Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Tavs dienas horoskops 2. martam

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Otrdien Aunam būs iespēja apdomāt kādu lēmumu, no kura nākotnē daudz kas būs atkarīgs. Par laimi, Auns nedarīs to steigā un spēs rūpīgi izsvērt visus plusus un mīnusus. Pateicoties analītiskajām prasmēm, kas otrdien kļuvušas vēl labākas, viņš varēs visu pārdomāt un paredzēt. Tāpēc otrdien pieņemtais lēmums būs kā apdrošināts pret kļūdām.

Otrdien zvaigznes Aunam iesaka pret mīļoto cilvēku neizturēties pārāk uzmācīgi. Vai varētu būt tā, ka Auna pastiprinātā uzmanība viņa partnerim dažreiz ir apgrūtinoša? Varbūt viņš pat domā, ka viņu vajā? Ja tā, tad Auns vispirms kaitē sev. Otrdien viņam vajadzētu mainīt taktiku, demonstrēt partnerim savu neatkarību, un, iespējams, ļoti drīz nevis Auns skries pēc viņa, bet otrādi!

Otrdien Vērsis būs iedomājies, ka pret jebkuru uzdoto jautājumu jādemonstrē spītīga attieksme! Turklāt apkārtējo cilvēku mēģinājumus vest viņu pie prāta var uzņemt naidīgi. Nav brīnums, ka ar tādu kategorisku nostāju diena Vērsim var sagādāt daudz sarūgtinājumu, lai gan patiesībā tiem nebūs īpašu iemeslu. Lai to saprastu, horoskopa zvaigznes otrdien Vērsim iesaka meklēt visu nepatikšanu iemeslus sevī, nevis citos.

Otrdien Vērsim būs visas iespējas romantiski iepazīties un pat cerēt, ka tas pāraugs īstā mīlestībā. Tāpēc, ja viņš ir viens, nevajadzētu pretoties liktenim. Tas nenozīmē, ka Vērsim pašam jāsper pirmais solis, bet arī nav jātēlo pavisam nepieejamais, piemēram, “Es uz ielas/internetā neiepazīstos!” Vislabākā taktika būs ļauties straumei. Viņam uzsmaidīja? Kāpēc gan nepasmaidīt pretī? Svešinieks uzsāka sarunu? Var ar viņu aprunāties, labāk iepazīt. Kas zina, varbūt tas ir liktenis, un pēc desmit gadiem Vērsis par šo dienu stāstīs saviem bērniem?

Otrdien Dvīņi pret saviem tuviniekiem un draugiem izturēsies labvēlīgi un nedaudz aizbildnieciski. Viņi vēlēsies parūpēties par viņiem kā par bērniem, palīdzēt un pasargāt no kļūdām. Neskatoties uz viņu nodomu patiesumu, tuvinieki var nebūt sajūsmā, ka Dvīņi māca viņiem dzīvot. Tāpēc horoskopa zvaigznes otrdien Dvīņiem iesaka mīkstināt aizbildniecisko toni, nepārsniedzot ierasto draudzīgo padomu rāmjus.

Otrdien zvaigznes liks Dvīņiem saprast, ka viņu attiecībās ar mīļoto cilvēku derētu iepūst jaunu dzīvību. Otrdien viņiem jādara viss iespējamais, lai atjaunotu to mīlestības, brīvības un sirsnības atmosfēru, ar kuru bija piesātinātas pirmās tikšanās! Lai pārvarētu īslaicīgo stagnāciju un pārnestu attiecības jaunā līmenī, Dvīņiem un viņu partnerim vajadzētu biežāk pārsteigt vienam otru un sagādāt patīkamus pārsteigumus.

Otrdien vislabākais, ko Vēzis var darīt, ir pavadīt laiku kopā ar tuvākajiem un mīļākajiem cilvēkiem – vecākiem, bērniem, mīļoto cilvēku u.tml. Horoskopu zvaigznes iesaka Vēžiem sarūpēt viņiem nelielu pārsteigumu, piemēram, sarīkot nelielu virtuālu vai īstu ballīti, mazu ceļojumu vai pastaigu. Otrdien jūs esat noskaņoti uz viena viļņa, jūsu bioritmi sakrīt, un jums ir lieliskas iespējas gūt patiesu prieku no vienam otra sabiedrības. Un tajā pašā laikā - sākt sarunu par kaut ko tādu, ko citreiz neuzdrošinātos apspriest.

Otrdien Vēža enerģijas potenciālam nebūs robežu! Visus projektus, kurus ilgi atlika, visus soļus, kurus nez kāpēc nespēra, otrdien var droši veikt kopā ar savu mīļoto cilvēku. Pat parastie sadzīves darbi, kas tiek veikti kopā, var ienest savdabīgu burvību Vēža attiecībās. Romantiskās vakariņas var būt lielisks noslēgums šai brīnišķīgajai un produktīvajai dienai.

Otrdien Lauvā pamodīsies lielisks orators! Nu, ja ne lielisks un izcils, tad vismaz ne slikts. Lauvai būs ko teikt, un viņš varēs savus vārdus ietērpt pārliecinošā formā, tomēr dienas laikā viņš šad un tad var saskarties ar to, ka apkārtējie nebūs noskaņoti viņā klausīties mūžīgi. Patiešām ļaut izpausties savās vārdos izteiktajās emocijās Lauva varēs tikai vakarā, kopā ar ģimeni un draugiem. Horoskopa zvaigznes iesaka viņam sarīkot virtuālu papļāpāšanu, kurā var izteikt visu, kas mutuļo dvēselē!

Otrdien situācija var neizveidoties Lauvam vislabākajā veidā un izsist no līdzsvara. Lai atrastu dvēseles mieru, viņam jāizmanto mīļotā cilvēka palīdzība. Viņš var paļauties uz savu partneri, pat ja viņš spēj sniegt "tikai" morālu atbalstu. Pateicoties partnera rūpēm, Lauva varēs atrast izeju no jebkuras situācijas.

Otrdien nekas nevarēs piespiest Jaunavu novirzīties no ceļa! Lai ko viņa būtu iecerējusi, lai kādu mērķi izvirzījusi, būs gandrīz neiespējami viņu no tā novērst un samulsināt. Tāpēc apkārtējiem, it īpaši tiem, kas mēģinās komandēt Jaunavu, otrdien var šķist, ka viņa ir tik augstprātīga un spītīga kā nekad agrāk. Patiesībā Jaunava ir tikai simtprocentīgi pārliecināta par to, ko viņa dara. Kā arī par to, ka neviens nespēj tikt galā ar kādu uzdevumu labāk par viņu.

Visu vai neko! Otrdien zvaigznes pieprasīs no Jaunavas izdarīt tieši šo grūto izvēli. Citiem vārdiem sakot, mīlestības frontē viss būs atkarīgs no viņas darbībām un soļiem. Atkarībā no tā, kādu taktiku Jaunava otrdien izvēlēsies, viņas rīcība var novest pie pilnīgas neveiksmes vai galīgās uzvaras. Tāpēc pirms spert pirmo soli, derētu simtreiz apdomāt.

Svariem otrdien jābūt gataviem uz dažādiem negaidītiem pavērsieniem! Tomēr, ja viņi šo dienu ir iepriekš izplānojuši, nav jāatsakās no paredzamajiem jautājumiem un mērķiem. Jā, otrdien plāni var mainīties, bet situācija pavērs jaunas iespējas. Ja Svari būs elastīgi un spītīgi neturēsies pie vecā rīcības plāna, viņi pratīs laikus orientēties jaunajos apstākļos un izmantot likteņa dāvanas.

Otrdien Svariem jābūt gataviem tam, ka kāds cilvēks var izrādīt savu interesi par viņiem! Atbrīvoties no negaidītā un neatlaidīgā pielūdzēja nebūs tik vienkārši - tomēr varbūt tas nemaz nav jādara, jo otrdien izvēle būs pilnībā atkarīga no Svariem. Ja pielūdzējs viņiem šķiet interesants vai pat modina mīlestības jūtas, Svariem ir visas iespējas laika gaitā ar viņu izveidot labu pāri.

Otrdien Skorpions var saskarties ar apkārtējo, īpaši darba kolēģu, nepiekāpību un skarbumu. Par laimi, viņam pašam piemitīs diplomātija par diviem, un tāpēc spēs izlīdzināt asumus un apslāpēt briestošo konfliktu. Skorpiona diplomātija un delikātums otrdien viņu pozitīvi izcels uz vispārējā fona, nodrošinot pretējā dzimuma, draugu un pat priekšnieku simpātijas.

Otrdien mīlas lietu zvaigznes Skorpionam iesaka nelauzties aizslēgtās durvīs un parādīt maksimālu elastību. Ja ar mīļoto cilvēku atgadījies konflikts vai vienkārši delikāta situācija, jācenšas saglabāt mieru un neapvainoties. Labāk mazināt spriedzi ar humoru - otrdien tas būs uzticīgais Skorpiona palīgs un labākais ierocis. Sasmīdinot mīļoto cilvēku, Skorpions redzēs, ka problēma izzudīs pati no sevis.

Otrdien Strēlnieks pat nepazīstamu cilvēku lokā jutīsies kā zivs ūdenī - viņa sabiedriskā aktivitāte būs augstā līmeni! Horoskopa zvaigznes viņam iesaka neaprobežoties ar ierasto sociālo loku, bet dažādot to ar jauniem paziņām. Jo vairāk jaunu seju Strēlnieks otrdien satiks savā ceļā, jo vairāk iespēju atrast viņu vidū patiesi interesantus un vajadzīgus cilvēkus.

Otrdien zvaigznes Strēlniekam piešķirs maģisku mīlestības prieku, kas burtiski virmos gaisā! Šai maģiskajai atmosfērai nebūs nepieciešami papildu atribūti, tāpēc pat tad, ja nebūs sveču, ziedu, šampanieša u.tml., Strēlniekam un viņa mīļotajam cilvēkam otrdien paredzams brīnišķīgs maiguma un kaisles pilns vakars. Tomēr arī atribūti nekaitēs - it īpaši romantiskās vakariņas, kas vienmēr ir aktuālas.

Otrdien Mežāzis būs apņēmīgāks nekā jebkad agrāk un noskaņots tikai uz uzvaru! Pat ja kādā jautājuma kārtošanā izgāzīsies, Mežāzis mēģinās vēl un vēl, līdz izdosies. Laiks lēmumu pieņemšanai ir pagājis, otrdien Mežāzim jārīkojas. Horoskopa zvaigznes saka, ka neviens cietoksnis nevarēs noturēties pret viņa spiedienu. Tiesa, jo nopietnāks mērķis, jo ilgāk turpināsies tā aplenkums.

Otrdien zvaigznes Mežāzi noskaņos būt mierīgam un bezrūpīgam. Derētu padalīties pozitīvajā noskaņojumā ar mīļoto cilvēku! Tad Mežāža otrdienas randiņš solās paiet apbrīnojami harmoniski. Kopā ar partneri viņam būs jautri un viegli, tāpat kā bērnībā ar labākajiem draugiem rotaļās. Varbūt pat Mežāzis ļoti vēlēsies atcerēties savu bērnību un nedaudz paspēlēties - piemēram, kārtis vai cirku un zaudētājs izpilda kādu otra vēlēšanos…

Otrdien Ūdensvīram būtu noderīgi pabūt guru lomā, tāpēc horoskopa zvaigznes iesaka viņam pavadīt šo dienu kopā ar cilvēkiem, kuri ir jaunāki, zemāka statusa vai profesionalitātes līmeņa. Citiem vārdiem sakot, to lokā, kuri būs apņēmības pilni klausīties pamācošos Ūdensvīra stāstus un pat varēs gūt no tiem praktisku labumu. Otrdien tas labvēlīgi ietekmēs gan pašu Ūdensvīru, gan viņa klausītājus, kuriem Ūdensvīrs spēs sniegt patiešām vērtīgus padomus.

Otrdien zvaigznes Ūdensvīru noskaņos draudzīgai, nevis romantiskai komunikācijai. Ja viņam jau ir mīļotais cilvēks, varat droši sarunāties ar viņu par visām tēmām, kas interesē abus - otrdien partneriem būs jautri, mierīgi un nepiespiesti viens otra sabiedrībā. Ja Ūdensvīrs dodas mīlas medībās, nevajadzētu atbaidīt savu laupījumu ar atklātu flirtu. Daudz efektīvāk ir būt tikai draugam un interesantam sarunu partnerim - tas var būt labākais sākums turpmākajām attiecībām.

Otrdien Zivis jebkura jautājuma kārtošanā vai problēmas risināšanā būs noskaņotas kaujinieciski! Šī diena nemudinās uzņemties mazus projektus, un, visticamāk, Zivis būs aizrāvušās ar globālu, vērienīgu plānu īstenošanu. Pat ja ne viss noritēs gludi, tas viņas nemulsinās: Zivis redz mērķi, ir gatavas grūtībām un zina, ka nekas nepiespiedīs novirzīties no ceļa. Otrdien vārdi “Es gribu” un “Es varu” Zivīm būs sinonīmi, un lai piesargās cilvēki, kuri to nesaprot!

Otrdien vientuļajām Zivīm būs iespēja satikt skaisto sapņu princi (princesi)! Amora mīlestības bulta var viņas negaidīti ievainot parastas sarunas vai skatienu apmaiņas laikā, kad Zivis pēkšņi sapratīs, ka viņu priekšā ir kāds pārsteidzošs cilvēks, kurš pelnījis vislielāko uzmanību. Otrdienā var sākties jaunas nozīmīgas attiecības, kā arī lielas pārmaiņas.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!