Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Uzmundrinošie horoskopi 4. februārim visām zodiaka zīmēm

Redakcija
Redakcija

Sāc katru rītu kopā ar uzmundrinoši izklaidējošu materiālu - Epadomi ikdienas horoskopu. Lasi, pasmaidi un veido dienu veiksmīgu!

Auns

Auniem šī ir ļoti laba diena, sevišķi tiem Auniem- vīriešiem, kas nodarbojas ar komerciju. Pastiprināsies jūsu enerģētika un spējas sasniegt nospraustos mērķus. Tāpēc veltiet vismaz daļu dienas sava biznesa plānošanai.
Savukārt, sievietēm- Auniem šodien nevajadzētu pievērsties darba jautājumiem. Tāpat nav vēlams veikt lielus pirkumus un apmeklēt sabiedriskas vietas un pasākumus.


Vērsis

Vērša noskaņojumu šodien var pabojāt sīkas nepatikšanas un domstarpības. Lai tā nenotiktu, pacentieties līdz minimumam samazināt savu aizdomīgumu un neuzticēšanos citiem. Labāk attieksmē pret apkārtējiem esiet savaldīgi un pieklājīgi. Atcerieties, ka tikai viens vienīgs neuzmanīgs vārds var kļūt par daudzu nepatikšanu iemeslu.
Veltiet dienu garīgai izaugsmei, trenējiet intuīciju un prātu.


Dvīņi

Dvīņiem šodien nopietna diena, kas saistīta ar dvēseliskiem meklējumiem. Izteikti pieaugs intuīcijas un paredzēšanas spējas. Uztveriet visu apkārt notiekošo mierīgi un arī attieksmē pret apkārtējiem esiet savaldīgi, tad arī rezultāti būs pozitīvi. Sevišķu uzmanību izrādiet saviem mīļotajiem, mēģiniet viņus kaut kā palutināt.
Zvaigznes brīdina par iespējamiem sarežģījumiem ar draugiem vai radiniekiem.


Vēzis

Nepievērsiet uzmanību sīkumiem un neļaujiet nevienam sevi izsist no sliedēm. Ja arī jūs kas satrauc, neņemiet to pārāk pie sirds- ar laiku viss nokārtosies pats no sevis. Šodien jūs sagaida dažādi negaidīti pārsteigumi, kā arī iespējams pēkšņš un negaidīts draugu apciemojums.
Vakaru veltiet privātajai dzīvei, kopā ar savu otro pusīti sarīkojot īstus svētkus sev abiem. Dariet abi kopā to, kas tīk pašiem visvairāk.


Lauva

Pie Lauvām atgriežas spēki un enerģija. Pieaugs jūsu radošais potenciāls un spēja ātri domāt. Veiksme būs jūsu sabiedrotais ne tikai šodien, bet arī turpmākās dienas. Tāpēc dariet, meklējiet, domājiet un jums viss izdosies. Tuvojas jūsu zvaigžņu stunda. Izmantojiet šo brīnišķīgo iespēju sasniegt pēc iespējas vairāk.
Vienīgais, no kā šodien jāuzmanās- tās ir jaunas mīlas attiecības, kas, visticamāk, nebūs ilgas, un beigās jūs tiksiet pievilts.


Jaunava

Jaunavām harmoniska diena, kas sasitīta ar kosmiskās enerģijas uzņemšanu. Visas lietas, ko darīsiet, izdosies. Piepildīsies jūsu cerības un vēlmes. Varat nodarboties ar saimniecības lietam, savest kārtībā savu iedzīvi, sakārtot ģimenes jautājumus. Vakarā varat uzaicināt viesos kādu senu paziņu, draugus vai radus; arī paši varat doties ciemos.
Šodien veiksmīga būs arī privātā dzīve.


Svari

Svariem šī būs viena no jaukākajām un harmoniskākajām maija dienām. Nav gaidāmas ne vilšanās, ne asaras. Tomēr attiecībās ar citiem jābūt iecietīgiem, savaldīgiem un pieklājīgiem. Izmantojiet savu personīgo šarmu- tas palīdzēs tikt galā ar visu.
Atrodiet laiku arī atveseļojošām procedūrām, organisma attīrīšanai, ūdens procedūrām, sporta treniņiem.


Skorpions

Skorpionam šodien ieteicams pēc iespējas vairāk uzturēties svaigā gaisā, kā arī pievērsties attīstošiem treniņiem. Vēlams to darīt kopā ar draugiem, domubiedriem un ģiemenes locekļiem. Nepametiet šodien savu ģimeni novārtā, darbojieties visi kopā. Tomēr esiet uzmanīgi, jo šodien pastāv liela iespēja saķert kādu vīrusu. Nelietojiet alkoholskos dzērienus. Ēdiet veselīgu, vitamīniem bagātu, pārtiku.




Strēlnieks

Skorpioniem labvēlīga diena. Jūs varat doties nelielos izbarukumos vai tālākā ceļojumā, veikt lielākus pirkumus, labiekārtot māju, tikties ar draugiem un radiem. Jūs gaida tikai patīkami brīži, piedzīvojumi un emocijas. Neatstājiet novārtā savu mīļoto cilvēku un bērnus (ja jums tādi ir), arī viņiem jāiesaistās jūsu rīkotajos pasākumos vai izbraukumos. Sevišķi vakaru vēlams pavadīt visiem kopā: varat pagatavot kaut ko garšīgu, palutināt viens otru un kopā uzspelēt kādu galda spēli.


Mežāzis

Mežāžiem laba, veiksmīga diena. Kaut gan iespējams, ka tieši šodien jums būs jāpieņem kāds svarīgs lēmums, ko izdarīt nemaz nebūs pārāk viegli- kāds mēģinās izlikt lamatas un novirzīt jūs pa nepareizo ceļu. Taču zvaigznes sola izdošanos, ja vien ieklausīsieties savā intuīcijā un ņemsiet talkā savu loģisko prātu. Spriediet pēc taisnības un viss būs labi. Attiecībās ar mīļoto cilvēku diena sola patīkamus brīžus un pārsteigumus.


Ūdensvīrs

Ūdensvīriem šī diena ir ideāli piemērota draudzīgu attiecību stiprināšanai un atjaunošanai. dodieties ciemos pats vai uzaiciniet draugus pie sevis. Var uzrasties arī kāds negaidīts ciemiņš no pagātnes vai tuvs sen neredzēts draugs. Izvairieties no mīlas dēkām un jauniem paziņām.
Pavadiet pēc iespējas vairāk laika svaigā gaisā. Varat to darīt vienatnē vai arī kopā ar kādu.


Zivis

Zivīm šī diena piemērota mīlestībai, radošiem meklējumiem un bērna ieņemšanai. Esiet uzmanīgi pret apkārtējiem, sevišķi pret mīļoto personu. Nelietojiet šodien alkoholu un lamuvārdus, nerājieties un neaizrādiet citiem. Vakarā jūs sagaida kāda patīkama ziņa, kas saistīta ar kaut kādu ieguvumu: tas varētu būt finansiāls labums, mantiska vērtība vai ģimenes pieaugums.

Epadomi dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls