Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Tavs dienas horoskops 4. februārim

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Ceturtdien nelieli pārpratumi un nepatikšanas Aunu mobilizēs un liks parādīt visu, uz ko viņš ir spējīgs! Diena apveltīs ar lietišķu aktivitāti, enerģiskumu, spēju ātri aptvert lietas būtību un atrisināt jautājumus. Visas šīs īpašības viņam ceturtdien būs noderīgas: situācija strauji mainīsies, pieprasot no Auna ātrus un vienlaikus izsvērtus lēmumus. Šī viņam būs lieliska iespēja citu priekšā parādīt sevi labā gaismā.

Ceturtdien pat kautrīgākajiem Auniem ir iespēja nonākt kāda sajūsminātās uzmanības centrā! Zvaigznes nodrošinās daudz iespēju iepazīties un flirtēt. Ja Aunam jau ir mīļotais cilvēks, viņiem vajadzētu kopā piekopt kādu ziemai piederīgu fizisko aktivitāti svaigā gaisā. Ja Auns ir viens, ceturtdien pietiks tikai ar nelielu drosmi, un notiks ilgi gaidītā iepazīšanās. Varbūt pat ne viena vien.

Ceturtdien Vērša prāts būs tik pārpildīts ar dažādiem jautājumiem, ka viņš var apjukt! It īpaši, ja situācija prasa, lai viņš vienlaikus atrastos vairākās vietās, vai arī tiks dots uzdevums, ar kuru jātiek galā pēc iespējas ātrāk. Tomēr lai cik ceturtdien piesātināts būtu dienas grafiks, horoskopa zvaigznes iesaka Vērsim sākt ar vienu lietu. Labāk izpildīt vienu mazu uzdevumu, nekā visu dienu vajāt desmit zaķus un galu galā nenoķert nevienu.

Ceturtdien zvaigznes aicinās Vērsi padomāt par to, ko viņš vēlas no dzīves un savām attiecībām. Turklāt galvenais būs nepievērst uzmanību kaitinošajiem sīkumiem. Vai mīļotais cilvēks sāpinājis vai ievainojis jūsu jūtas? Tādi pārpratumi gadās visiem. Vērsim vēl būs laiks izlemt, kā cīnīties ar partnera trūkumiem. Ceturtdien galvenais ir saprast, vai Vērsis vispār vēlas būt kopā ar viņu. Un ja tā, tad cik ilgi.

Ceturtdien Dvīņu panākumu noslēpums būs nevis darbība vienatnē, bet gan komandā! Ja viņiem izdosies sajusties kā skrūvītei labi ieeļļotajā mehānismā, tad nevienas nepatikšanas nespēs izsist no ierindas. Pateicoties šai attieksmei, Dvīņiem būs vieglāk nekā parasti tikt galā ar lielākās daļas problēmu risināšanu. Uz dažiem jautājumiem viņi saņems atbildes paši, uz citiem - lūdzot padomu citiem. Arī Dvīņi vairāk nekā vienu reizi dienā palīdzēs tiem, kuriem tas vajadzīgs.

Ceturtdiena būs lieliska diena Dvīņiem, lai patērzētu un iepazītos ar jauniem cilvēkiem! Tostarp iepazīšanās var būt arī romantiska. Tāpēc, tā vietā, lai sēdētu mājās, viņiem jāmēģina nokļūt visdažādākajās vietās (kaut vai virtuāli) - pat ja tas prasa pielikt zināmas pūles. Tas būs tā vērts! Ceturtdien viņiem būs daudz sarunu par visu un neko.

Ceturtdienas notikumi ap Vēzi atspoguļos viņa paša rīcību, domas un jūtas. "Ko sēsi, to pļausi" būs šodienas moto. Ja Vēzis būs agresīvi noskaņots pret citiem, tad viņi atbildēs ar to pašu. Toties arī visi altruistiskie impulsi un labie darbi nepaliks nepamanīti, simtkārtīgi atgriežoties pie Vēža. Izturieties pret citiem tā, kā jūs vēlētos, lai izturas pret jums, un jūs to nenožēlosiet.

Ceturtdien zvaigznes sola Vēzim tikšanos ar interesantu sarunu biedru, ar kuru viņš varēs no sirds pārrunāt savas mīlas lietas un problēmas. Tāds skatījums uz situāciju no malas palīdzēs saprast, vai rīkojas pareizi. Galvenais ieteikums Vēzim ceturtdien ir mēģināt ne tikai runāt, bet arī klausīties, lai cik grūti tas būtu. Ja Vēzim tas izdosies, viņš var dzirdēt patiešām labus padomus, kas palīdzēs attiecībās ar mīļoto cilvēku.

Ceturtdien Lauvas dienu var pabojāt kādas rūpes vai neatrisināti jautājumi. Mājās viņa uzmanību novērsīs darba problēmas, bet darbā – mājas un sadzīves problēmas. Tas padarīs viņu izklaidīgu un var izraisīt pārpratumus un darbu “nojukšanu”. Horoskopa zvaigznes ceturtdien iesaka Lauvai nenovērst uzmanību no aktuālākajiem jautājumiem, pretējā gadījumā viņa problēmu skaits var tikai palielināties.

Ceturtdien zvaigznes Lauvai sola lielas pārmaiņas. Viņu gaida interesants periods, kad vecie pārdzīvojumi un problēmas paliks pagātnē, un to vietā pie horizonta parādīsies jaunas perspektīvas, jauni cilvēki, un, ja Lauva to vēlēsies, jauna mīlestība. Sākot ar šodienu, Lauvas dzīve būs bagāta ar notikumiem, kas mainīs viņa skatījumu uz daudzām lietām un palīdzēs sakārtot personisko dzīvi.

Ceturtdien Jaunavai būs jāspēj sekot notikumiem un pielāgoties strauji mainīgajai situācijai. Ja tas izdosies, viņa no tā daudz iegūs, jo īpaši saistībā ar ienākumiem. Ja Jaunava izvēlēsies neiesaistīties un ļaut notikumiem ritēt savu gaitu, tad likteņa sniegtās laimīgās iespējas izmantos kāds no konkurentiem.

Ceturtdien zvaigznes palīdzēs Jaunavai pārvarēt grūtības un spriedzi, kas nesen radusies viņas mīlas attiecībās. Lai izkausētu ledu, ceturtdien pietiks ar to, ka komunikācijā ar mīļoto cilvēku viņa ienesīs vismaz nedaudz viegluma un humora. Pietiek nopietnības un problēmu! Labākais risinājums šim vakaram būs kopīga komēdijas noskatīšanās vai jebkurš citu pasākums, kas ļaus abiem atpūsties un sirsnīgi pasmieties!

Ceturtdien Svari, visticamāk, nepalaidīs garām peļņas iespējas, lai kādā negaidītā veidā tās parādītos! Runā, ka nauda nesmird/nesmaržo, bet Svari burtiski ar ožu sajutīs tās tuvošanos un pratīs izmantot vismazāko iespēju papildināt savu maku. Tāpēc ceturtdiena būs lieliska diena darījumu slēgšanai, iepirkumiem un pārdošanai, finanšu ideju apspriešanai vai darba iegūšanai. Un arī sarunai ar priekšniecību par algu paaugstināšanu - ja, protams, Svariem tam ir pamatoti iemesli.

Ceturtdien Svariem būs iespēja ieinteresēt sev tīkamo cilvēku. Ja viņi joprojām tikai sapņo par mīlestību ar kādu, ceturtdien zvaigznes dos Svariem iespēju aprunāties ar viņu un pievērst sev uzmanību. Tomēr jāatceras, ka būs jādomā un jārīkojas ļoti ātri. Visticamāk, šāda iespēja tiks piedāvāta tikai vienu reizi šajā dienā, un, ja Svari to neizmantos, to izdarīs kāds cits.

Ceturtdien Skorpions var būt pārsteigts, atklājot, ka apkārtējie tiecas pie viņa. Kolēģi lūdz padomu vai vienkārši aicina papļāpāt; paziņas ir draudzīgāki nekā parasti, un pat ienaidnieki izturas korekti. Un viss tāpēc, ka Skorpions ceturtdien burtiski izstaros mierīgu pārliecību, kas tik ļoti patiks tiem, kas atradīsies blakus. Horoskopa zvaigznes iesaka Skorpionam atcerēties šo sajūtu. Mēģiniet atkal un atkal atgriezties pie tās, un būsiet pārsteigti, cik maģiski tas atspoguļosies jūsu dzīvē!

Ceturtdien zvaigznes aicinās Skorpionu uz pārmaiņām dzīvē un galvenokārt - mīlestībā. Ir pienācis laiks kaut ko mainīt attiecībās vai sevī, ir laiks aizmirst un atstāt aiz sevis ko tādu, kas neļauj attiecībām attīstīties un virzīties tālāk. Skorpionam vajadzētu runāt ar savu mīļoto cilvēku - varbūt viņš jūtas tāpat, un kopā būs vieglāk tikt galā ar problēmu? No Skorpiona šodienas lēmuma var būt atkarīgs, vai viņa attiecības kļūs vēl stiprākas vai lēnām izplēnēs.

Ceturtdien Strēlniekam palīdzēs viņa spilgtā tēlainā domāšana. Diena viņam piešķirs radošu dzirksti un spilgtu iztēli, ko Strēlnieks varēs pielietot jebkuros darbos, īpaši radošu ideju attīstībā un jautājumos, kuriem nepieciešama nestandarta pieeja. Horoskopa zvaigznes sola, ka ceturtdien Strēlnieks ar savu svaigo skatījumu uz pasauli spēs atrast negaidītu problēmas risinājumu vai redzēt kļūdu tur, kur citi to nepamana.

Ja Strēlnieks meklē mīļoto cilvēku, ceturtdiena būs lieliska diena, lai iepazītos! Tomēr nepietiks ar skaistas fotogrāfijas ievietošanu sociālajā tīklā un atsauksmju gaidīšanu. Lai atstātu iespaidu uz sev tīkamo cilvēku. Strēlniekam būs jāpaziņo par sevi pilnā balsī. Smejieties sirsnīgi, strīdieties līdz aizsmakumam, vārdu sakot, esiet spoža zvaigzne, nevis pelēka pele!

Ceturtdien pat visskeptiskākajam Mežāzim būs iespēja saskarties ar virkni neparastu sagadīšanos, kas dienas laikā notiks tieši viņa acu priekšā! Tās var būt saistītas ar Mežāža lietām vai ar apkārt notiekošo. Iespējams, visā mājā izies no ierindas kāda tehniskā ierīce vai kāds kļūdīsies vairākas reizes pēc kārtas. Nav brīnums, ka tas neapmierinās Mežāzi, apgrūtinot koncentrēšanos uz steidzamajiem darbiem.

Ceturtdien zvaigznes iesaka Mežāzim veikt mājsaimniecības darbus kopā ar savu mīļoto cilvēku – sakopt māju, pagatavot vakariņas. Iespējams, ka mājas darbi nešķiet pārāk romantiski, taču ja tiem pieiet radoši, var sagādāt daudz patīkamu un smieklīgu minūšu! Mežāzis ceturtdien savā dzīvoklī var atrast nelielu dārgumu krātuvi: sen aizmirstas bērnības lietas. Salauztās rotaļlietas un izbalējušās fotogrāfijas Mežāža partnerim pastāstīs par viņu vairāk nekā tūkstošiem vārdu.

Ceturtdien Ūdensvīram būs retā iespēja iemantot kāda cienījama cilvēka atbalstu. Ūdensvīrs spēs atstāt labu iespaidu uz augstākstāvošām personām jebkurā vidē - gan rosīgā biroja atmosfērā, gan nopietnā sanāksmē, gan vienkārši pa tālruni. Citiem vārdiem sakot, ceturtdien Ūdensvīram vajadzētu visu dienu turēt gatavībā savus trumpjus: liktenīgā saruna var notikt jebkurā brīdī!

Ceturtdien apstākļi spēs sajaukt visus Ūdensvīra plānus, kas attiecas uz viņa personīgo dzīvi. Tomēr tas var nebūt nemaz tik slikti! Paredzamība līdz noteiktam brīdim ir laba, taču Ūdensvīram tagad nekaitēs kāda novirze no ikdienas rutīnas. Pat ja šodien viņa randiņā viss noiet greizi, tas var kļūt par lielisku iemeslu kopīgam smieklīgam atgadījumam pāra dzīvē, ko ilgi atcerēties. Turklāt tā kā nav ko zaudēt, Ūdensvīrs var atļauties to, ko parasti neatļaujas: piemēram, nedaudz padauzīties vai vienkārši būt pats.

Ceturtdien horoskopa zvaigznes sola Zivīm panākumus jebkurā darbā, kas saistīts ar komunikāciju. Viņu komunikācijas talanti būs lieliski! Veikt sarežģītas sarunas, aizstāvēt savu viedokli, daudzsološi iepazīties - tas viss ceturtdien Zivīm padosies viegli. Viņām pat var šķist, ka viņu ceļā vispār nav šķēršļu! Tik tiešām - ceturtdien gandrīz viss būs iespējams - izmantojiet to, lai paceltu savu dzīvi nākamajā līmenī.

Ceturtdien zvaigznes Zivīm iesaka palūkoties apkārt, meklējot daudzās iespējas, ko dzīve viņām sniedz. Varbūt tās ir tieši priekšā? Zivīm ir jāatver sirds, lai satiktos ar likteni, jauniem draugiem un jaunu mīlestību! Smaidiet cilvēkam, kurš patīk. Izbaudiet ziemas priekus brīvā dabā - jo vairāk cilvēku ceturtdien ap Zivīm būs, jo vairāk iespēju viņu starpā sastapt tādu, kādu viņas meklē.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!