Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Uzmundrinošie horoskopi 3. janvārim

Redakcija
Redakcija

Sāc katru rītu kopā ar uzmundrinoši izklaidējošu materiālu - Epadomi ikdienas horoskopu. Lasi, pasmaidi un veido dienu veiksmīgu!

Auns (21.03 – 19.04)

Auniem ļoti laba diena, lai izmantotu brīvdienu, kas īpašu iedvesmu sola radošo profesiju pārstāvjiem. Kaut gan tieši atpūsties šodien daudziem Auniem būs grūti- tuviniekiem un ģimenes locekļiem būs daudz vēlmju un vajadzību. Neskatoties uz to, centieties vismaz pāris stundiņu veltīt sev.
Vakaru ieteicams pavadīt mierīgi, atpūšoties. Piemēram, varat noskatīties kādu labu filmu



Vērsis (20.04 – 20.05)

Vēršiem labvēlīga diena. Šodien vēlams pievērsties jaunu zināšanu apguvei, nonākt pie jaunām atklāsmēm un patiesībām, kā arī padomāt par nākotnes perspektīvām. Tāpat šodien ir dažādām atveseļojošām un organismu attīrošām procedūrām piemērota diena. Būtu labi pēc iespējas vairāk laika pavadīt svaigā gaisā pie dabas. Varat darīt to kopā ar ģimeni vai draugiem.
Vakara laiks piemērots romantikai kopā ar mīļoto cilvēku.


Dvīņi (21.05 – 21.06)

Dvīņiem šodien vajadzētu nodoties pārdomām, attīrīties garīgi un fiziski. Iztīriet arī māju, atbrīvojieties no dažādiem krāmiem un lietām, kas nokalpojuša savu laiku. Šodien nav ieteicams tērēt laiku iepirkumiem, jo lielākā daļa no iegādātā vēlāk var izrādīties lieka naudas izmešana. Pie kam šodien itin viegli varat kļūt par krāpniecības upuri. Izvairieties no riska un viltīgiem cilvēkiem.
Arī pārlieku liela fiziskā slodze šodien nav vēlama- tā var nelabvēlīgi ietekmēt jūsu pašsajūtu.
Vakaru labāk pavadīt mierīgi: palasiet izglītojošu literatūru vai nododieties radošām izpausmēm.



Vēzis (22.06 – 22.07)

Vēžiem šo dienu ieteicams pavadīt kopā ar ģimeni vai mīļoto cilvēku svaigā gaisā: mežā, parkā, vasarnīcā vai kādā brīvā dabā notiekošā pasākumā. Pat, ja jums šķiet, ka sakrājies pārāk daudz darāmā, atlieciet to uz citu dienu. Ja nu vienīgais varat nodarboties ar savas apkārtnes sakopšanu un labiekārtošanu.
Šī diena nav piemērota romantiskiem pasākumiem, tāpēc vakaru labāk pavadīt mājās pie televizora ekrāna, baudot zāļu tēju.


Lauva (23.07 – 22.08)

Lauvām laba diena. Darīt varat to, kas sirdij šķiet tīkamāks, taču zvaigznes iesaka šodien pabeigt visus tos iesāktos darbus, kuri ir krietni iekavēti, līdz ar to nenes cerēto guvumu. Darot to vai citu, ieklausieties savā intuīcijā- tā jūs nepievils. Un izmantojiet savu radošo potenciālu, taču izvairieties no intelektuālas pārslodzes.
Vakaras ir kā radīts romantiskām attiecībām, izklaidei un kultūras pasākumu apmeklējumam.


Jaunava (23.08 – 22.09)

Jaunavām šo dienu vajadzētu veltīt nevis atpūtai un izklaidei, bet gan svarīgu lietu sakārtošanai un iekrājušos mājas darbu apdarīšanai. Paveiciet visu, kas vēl nepadarīts un pārskatiet iemeslus, kas varētu traucēt jums virzīties uz priekšu. Neļaujieties ne no viena ietekmēties un pierunāties, palaujieties tikai uz savu intuīciju. Ja nonākat ne visai patīkamā situācijā, turiet sevi rokās un neļaujiet emocijām gūt virsroku.
Vakarā stresu palīdzēs likvidēt sportiskas nodarbes un pastaiga svaigā gaisā.



Svari (23.09 – 23.10)

Svariem pirmajā dienas pusē ieteicams pievērsties mājsaimniecībai, uzkopšanas un remonta darbiem. Lieciet lietā ne tikai savas, bet arī ģimenes locekļu idejas, kas padarītu jūsu dzīvi ērtāku un komfortablāku.
Centieties "neuzvilkties" par sīkumiem, neradiet sev nevajadzīgu stresu un neizraisiet strīdus. Nav vērts bojāt tik jauku dienu ne sev, ne citiem. Ja jūtat, ka viss krīt uz nerviem, labāk palikt vienatnē, ieiet vēsā dušā, izdzert tasīti nomierinošas tējas vai apēst gabaliņu šokolādes.


Skorpions (24.10 – 21.11)

Skorpioniem ir īstais laiks piedzīvojumiem un izklaidēm. Varat doties nelielā izbraukumā pa Latvijas ārēm, apmeklēt dažādas skaistas vietas vai interesantus pasākumus, kā arī iepazīties ar jauniem draugiem. Ja plānojat palikt mājās, tad vismaz sarīkojiet dārza svētkus, jautru pasēdēšanu ar draugiem vai tuviniekiem.
Tāpat šī ir laba diena, lai dotos iepirkties. Palutiniet sevi, iegādājoties kādu lietu, kuru sen jau kārojat.
Vakara noslēgumā nobaudiet romantiskas vakariņas kopā ar mīļoto personu.



Strēlnieks (22.11 – 21.12)

Strēlniekiem šī diena vairāk piemērota darbam, nekā atpūtai. Varat pievērsties profesionālo lietu sakārtošanai, mājsaimniecības jautājumu risināšanai, finansu problēmām. Ir īstais brīdis iztīrīt māju no nevajadzīgām lietām, kā arī doties iepirkties. Taču nepārslogojiet sevi un nemēģiniet visus iekrājušos darbus paveikt vienā dienā- izvēlieties sev svarīgāko, nepieciešamāko un steidzamāko.
Vakaru pavadiet ģimenes lokā. Lai to nesabojātu, neignorējiet sava partnera vēlmes.



Mežāzis (22.12 – 19.01)

Mežāžiem šī diena ir piemērota ceļošanai, senu draugu apciemojumam, konfliktu risināšanai un svarīgu personīgo jautājumu apspriešanai. Pievērsties darba jautājumiem šodien nevajadzētu, labāk padariet kaut ko mājās, piemēram, salabojiet, savediet kārtībā, iztīriet utt. Arī izklaidem šī diena nav piemērota, sevišķi tādās vietās, kurās apgrozās daudz cilvēku. Šodien būtu jāizvairās no pūļa - tas jūs tikai tracinās. Toties mierīgi varat plānot romantiskus pasākumus mājās sveču gaismā ar Martini.



Ūdensvīrs (20.01 – 18.02)

Ūdensvīram šis ir labs laiks fiziskai slodzei, sportiskām nodarbēm, ceļošanai un garākam pastaigām svaigā gaisā. Tāpat zvaigznes iesaka šodien tikties ar draugiem vai domubiedriem, lai kopā pavaītu laiku interesantās izklaidēs. Tas ne tikai sniegs pozitīvas emocijas un uzlabos omu, bet arī ļaus paspīdēt jūsu talantiem.
Ja vēlaties savā dzīvē ieviest kardinālas pārmaiņas, tad šis ir īstais brīdis to darīt. Sevišķi, ja tas skar jūsu privāto dzīvi.



Zivis (19.02 – 20.03)

Zivīm laba diena. Īpaši labvēlīgs liktenis šodien būs pret tām Zivīm, uz kurām var paļauties un kuras tura doto vārdu. Jums izdosies viss, pie kā pieķersieties un kas jums ir svarīgs, tai skaitā finasu jautājumi. Labāk gan šodien būtu pievērsties nevis fiziskajam, bet intelektuālajam darbam.
Tāpat šodien ir lieliska diena, lai laulātos, saderinātos vai vismaz izteiktu bildinājumu. Protams, ja jums šis jautājums ir aktuāls. Vakaru vēlams pavadīt romantiskās noskaņās.

Epadomi dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls