Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Tavs dienas horoskops 6. februārim

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Sestdien laiks darbosies pret Aunu: visu dienu viņš var kaut kur nokavēt. Sajūta, ka viņš skrien, bet nepaspēj, var kļūt par šīs dienas vizītkarti. Vai runājam par projekta pabeigšanas termiņiem, par randiņa kavēšanu vai sastrēgumu parastos mājas darbos, Auniem var šķist - vēl mazliet un viņi visu paspēs... Bet visticamāk tas būs tikai pašapmāns.

Sestdien Auniem būs aci pret aci jāsaskaras ar savu pagātni. Varbūt tās būs patīkamas romantiskās atmiņas, vai varbūt tikšanās ar cilvēku, kurš rada dalītas jūtas. Jebkurā gadījumā lai ko Auns vienlaikus izjustu - mīlestību, naidu vai skumjas, nevajadzētu ļaut pagātnes notikumiem iejaukties viņa dzīvē. Taču arī norobežoties no tiem nevajag: tikai apvienojot dvēselē pagātni ar tagadni, Auns varēs izmantot tās laimīgās iespējas, kuras liktenis viņam sestdien dāsni dāvās.

Sestdien Vērsim jāpatur prātā - strīdos var piedzimt jebkas, tikai ne patiesība! Toties sestdienas strīdi var tā sakaitēt atmosfēru, ka nepaliks spēka vienkāršām lietām. Horoskopu zvaigznes brīdina: apkārtējie provocēs Vērsi iesaistīties kādā strīdā, taču nevajadzētu ļauties šim impulsam. Ja situācija izkļūs no kontroles, Vērsim tās novēršana prasīs daudz laika, nervu un spēka.

Sestdien Vērsim būs iespēja atslābināties un atpūsties kopā ar mīļoto cilvēku. Turklāt atpūtai jābūt ne tikai fiziskai, bet arī morālai! Varbūt pēdējā laikā Vērsim un viņa partnerim bija grūti saprasties. Sestdien Vērsim būs iespēja kaut ko mainīt, pavadot laiku kopā un neslēpjot savas maigās jūtas. Tā var izrādīties lieliska atslēga vairāku problēmu risināšanai.

Sestdien Dvīņiem jābūt uzmanīgiem un ātriem: pastāv iespēja, ka kāds no apkārtējiem var viņus apsteigt. Tad notikumu attīstība būs atkarīga no pašiem Dvīņiem: ja viņi mierīgi piekāpsies, tad iespējams, ka vēlāk to nožēlos. Tāpēc horoskopa zvaigznes sestdien Dvīņiem iesaka neatslābināties un neatdot izcīnītās pozīcijas. Esiet iekšēji gatavi parādīt konkurentam zobus - ja vien, protams, viņam nepietiek ar viennozīmīgu rīcību un vārdiem.

Sestdien Dvīņiem vajadzētu lūgt padomu ne tikai no zvaigznēm, bet arī no saviem sapņiem. Ja pēdējā laikā viņi noraizējušies par kaut ko attiecībās ar mīļoto cilvēku vai nezina, ko darīt, šodienas sapņi var dot Dvīņiem atbildes uz daudziem jautājumiem un vienlaikus arī mājienu, kā rīkoties tālāk. Tikai nevajag tos uztvert burtiski. Jums jāmēģina atšifrēt sapni kā metaforu, tas ir, tēlainu mājienu, vai vērsties pēc palīdzības pie labas sapņu grāmatas.

Sestdien Vēzis nebūs noskaņots uz darba uzvarām. Gluži pretēji, viņš var sajust enerģijas trūkumu, un pat steidzamus jautājumus risinās pavirši. Viņa diena paies ar devīzi: "Neatliec uz rītdienu to, ko var atlikt līdz parītdienai." Tāpēc, ja Vēzim ir iespēja atpūsties, tā jāizmanto.

Sestdien Vēzim personisko attiecību labā būs jāupurē sava iedziļināšanās aktuālās problēmās - vismaz tad, kad būs saticies ar mīļoto cilvēku. Maz ticams, ka partnerim patiks, ja Vēzis, būdams ar viņu, visu laiku atcerēsies par savām problēmām darbā vai citur! Lai sestdien nerastos strīdi par šo tēmu, viņam jācenšas tai nepievērsies. Mobilo tālruni derētu izslēgt un e-pastā neielūkoties.

Sestdien Lauvai būs grūti ieiet normālā darbu ritmā, bet, ja tomēr tas izdosies, diena būs ļoti produktīva! Lai pareizi noskaņotos, horoskopa zvaigznes iesaka Lauvai no rīta nomazgāties kontrastdušā un vismaz uz brīdi ieslēgt uzmundrinošu mūziku. Tas palīdzēs Lauvai pārvarēt apātiju un noteikt pareizo dienas ritmu - enerģisks, spraigs un pozitīvs.

Sestdien Lauva diez vai spēs paturēt pozitīvās emocijas sevī! Ja cilvēks, kuru viņš mīl, par to vēl nezina, Lauva spēs viegli izrādīt savas jūtas - tās būs kā uz pieres rakstītas. Ja Lauva ir romantisku attiecību sākumā, sestdien viņš, visticamāk, par tām informēs visas draugus un paziņas. Protams, dalīties priekā var, bet ar mēru.

Sestdien Jaunava vadīsies pēc noteikuma: "Darbs nav zaķis, neaizbēgs!" Viņa vilks garumā līdz pēdējam jebkuras problēmas risināšanu. Kad beidzot ķersies klāt, sestdien būs vajadzīgs daudz vairāk laika un pūļu, lai to īstenotu, nekā citā dienā. Visticamāk, Jaunava izdomās ieganstu, lai pāris dienas atliktu to, kas būtu jāizdara sestdien. Un pareizi darīs! Jaunavai labāk veiksies citu dienu.

Sestdien zvaigznes sola Jaunavai veiksmi mīlas lietās. Situācija būs ļoti labvēlīga neatkarīgi no tā, kādus mērķus viņa sev izvirza: pavadīt romantisku vakaru kopā ar savu mīļoto cilvēku vai iegūt interesantu paziņu. Ja Jaunava vēlas piesaistīt sev patīkama cilvēka uzmanību, nebaidies izskatīties pārāk šika. Jaunavai ir jāspīd, jāvilina, jābūt glamūra karalim vai karalienei - un viņa saņems, ko vēlas.

Sestdien Svariem, visticamāk, būs jāspēlē pašiem sava spēle, neiesaistot tajā citus. Situācija var likt viņiem vispirms ievērot pašu intereses, bet citu intereses automātiski tiks noliktas otrajā plānā. Svariem šī diena jāizmanto, lai paši gūtu vislielāko labumu. Galvenais, lai viņu spēle būtu smalka un delikāta, nenolaižoties tenku un intrigu līmenī.

Zvaigznes sestdien Svariem iesaka turēt acis un ausis vaļā, lai nepalaistu garām jebkādu informāciju. Īpaši to, kas nāk no mīļotā cilvēka. Svariem jāpievērš uzmanība ne tikai sacītajiem vārdiem, bet arī tam, kas slēpjas aiz tiem. Pievērsiet uzmanību žestiem, skatieniem un sejas izteiksmēm: pastāv iespēja, ka sestdien partneris mēģinās pateikt kaut ko svarīgu “caur puķēm”.

Sestdien Skorpionu var vajāt doma, ka laime nav naudā, bet gan tās daudzumā. Visas dienas garumā viņš var kalt plānus, kā kļūt bagātākam. Horoskopa zvaigznes brīdina, ka Skorpionam nevajadzētu steigties ar radušos grandiozo projektu iedzīvināšanu. Visticamāk, idejas, kas viņam ienāks prātā sestdien, būs līdzīgas fantastiskiem sapņiem - tas ir, ļoti tālu no tā, ko diktē realitāte.

Sestdien zvaigznes iesaka Skorpionam kritiski palūkoties uz savu komunicēšanas veidu ar pretējo dzimumu. Varbūt viņš ir pārāk kautrīgs vai, gluži pretēji, pārāk uzstājīgs ar tiem, kurus mīl? Vai varbūt pārāk daudz runā par sevi? Varbūt viņš slēpj savu ievainojamību aiz dzēlīgiem jokiem? Skorpionam vajadzētu sestdien noskaidrot šos trūkumus, lai mēģinātu no tiem atbrīvoties. Ļoti drīz tas viņam var sniegt nenovērtējamu pakalpojumu mīlas frontē.

Sestdien labākais režīms, kurā Strēlnieks varēs darboties, būs ārkārtas situācija! Tiesa, viņš pats to diez vai noorganizēs. Toties ja pēkšņi darbā vai mājās atgadīsies ārkārtas situācija, Strēlnieks varēs parādīt visus savus slēptos talantus, ātri un skaidri tiekot galā ar milzīgo darbu apjomu. Ja sestdienas situācija Strēlniekam neprasīs strādāt pāri spēku robežām, viņa diena paies mierīgi un pat miegaini.

Sestdien pašā randiņa sākumā Strēlniekam var būt sajūta, ka vakars ir izgāzies un to nekas nevar labot. Par laimi, visticamāk, tas tā nebūs. Cilvēks, kurš viņam patīk, būs sagatavojis pārsteigumu (varbūt pat dārgu dāvanu), un sestdien no Strēlnieka tiek prasīts tikai netraucēt mīļotajam pārsteigt un iepriecināt sevi. Un, protams, izrādīt viņam savu pateicību. Tas taču nav par daudz prasīts, vai ne?

Sestdien Mežāzis var kaut ko pazaudēt. Mēs varam runāt par konkrētām lietām - piemēram, noslēpumaini no galda pazudusi pildspalva vai nozaudēti dokumenti - un par nopietnākām, piemēram, garām palaistu izdevību vai reputācijas zaudēšanu. Lai izvairītos no nepatikšanām, horoskopa zvaigznes iesaka Mežāzim sestdien būt uzmanīgam, kaut arī diena, diemžēl, uz to nemaz nemudinās.

Sestdien Mežāzis sarunā ar cilvēku, kuru viņš mīl, spēs izjust vispretrunīgākās jūtas! Mežāzis, iespējams, nejūtas pārāk pārliecināts, vienlaikus baidoties, ka šī nedrošība ir pamanāma un neraksturo viņu no labākās puses. Tomēr sestdien nevajadzētu mēģināt uzvilkt bezkaislīgu masku – tas neizdosies. Mežāzim jābūt tādam, kāds viņš ir. Viņa vājums ir ierocis, ar kuru var iekarot pat visneieņemamāko cietoksni.

Sestdien iespējami jebkuri pārsteigumi: horoskopa zvaigznes brīdina Ūdensvīrus, ka situācija attīstīsies neprognozējami. Cilvēki, ar kuriem Ūdensvīri tiksies; jautājumi, kas būs jārisina; situācijas, ar kurām saskarsies - maz ticams, ka tiem būs kāds sakars ar Ūdensvīra iepriekš sestdienai ieplānoto. Lai gan pārsteigumi var būt gan ar plusa zīmi, gan ar mīnus zīmi, šī diena Ūdensvīra dzīvē ienesīs svaigas vēsmas!

Sestdien Ūdensvīram būs kaut kas jāmaina sevī, lai panāktu harmoniju ar mīļoto cilvēku. Vai attiecībās viņam patīk kaislības, dramatiski pavērsieni, negaidītas jūtu izpausmes? Protams, arī partnerim patīk, citādi viņi nebūtu kopā. Tomēr sestdien Ūdensvīriem jāmēģina savaldīt dedzība un vismaz divas reizes jāsamazina emociju intensitāte. Pats atpūtieties no vētrainām emocijām un ļaujiet atpūsties partnerim, citādi viņa nabaga nervi to vienkārši neizturēs.

Sestdien Zivis var saskarties ar tādu problēmu kā citu virspusēja attieksme un neuzmanība. Apkārtējie cilvēki pārāk vieglprātīgi izturēsies pret nopietniem jautājumiem un pieņems pārsteidzīgus lēmumus. Maz ticams, ka Zivis spēs mainīt situāciju un kādu pārliecināt. Vienīgais, ko viņas sestdien var darīt, ir kontrolēt to, par ko atbildīgas personīgi un būt pacietīgas.

Sestdien mīlestības lietās Zivīm būs svešas cildenas lietas. Pat ja viņas mīl romantiku un sentimentālus sapņus, sestdien valdīs dabiskais un dzīvnieciskais, kas Zivīs pamodinās diezgan noteiktas vēlmes un kaislīgas izjūtas. Nekautrējieties par šo impulsu! Ja tuvumā atrodas mīļotais cilvēks, viņš pilnībā novērtēs Zivju dabiskumu, nepiespiestību un vēlmi izbaudīt katru minūti.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!