Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Tavs dienas horoskops 9. februārim

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Otrdien par visu, lai kas tas būtu, Auns būs apņēmies aizstāvēt savu viedokli līdz pēdējam. Varbūt dažos gadījumos viņa spītība būs pamatota, tomēr ne vienmēr. Horoskopa zvaigznes brīdina Aunu, ka diena viņu mudinās uz simtprocentīgu pārliecību par sevi, taču tas nepavisam nenozīmē, ka viņš, tāpat kā jebkurš cits cilvēks, nevar kļūdīties. Tāpēc, lai nenokļūtu muļķīgā situācijā, Auniem otrdien nevajadzētu būt pārāk pašpārliecinātiem un iedomīgiem.

Otrdien nekas nepaslēpsies no Auna caururbjošā skatiena, un viņam tas jāizmanto, lai ieviestu kārtību personīgajā dzīvē. Šajā dienā viņam būs pieejams ne tikai tas, kas atrodas virspusē: Auns varēs ielūkoties cilvēka dvēseles vistālākajos nostūros, izprotot cēloņu un seku mehānismus. Zvaigznes otrdien iesaka Auniem paskatīties uz viņu attiecībām objektīvi un pēc tam izlemt, vai viņiem patīk redzētais vai nē.

Otrdien horoskopa zvaigznes Vērsim iesaka pievērsties attiecību, tostarp ar tuviniekiem, sakārtošanai un uzlabošanai. Ja starp viņu un kādu cilvēku ir nesaprašanās mūris vai citi neatrisināti jautājumi, vislabāk šo jūtīgo tēmu apspriest otrdien. Aprunājoties atklāti un no sirds, Vērsim būs visas iespējas tik saprastam un atbrīvoties no smagās dvēseles nastas. Pat ja problēmu nevarēs atrisināt uzreiz, tas tomēr nāks par labu attiecībām.

Otrdien strīdīgās situācijās zvaigznes iesaka Vērsim ieklausīties instinktā: tas būs ļoti saasināts! Komunicējot ar pretējo dzimumu, viņa intuīcija būs kā melu detektors: Vērsis spēs smalki izjust partnera patiesos nodomus. Tāpēc otrdienas romantiskās aplidošanas process tiks vienkāršots: nojaušot nepatiesumu, Vērsis vienkārši pateiks “nē”. Ja partnera nodomi būs tīri, Vērsis būs atsaucīgs.

Otrdien horoskopa zvaigznes kategoriski neiesaka Dvīņiem apspriest jebkuru svarīgu jautājumu ar cilvēkiem, no kuriem atkarīga lietas virzība. Diemžēl šī diena neveicinās savstarpēju sapratni un kompromisu meklēšanu, tāpēc pat visbrīnišķīgākajai Dvīņu idejai vai plānam ir visas iespējas tikt iemītiem zemē. Dienas laikā Dvīņiem labākā taktika būs paļauties tikai uz sevi un savus plānus turēt slepenībā. Ja viņus tomēr uzaicina uz sarunu, tad klausīties vairāk nekā runāt.

Otrdien mīlas lietās Dvīņu gaida pretrunu pilna diena, kad prāts un sirds nebūs saskaņā. Loģika viņiem var teikt vienu lietu, bet intuīcija un jūtas – ko pilnīgi atšķirīgu, izraisot Dvīņu dvēselē īstu kauju! Lai nemētātos no vienas galējības otrā, Dvīņiem otrdien var būt nepieciešama palīdzība no malas. Varat vērsties pie kāda, lai saņemtu padomu, taču labāk, ja Dvīņi vispirms paši sapratīs savas jūtas un nomierināsies, noskaņojoties uz harmonisku vilni.

Otrdien situācija sola dot iespēju Vēzim izvēlēties. Izvēle var būt saistīta ar darba uzdevumiem un attiecībām ar citiem, kā arī ar personīgo dzīvi un citām jomām. Galvenais ir tas, ka Vēzis nevarēs ieņemt neitrālu nostāju: viņam būs jāpieņem lēmums par labu vienam no variantiem un jārīkojas, pamatojoties uz to. Turklāt katram variantam būs gan savi mīnusi, gan plusi. Tāpēc Vēzim kārtīgi jāaprēķina, kur viņam būs vairāk plusu un priekšrocību.

Visticamāk, ka otrdien Vēzim, lai pieņemtu nopietnu lēmumu, būs jākonsultējas ar mīļoto cilvēku. Vislabāk, ja Vēzis iepazīstinās partneri ar visiem iespējamiem risinājumiem - iespējams, ka partneris, skatoties uz tiem ar svaigu skatu, piedāvās savējo. Pats Vēzis būs pārsteigts par to, cik daudz otrdien taps skaidrs pēc šādas konsultācijas. Daudz kas nostāsies savās vietās, un pieņemt lēmumu būs daudz vienkāršāk.

Otrdien Lauva būs akurātāka nekā jebkad agrāk! Nekārtība var viņu kaitināt, liekot cīnīties ar haosu jebkurā no tā izpausmēm. Vieglākais otrdien būs sakārtot darbagaldu, grūtāk – ieviest kārtību savās domās un plānos. Tikai visu salicis pa plauktiņiem, Lauva beidzot būs gatavs ķerties pie pārējiem darbiņiem. Ja, protams, līdz dienas beigām tam atliks laiks.

Otrdien Lauvai un viņas mīļotajam cilvēkam būs jāatrisina vairāki pretrunīgi jautājumi, kas neļauj viņu attiecībām attīstīties. Neko darīt - aizvainojums, kas palēnām krājas mēnešiem ilgi, problēmu neatrisinās. Otrdien pienācis laiks, lai Lauva un viņa partneris aprunātos no sirds un kopīgi izvēlēties virzienu, kurā abi piekrīt virzīties tālāk. Bet pirms tam viņiem būs jāatbrīvojas no uzkrātajām pretenzijām un aizvainojuma.

Otrdiena būs ideāla diena gandrīz jebkuru Jaunavas ambīciju īstenošanai! Mēdz teikt, ka drosme ir otrā laime, taču, ja parastā dienā par šo apgalvojumu var pastrīdēties, tad otrdien gan situācija, gan apkārtējie mudinās Jaunavu spert izlēmīgus un pat drosmīgus soļus, lai nostiprinātu savu statusu. Tāpēc maz ticams, ka Jaunavai otrdien izdosies pieticīgi klusēt kādā stūrītī vai ieņemt neitrālu nostāju. Viņas pašcieņai tas nāks tikai par labu.

Iespējams, otrdien Jaunavai un viņas mīļotajam cilvēkam būs grūta saruna. Lai kā Jaunava vēlētos izteikt visu, kas dvēselē sakrājies, zvaigznes iesaka atturēties: šādi jautājumi ir pārāk delikāti, lai tos pārspriestu steigā un kā garāmejot. Turklāt Jaunavai nevajadzētu aizmirst, ka viņas viedoklis nav vienīgais pareizais. Visu, ko Jaunava redz, viņa novēro no sava skatu torņa, bet, ja viņa vēlas uzlabot attiecības, viņai jāmēģina paskatīties uz situāciju ar partnera acīm.

Otrdien Svari var piedzīvot kaitinošu bezspēcības sajūtu saistībā ar kādu problēmu. Varbūt viņi jau ilgu laiku ir lauzījuši prātu par tās risinājumu, vai varbūt vienkārši nezina, kā tai tuvoties. Vai arī viņiem šķiet, ka uzdevums nav pa spēkam. Lai kā arī būtu, horoskopa zvaigznes otrdien Svariem iesaka nesteigties ar secinājumiem un atlikt problēmu uz vēlāku laiku - citā dienā būs vairāk iespēju, ka izdosies atrast izeju no situācijas.

Otrdien Svariem būs jānovērtē situācija attiecībās ar mīļoto cilvēku. Varbūt pēdējā laikā tā ir pārāk saspringta? Vai Svariem un viņu partnerim traucē pārpratumi un aizvainojums? Lai kā arī būtu, ja Svari otrdien turpinās aizstāvēt savu viedokli, situācija var saasināties. Labākais, ko viņi var darīt, ir piekāpties vai vismaz paņemt pauzi. Dažas atpūtas dienas vienam no otra viņiem nāks par labu, radot vēlmi pēc iespējas ātrāk salabt, un panākt kompromisu.

Otrdien Skorpiona smadzenes sola strādāt ātri un skaidri, palīdzot orientēties vissarežģītākajos apstākļos, atrast graciozus veidus problēmu risināšanai, uzmanīgi uzklausīt citu cilvēku idejas un radīt savas. Citiem vārdiem sakot, otrdien Skorpions būs spējīgs darīt brīnumus, un vienkārši būtu grēks to neizmantot, lai stiprinātu savu autoritāti citu acīs.

Otrdien Skorpions būs noskaņots uz attiecību skaidrošanu ar savu mīļoto cilvēku. Varbūt jau no rīta Skorpions būs noraizējies par kādu jautājumu, un darīs visu, lai līdz galam noskaidrotu situāciju. Vienīgais sliktais būs tas, ka savos slavējamajos centienos izprast lietas būtību Skorpions var parādīt stingrību un pat nežēlību. Otrdien, tiecoties pēc patiesības, viņš spēs virzīties uz priekšu, nemanot, ka tajā pašā laikā aizskar partnera jūtas.

Otrdien Strēlnieks nebūs noskaņots riskēt ar naudu, pat ja situācija viņu uz to mudinās. Katru soli viņš gribētu pārdomāt vai simts reižu. Tāpēc, no vienas puses, Strēlnieks otrdien var palaist garām ļoti vilinošas finanšu perspektīvas, taču no otras puses - viņš noteikti izvairīsies no nevajadzīgiem izdevumiem un iespējamiem zaudējumiem. Horoskopa zvaigznes Strēlniekam iesaka šo dienu veltīt personīgās grāmatvedības sakārtošanai.

Otrdien, ja Strēlnieks vēlas atstāt iespaidu uz pretējo dzimumu, viņam nevajadzētu kautrēties! Nav svarīgi, vai viņš mērķtiecīgi iekaros kādu sirdi, vai vienkārši iegūs pāris jaunas paziņas, mīlas frontē viņa uzvaru atslēga būs drosme un pašpārliecinātība! Pat ja parastajā dzīvē Strēlniekam nepatīk pievērst sev uzmanību, otrdien Strēlnieka sievietei vispiemērotākais būs liktenīgās sievietes tēls. Vīrietim - dedzīgs Kazanova.

Otrdien Mežāzis gatavojas strādāt ar pilnu atdevi - viņš darba vajadzības nostādīs daudz augstākas nekā savas! Tāpēc šodienas darba kārtībā nav izslēgti tādi varoņdarbi kā neplānots darbs bez pusdienu pārtraukuma (pat ja Mežāzim otrdiena ir brīva), jo viņam galvenais būs darba rezultāts. Šāda patiesa centība var piesaistīt apkārtējo uzmanību un laika gaitā pārvērsties par Mežāzim patīkamiem bonusiem.

Otrdien Mežāzim mīlas lietās var būt iespēja labot dažas savas pagātnes kļūdas. Vai arī vismaz līdzīgā situācijā tās neatkārtot. Tomēr, ja Mežāzis vēlas, lai viņa pašreizējās attiecības būtu ilgākas un veiksmīgākas nekā iepriekšējās, viņam būs kaut kas jāmaina sevī. Iespējams, mīlestībā Mežāzim traucē viņa ieradumi, varbūt uzvedība vai domāšana. Otrdien viņam vienkārši jāieskatās sevī, lai to saprastu.

Otrdien Ūdensvīrs demonstrēs izcilas prasmes darbā ar informāciju! Vajadzības gadījumā viņš spēs meistarīgi manipulēt ar skaitļiem un faktiem, kā arī analizēt un izdarīt pareizus secinājumus. Pateicoties tam, Ūdensvīrs otrdien varēs patīkami pārsteigt citus pat jautājumos, kas nav viņa kompetencē - tikai pateicoties spējai pamanīt detaļas un izprast būtību.

Otrdien Ūdensvīru var nokritizēt mīļotais cilvēks. Turklāt nevar teikt, ka kritika būs nepamatota. Protams, tas vienmēr ir nepatīkami, un otrdien Ūdensvīra pirmā reakcija var būt noraidījums un aizvainojums. Tomēr zvaigznes viņam iesaka mēģināt paskatīties uz lietām no otras puses. Varbūt viņa izredzētajam tiešām ir nopietni iemesli kritikai? Tad kāpēc gan neizturēties pret to ar izpratni?

Otrdien Zivīm nevajadzētu ķerties pie lieliem un svarīgiem projektiem - pastāv liela varbūtība tos izgāzt. Tas attiecas uz darījumiem, sarunām, lieliem naudas izdevumiem, kā arī jaunu plānu sākšanu. Neko darīt, labāk ir atlikt projekta uzsākšanu uz citu dienu, nekā vēlāk raudāt par sekām. Ja Zivis otrdien šo padomu atstās novārtā, tām jāsagatavojas, ka grūtības var būt vēl lielākas, nekā viņas gaidīja.

Otrdien attiecībās Zivīm gribēsies nodot iniciatīvu mīļotā cilvēka rokās. Pie viena arī visu atbildības nastu. Pašas Zivis būs diezgan bērnišķīgi noskaņotas: vēlēsies, lai viņas uzklausa, pažēlo, sniedz padomu, ja nepieciešams - palīdz. Labi, ja otrdien partneris izturēsies pret to ar sapratni un pasniegs Zivīm uzticamu plecu, ja nē, viņu attiecībās var pieaugt savstarpējās pretenzijas.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!