Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Uzmundrinošie horoskopi 7. martam visām zodiaka zīmēm

Redakcija
Redakcija

Sāc katru rītu kopā ar uzmundrinoši izklaidējošu materiālu - Epadomi ikdienas horoskopu. Lasi, pasmaidi un veido dienu veiksmīgu!

Auns (Aries, 21.III–20.IV)

Auniem dzīves potenciāls šodien zemā līmenī. Nav izslēgts kāds skandāls ar ilggadējo partneri. Strīdi un savstarpēji aizvainojumi var novest pie pilnīga sabrukuma attiecībās. Dienu labāk pavadīt darot ikdienišķus un vienkāršus darbus, vēlams vienatnē.


Vērsis (Taurus, 21.IV–21.V)

Vērsiem šodien radoša diena. Izdosies viss neparastais, pat neticamais- galvenais lai tas nebūtu ikdienišķi un ierasti. Iespējams, šodien radīsies pastiprināta interese par mistiskām mācībām, filozofiju, klasisko literatūru. Lieliska diena jaunradei. Ņemiet iniciatīvu savās rokās, gaidīt palīdzību no radiem un draugiem nav jēgas, bet viņi jūs atbalstīs, ja spersiet pirmo soli.


Dvīņi (Gemini, 22.V–21.VI)

Dvīņiem šodien bīstama diena, jābūt uzmanīgiem. Šodien, var būt nepatīkami piedzīvojumi, traumas, slimības sākums. Vadot automašīnu, jābūt divkārt uzmanīgiem uz ceļa. Iespējamas problēmas, kas saistītas ar kādu tuvu draugu vai radinieku. No jums būs atkarīgs, kā turpināsies jūsu tālākās attiecības.

Vēzis (Cancer, 22.VI–22.VII)

Vēžiem interesanta un izšķiroša diena. Būs jābūt radošiem. Kāds radošs impulss var radikāli mainīt jūsu dzīvi, sasniegt jaunus, iepriekš nesasniedzamus augstumus. Kolēģi darbā jūs apbrīnos, bet nepalīdzēs no sirds. Viss svarīgākais būs jāizdara pašam. Vakarā sasprindzinājums var novest pie galvassāpēm, tāpēc neaiciniet viesus un neplānojiet skaļu vakaru.


Lauva (Leo, 23.VII–23.VIII)

Lauvām ne pārāk laba diena diena. Iespējams iedzīvoties galvassāpēs, var par sevi likt manīt gremošanas traucējumi, iespējama saindēšanās ar pārtiku. Nepusdienojiet ārpus mājas. Pastāv risks ciest finansiālus zaudējumus. Lai izvairītos no nepatikšanām, nevajadzētu aprobežoties tikai ar savām problēmām un plāniem. Mēģiniet kādam palīdzēt darbā vai ģimenē - jūsu dāsnums un pacietība palīdzēs saglabāt mieru un komfortu un rītdiena jau būs daudz gaišāka.


Jaunava (Virgo, 24.VIII–23.IX)

Jaunavām romatiska diena. Koncentrējieties uz esošo partneri, tas šodien jums būs nepieciešamas un palīdzēs. Ja tāda nav, droši dodieties meklējumos- šodien laba diena, lai uzsāktu jaunas attiecības. Bet neaizraujieties - greizsirdība var novest pie pilnīga sabrukuma attiecībās. Ir iespējams, ka sievietēm Jaunavām palīdzēs kāda sena drauga vai radinieka plecs.


Svari (Libra, 24.IX–23.X)

Svariem šodien pretrunīga diena. Dienas pirmā puse liksies ne pārāk rožaina, iespējams konflikts ģimenē vai ceļā uz darbu, kas sabojās omu un neļaus darboties vajadzīgajā līmenī. Bet pēcpusdienā, iespējama negaidīta veiksme. Ja tā notiek, mēģiniet izmantot laiku, lai nostiprinātu savas pozīcijas. Vakarā labs laiks kādam neparastam piedzīvojam vai neierastam kultūras pasākuma apmeklējumam draugu kompānijā.


Skorpions (Scorpius, 24.X–22.XI)

Skorpioniem nemierīga diena. Esiet uzmanīgi, nepieņemiet nekādus svarīgus lēmumus. Kāds mēģina iegūt jūsu labvēlību vai izmantot uzticību. Piesargieties- iepējamas mahinācijas no ienaidniekiem: tenkas un neslavas celšana. Analizējiet konflikta situāciju, mēģiniet nevis iekost pretī, bet argumentēti izskaidrot savu pozīciju cilvēkiem, kuri jums ir svarīgi.



Strēlnieks (Sagittarius, 23.XI–21.XII)

Strēlniekiem vīriešiem saspringta diena . Zvaigznes brīdina: iespējams, lielāks skandāls vai saspīlējumi attiecības ar ilggadējo draudzeni vai dzīvesbiedri . Strīdi un savstarpēji aizvainojumi var pilnīgi novērst iespēju samierināties . Nav izslēgtas problēmas ar veselību. Savukārt sievietēm Strēlniekiem veiksmīga diena . Zvaigznes sola negaidītu veiksmi vai ļoti labvēlīgu situāciju, lai atrisinātu kādas senas problēmas attiecībās . Drosme , šarms un inteliģence nesīs panākumus.

Mežāzis (Capricornus, 22.XII–20.I)

Mežāžiem emocionāla diena. Par spriedzes pamatu var kalpot kāda nepatiesa ziņa vai nepārbaudīta informācija.
Izvairieties no konfliktiem ģimenē vai ar mīļoto cilvēku, centieties savaldīt savas emocijas, citādi cietīsiet gan pats, gan jums tuvie cilvēki. Visas lietas vislabāk kārtosies dienas pirmajā pusē. Vakaru pavadiet kopā ar bērniem, saviem vai radu. Bērni dos iedvesmu jaunai dienai.

Ūdensvīrs (Aquarius, 21.I–19.II)

Ūdensvīriem veiksmīga diena. Gan darbā, gan attiecībās viss notiks pēc jūsu prāta. Esiet izdomas bagāts, sevišķi seksuālā jomā jūsu radošums nesīs jums prieku jau šovakar un augļus ilgtermiņā. Esiet dāsns- arī tas atmaksāsies. Kāds drosmīgs ieguldījums vai pirkums nesīs materiālu labumu vēlāk.



Zivis (Pisces, 20.II–20.III)

Zivīm pasīva, neitrāla diena, īpašas pārmaiņas un lieli notikumi nav gaidāmi. Bet var rasties labas un interesantas idejas, tās gan tad izmantojiet turpmākām darbībām. Vislabākās tikšanās var notikt neformālā gaisotnē. Mājās centieties visus darbus veikt kopā, pienākumus sadalot vienlīdzīgi, bet neplānojiet neko lielu vai svinīgu.

Epadomi dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls