Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Uzmundrinošie horoskopi 6. martam visām zodiaka zīmēm

Redakcija
Redakcija

Sāc katru rītu kopā ar uzmundrinoši izklaidējošu materiālu - Epadomi ikdienas horoskopu. Lasi, pasmaidi un veido dienu veiksmīgu!

Auns (Aries, 21.III–20.IV)

Šai dienai piemīt divējāds fons. Dienas pirmajā pusē nekādā gadījumā neizdariet nekādu kapitālieguldījumus,- tas var novest pie finansu zaudējumiem. Savukārt, dienas otrajā pusē ir iespēa pavirzīties uz augšu pa karjeras kāpnēm. Tomēr sevi un savu talantu, spēju izrādīšanu neuzstādiet kā galveno mērķi. Labāk uzsveriet to, kas panākts kopīgiem (kolektīviem) spēkiem. Un neraujieties visu izdarīt vieni paši, atstājiet darāmo arī citiem, citādi nāksies saskarties ar grūtībām.
Vakarā varat tikties ar draugiem, tomēr uzmanīgi vērojiet un ieklausieties katrā no viņiem. Iespējams, ka ar kādu nāksies pārskatīt esošo attiecību statusu.


Vērsis (Taurus, 21.IV–21.V)

Vēršiem jācenšas neuzsākt nekādus nozīmīgus projektus. Šis nav piemērots laiks tādām lietām. Šodien ir svarīgi visu darīt mierīgi un pamatīgi, iedziļinoties iesākto darbu rūpīgā analīzē. Esiet uzmanīgi un tālredzīgi- tas noteikti atmaksāsies. Taču brīžos, kad lēmums jāpieņem ātri, ņemiet talkā savu prātu un rīkojieties bez kavēšanās. Tas palīdzēs izvairīties no sāpīgiem momentiem tuvākajā nākotnē.
Vakarā papildināt enerģijas rezerves palīdzēs relaksējoši pasākumi, kā arī pasēdēšana draudzīgā atmosfērā ar tuviem un mīļiem cilvēkiem.


Dvīņi (Gemini, 22.V–21.VI)

Emocionālā ziņā Dvīņiem šī nav īpaši laba diena, tāpēc vēlams nedoties nekadās vizītēs un, ja iespējams, atcelt iepriekš norunātās tikšanās. Ja nu tomēr tas nav iespējams, centieties savaldīties un neiebilst nevienam, pretējā gadījumā nokļūsiet zaudētāju lokā. Labāk būtu, ja šo dienu jūs pavadītu mājās, vienatnē, nododoties radošām nodarbēm. Tikai nekādā gadījumā neķerieties klāt saimniecības lietām un darbiem, ko veicat tikai pienākuma pēc.
Vakarā esiet kopā ar ģimeni un mīļoto cilvēku. Varat sarīkot romantiskas vakariņas sveču gaismā.

Vēzis (Cancer, 22.VI–22.VII)

Vēžus šodien gaida pārpratumi, problēmu risināšana un rūpesti. Esiet piesardzīgi un nepieņemiet nekādus pārsteidzīgus lēmumus, tā kā nelabvēļi noteikti centīsies jums kaut kā "iegriezt". Daudz kas būs atkarīgs tikai no jūsu veiklības un izturības. Nemainiet pagaidām neko savā dzīvē un neieviesiet jauninājumus- šis laika periods tam nav piemērots.
Vakarā sarīkojiet jautru tusiņu ar labiem draugiem un mēģiniet atbrīvoties no dienas laikā uzkrātās spriedzes.


Lauva (Leo, 23.VII–23.VIII)

Visas šīsdienas problēmas, visticamāk, būs saistītas ar privāto dzīvi. Iespējams, jūs atradīsiet jaunu mīlestību vai šķirsieties no sava iepriekšējā partnera. Tomēr jebkurā gadījumā iznākums jūs apmierinās un nāks par labu. Atcerieties- vientulība jūs negaida.
Darba ziņā diena būs produktīva un veiksmīga. Šodien jūsu ceļā nav nopietnu šķēršļu un neizdošanos. Darbi ies no rokas un dienas laikā paveiksiet vairāk, nekā cerēts.


Jaunava (Virgo, 24.VIII–23.IX)

Jaunavām pirmajā dienas pusē ieteicams būt piesardzīgām un uzmanīties. Izvairieties no kolektīvas darbības, nepieņemiet svarīgus lēmumus un neiesaistieties riskantos pasākumos- var ciest jūsu finansialais stāvoklis un reputācija. Jūsu nelabvēļi neguļ, bet gan izplata nepatiesas baumas par jums, tāpēc uzticēties šodien ieteicams tikai pārbaudītiem, tuviem un labi zināmiem cilvēkiem. Vislabākais, ko varat darīt- nodoties aktīvam darbam vienatnē. Dariet to, kas jums šķiet interesants un aizraujošs, un netērējiet laiku nepiepildāmiem sapņiem.


Svari (Libra, 24.IX–23.X)

Visas dienas garumā Svari būs aktīvi un enerģijas pilni, tāpēc šis ir brīnišķīgs laiks, lai dibinātu jaunus kontaktus, paplašinātu savu darbības jomu, domātu par attīstību un finansiālu labumu gūšanu. Tomēr neaizmirstiet arī par atpūtu- pēc kārtīgas slodzes nepieciešama relaksēšanās, lai atgūtu zaudētos spēkus. Dodieties uz sporta zāli, aizejiet uz baseinu, pirti, saunu vai veiciet profilaktiski ārstnieciskas procedūras. Un, protams, neaizmirstiet par pastaigu svaigā gaisā. Ja tas iespējams, varat, piemēram, pēc darba kājām doties mājās.


Skorpions (Scorpius, 24.X–22.XI)

Skorpioniem šodien ir brīnišķīga iespēja rīkoties, pašiem paliekot nepamanītiem. Jūs varat atšķetināt dažādas sazvērestības, slepenas vienošanās vai intrigas, kas vērstas pret jums. Padarītais jūs patiesi iedvesmos. Taču ņemiet vērā, ka nedrīkstat dusmoties un kļūt agresīvs- tas nodarīs ļaunumu jums pašam pirmām kārtām un, protams, cietīs jūsu nervu sistēma un veselība.
Tāpat šodien varat uzsākt jaunus projektus, jaunu biznesu vai palaist dzīvē jaunas idejas. Izrādiet drosmi savā rīcībā- risks šobrīd ir minimāls un, visticamāk, nākotnē jūs gaida veiksme.



Strēlnieks (Sagittarius, 23.XI–21.XII)

Strēlniekiem šī diena nebūs viegla- jūs gaida daudz, dažādas sīkas problēmiņas, kuras tomēr nāksies risināt pašiem, un no tā, kā spēsiet tikt galā ar tām, būs atkarīga tālākā notikumu gaita. Zvaigznes iesaka piesargāties no aizdomīgiem cilvēkiem, izvairīties no riskantiem pasākumiem un lietām, kas negatīvi var ietekmēt jūsu veselību. Mēģiniet visu notiekošo uztvert mierīgi, citādi spriedze pieaugs līdz bīstamai robežai. Nelietojiet šodien alkoholiskos dzērienus. Mierinājumu sniegs mīļotais cilvēks vai tuvs un uzticams draugs. Apspriediet savas problēmas ar viņu, pajautājiet padomu, un jūs noteikti saņemsiet atbildi un iespējamo risinājumu tam, kas jūs nomāc.


Mežāzis (Capricornus, 22.XII–20.I)

Diena piemērota taktisku uzdevumu risināšanai. Sekojot saviem mērķiem, vispirms visu labi pārdomājiet un tikai pēc tam izvēlieties pareizo risinājuma variantu. Nestāstiet nevienam par saviem plāniem; darbojieties gudri un varbūt pat slepeni.
Ģimenes dzīvē, pateicoties kādam negaidītam pavērsienam, var iestāties garīgais disbalanss, Esiet gatavi tam, reaģējiet ātri, kamēr vēl nav radušās nopietnas problēmas.
Apejieties uzmanīgi ar uguni un ātri uzliesmojošām lietām, kā arī nelietojiet šodien alkoholu.


Ūdensvīrs (Aquarius, 21.I–19.II)

Ūdensvīriem šī ir enerģētiski spēcīga diena, taču bīstama emocionālā ziņā. Esiet prātīgi attiecībās ar citiem, centieties būt savaldīgi un lieki "neuzliesmot" par sīkumiem. Veicamo darbu ziņā zvaigznes šodien jums ļauj brīvu izvēli, galvenais, lai jūs aktīvi darbotos, atrastos kustībā un pēc iespējas paplašinātu savu redzesloku. Sevišķi šo dienu ieteicams nepalaist garām (nenogulēt) tiem Ūdensvīrem, kas darbojas biznesa lauciņā. Šodien ir reāla iespēja paplašināt savu darba lauku un gūt lielāku peļņu.
Vakarā veltiet laiku savai ģimenei un pilnvērtīgai atpūtai.



Zivis (Pisces, 20.II–20.III)

Zivīm šī ir ļoti laba diena. Jūs varat būt pilnīgā pārliecībā par savu veiksmi. Tomēr riskēt zvaigznes šodien neiesaka, jo tādā gadījumā iecerētais labums var arī nerealizēties. Darbojieties pārliecinoši un ātri, taču tikai ierastajās lietās un darbos. Neko jaunu uzsākt nav ieteicams. Toties vēlams padomāt par savu un finansu drošību. Netērējiet bez vajadzības naudu, citādi iedzīvosieties problēmās. Ja ir kādi jautājumi, ar kuriem netiekat galā, meklējiet tuvinieku vai draugu palīdzību. Vakarā atvēliet laiku atpūtai un sportiskām nodarbēm.

Epadomi dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls