Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Tavs dienas horoskops 1. janvārim

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Piektdien Auns var sajust zināmu neapmierinātību ar savu statusu. Tomēr šī neapmierinātība nebūs pārāk liela. Vienkārši laiku pa laikam Auniem var rasties vēlme nostiprināt un uzlabot savu tēlu apkārtējo acīs. Ja vēlies uzlabot savu imidžu priekšniecības acīs, gada pirmajā dienā, kas ir brīvdiena, vari nosūtīt vadībai e-pastu ar priekšlikumiem, kā uzlabot un racionalizēt darbu Jaunajā gadā. Lai redz, ka Tu pat Jaunā gada rītā domā par darbu!

Mīlas lietās piektdien Aunam būs jāiemācās piekāpties un būt diplomātiskam. Neuztver šo taktiku kā atkāpšanos. Mīlestība ir kā valsis: vispirms viens partneris sper soli uz priekšu, tad otrs. Sajūtot šo turp un atpakaļ ritmu, pats Auns nevēlēsies apstāties! Piektdiena ir lieliska diena, lai iemācītos dejot... Tas ir, iemācītos sajust partneri, būt elastīgam un pieļaut kompromisus.

Piektdien Vērsim var saasināties mātes (vai tēva) instinkts. Nebūs nekāds brīnums, ja dienas laikā atkārtoti domāsi par dzimtas turpināšanu, attiecību stiprināšanu ar mīļoto cilvēku, par to, cik jauki šogad ģimenes lokā sagaidījāt Jauno gadu vai ka šogad neizdevās tik ģimeniski svētki kā citos gados (kas nu katram Vērsim aktuāls). Šajā dienā Vērsim būs iespēja pacelt savas attiecības jaunā līmenī: izlemt, vai dibināt ģimeni vai radīt bērnu. Ja Vērsis piektdien vienkārši vēlas iepriecināt sevi, var ienest mājā kaķēnu vai kāmīti.

Zvaigznes Vērsim iesaka padomāt par to, uz ko viņš ir gatavs savu attiecību labā. Varbūt tas ir par daudz? Vērsim ir īpaši svarīgi saprast, vai mīļotā dēļ nerīkojas pret savu sirdsapziņu, lepnumu vai nes kādu citu lielu upuri. Ja tā, tad piektdien ir vērts izlemt, kā to mainīt. Vērsim vajadzētu atcerēties: viņš, tāpat kā visi citi, ir pelnījis labāko. It īpaši, ja runa ir par mīlestību.

Piektdienā Dvīņi tikai aiz sportiskas intereses būs gatavi spītīgi pierādīt apkārtējiem jebkuru savu domu, lai cik absurda tā arī nebūtu. Strīdēties ar viņiem par šo jautājumu būs pilnīgi veltīga nodarbe. Turklāt pēc pusstundas Dvīņi ar tādu pašu degsmi var sākt pierādīt pilnīgi pretējo.

Dvīņiem būs iespēja nedaudz pavērt plīvuru pār savu nākotni un pat tajā ieskatīties! Viņu personīgajā dzīvē ir nobriedušas globālas pārmaiņas, kas jau ir tik taustāmas un reālas, ka piektdien liks par sevi manīt. Tā var būt neskaidra priekšnojauta, pareģojums, prognoze vai loģisks aprēķins. Vēl nedaudz, un Dvīņu dzīve mainīsies tā, kā viņi nevarēja pat iedomāties!

Vēzis piektdien turpinās spītīgi iet uz savu mērķi, it īpaši, ja mērķis izskatās kā banknošu žūksnis. Nemēģiniet pat pierunāt Vēzi atteikties no plāniem - viņš to uztvers kā neizdevušos joku. Pat ja viņš piekāpsies, tas notiks tikai tāpēc, lai tuvotos savam mērķim no otras puses. Jebkurā gadījumā piektdien Vēzim ir lielas iespējas būtiski uzlabot savu finansiālo stāvokli.

Vēzim un viņa mīļotajam cilvēkam var būt sarežģīta saruna. Protams, gan Vēzim, gan viņa partnerim ir spēcīgi argumenti, ar kuriem viņi gatavojas apmainīties. Tomēr šodienas sarunas laikā zvaigznes iesaka Vēžiem pievērst uzmanību ne tik daudz partnera teiktajam, bet tam, kā tieši viņš to dara. Galu galā šī nav prāta vētra, bet gan divu mīlošu cilvēku saruna. Šādā informācijas apmaiņā galvenajam dalībniekam jābūt nevis prātam, bet gan sirdij.

Piektdien Lauva būs gatavs izlocīties kā čūska, lai tikai pārliecinātu citus, ka viņam ir taisnība! Cits jautājums ir, kāpēc Lauvai to vajag? Vai nebūtu labāk tērēt šo enerģiju reālu mērķu sasniegšanai? Ja piektdien kaut ko pierādīt citiem, labāk nevis savu taisnību, bet to, cik neaizvietojams esi. Vislabāk priekšniecībai, no kuras atkarīgi karjera un alga. Piemēram, dod mājienu, ka varbūt ņemsi tuvākajā laikā atvaļinājumu un paskaties, kāda būs reakcija.

Piektdien lai kā Lauva tiektos pēc dedzīgām un kaislīgām attiecībām ar mīļoto cilvēku, visticamāk, tās nebūs tādas, kādas viņš gaida. Un tas nav kaisles trūkums, bet gan fakts, ka Lauvam un viņa partnerim arī bez mīlestības būs par ko parunāt. Piektdien viņiem ir visas iespējas atrast kopīgu valodu dažos lietišķos jautājumos un pat, iespējams, izdomāt kādu kopīgu projektu. Un tas ir lieliski: kopīgas intereses ir labākais pamats īstai mīlestībai.

Piektdien Jaunava var būt pārsteigta, pamanot, cik diplomātiska un elastīga spēj būt. No malas tā var izskatīties kā piekāpība un nevēlēšanās aizstāvēt savu nostāju. Bet tā tas nav! Ja arī Jaunava piektdien piekritīs kāda cita viedoklim, tad viņa to darīs tikai tāpēc, lai atbrīvotos no pretinieka. Izdarīs viņa tā, kā pati nolēmusi.

Piektdien Jaunava spēs reāli sajust, kas ir pretstatu vienotība! Cilvēks, kas viņai patīk, spēs demonstrēt visu, kas patīk Jaunavai, bet tikai tieši pretējo! Ja Jaunava dzer tēju, viņš - kafiju. Ja Jaunava ievēro diētu, viņš ir gardēdis ar lielisku apetīti. Tomēr ir kaut kas, kas vieno šos pretstatus, bet lai tas paliek abu noslēpums.

Svaru piektdiena var paiet bezgalīgos strīdos un diskusijās par neko. Un nav tā, ka Svariem būs vitāli svarīgi pierādīt kādu no viņu domām. Drīzāk tas tiks darīts vienkārši aiz sportiskas intereses. Piektdien Svari būs gatavi azartiski pierādīt visas nejēdzības, kurām viņi paši īpaši netic. Šī iemesla dēļ strīds ar viņiem šajā dienā būs velti tērēts laiks.

Zvaigznes iesaka Svariem sakārtot savu personīgo dzīvi. Vai viņu attiecībās viss nav pārāk mulsinoši? Varbūt tas saistīts ar faktu, ka Svari ļāva situācijai ritēt savu gaitu, un nevēlas pieņemt apzinātu lēmumu? Protams, runājot par jūtām, nav tik viegli visu izanalizēt. Tomēr piektdien Svariem ir drosmīgi jāieskatās sevī, lai virzītos tālāk.

Skorpiona piektdiena solās paiet paaugstinātas aktivitātes un efektivitātes zīmē. Turklāt Skorpionam ar savu aktivitāti nepietiks, tāpēc viņš darīs visu, lai kaut kā iesaistītu (teiksim tieši – iejūgtu savā arklā) arī citus. Galvenais ir nedarīt to pārāk uzkrītoši, lai citi neko nenojaustu un neatteiktos uzlikt sakas.

Attiecībās ar mīļoto cilvēku Skorpions būs kaprīzs. Kāda rīcība vai vārdi, pret kuriem viņš citā dienā būtu izturējies mierīgi, piektdien var kļūt par iemeslu Skorpiona sūdzībām, niķiem vai lūgumiem. Zvaigznes viņu brīdina, ka viss ir labs ar mēru, un partnera pacietībai ir robežas. Nevajadzētu pievērst īpašu uzmanību sīkumiem, ja Skorpions nevēlas, lai viņa mazās kaprīzes pārvērstos lielā konfliktā.

Piektdien Strēlniekam derētu veltīt vairāk laika komunicēšanai ar bērniem. Ja nav savu bērnu, tas nekas: derēs jaunākie brāļi, māsas, brāļu un māsu bērni vai pat draugu bērni. Papļāpā ar viņiem Zoom vai kur citur, pavaicā, kā pagāja gads mācoties attālināti, ko gaida no nākamā gada, padalies atmiņās par saviem skolas gadiem utt. Pat ja šāda komunicēšana nedos nekādu īpašu labumu, piektdien tā Strēlnieku piepildīs ar pozitīvas enerģijas lādiņu. Vai ar to nepietiek?

Piektdien Strēlniekam vajadzētu atrasties cilvēku vidū - tieši tur, kur viņš ir pieprasīts, Tā Strēlnieks justos patiesi laimīgs! Turklāt laime ir lipīga, un piesaista vēl vairāk cilvēku. Zvaigznes saka, ka piektdien tieši kolēģu un domubiedru pulkā Strēlniekam ir iespēja nodibināt interesantu iepazīšanos ar lielu romantisku potenciālu! Tā kā atliek tikai izmantot visas interneta piedāvātās iespējas un sarīkot virtuālu tikšanos vai nu ar kolēģiem, vai draugiem vai pat pagaidām svešiem ļaudīm.

Piektdien Mežāža dvēselē pamodīsies ne tikai lieliskais stratēģis, bet arī lieliskais taktiķis. Pat nedomājiet viņu atrunāt no jebkādām idejām – tikai iedzīvosieties nepatikšanās. Visu, ko piektdien Mežāzis ieplānos, viņš centīsies īstenot visos iespējamos veidos (ieskaitot staigāšanu pāri ja ne nu gluži līķiem, tad galvām gan). Klausīšanās citu cilvēku iebildumos šajā dienā nav ieplānota.

Mežāža mīļotais cilvēks var viņu patīkami pārsteigt! Varbūt viņš izdarīs ko tādu, kas Mežāzim liks lepoties ar viņu. Vai arī Mežāzis pēkšņi saskatīs savu izredzēto jaunā gaismā, un tas viņu patīkami pārsteigs! Iespējams, piektdien partneris Mežāža priekšā atklās kādu jaunu talantu, iepriecinās viņu ar dāvanu vai pārsteigumu. Un pareizi, jo patiesi mīlošu cilvēku galvenais noslēpums ir vienkāršs: nekad nepārtrauciet viens otru pārsteigt.

Piektdien Ūdensvīru var piemeklēt nopietnas šaubas, kas neļaus pieņemt kādu svarīgu lēmumu. Tomēr, ja tāpēc Ūdensvīrs kādam šķitīs pārāk neizlēmīgs, tad velti. Tas būs tikai tāpēc, ka piektdienas horoskopa zvaigznes viņu mudinās rūpīgi apsvērt katru soli. Kad lēmums tiks pieņemts, šaubu vairs nebūs un jebkuri mēģinājumi piespiest Ūdensvīru novērsties no izvēlētā ceļa neiedarbosies.

Personīgajā dzīvē Ūdensvīriem vajadzētu pārdomāt tādu jēdzienu kā "ieradums". Vai vismaz paskatīties uz to no otras puses. Vai Ūdensvīriem šķiet, ka attiecībās ar mīļoto cilvēku kaisle ir samazinājusies? Ka viss jau sen ir pārvērties par ikdienas rutīnu? Tomēr parastajā dzīvē darba dienu ir vairāk nekā svētku dienu. Katru dienu jāparāda iztēle un iniciatīva, lai dzīve Ūdensvīriem nešķistu pliekana.

Piektdien Zivis izrādīs ievērojamu spītību - un jebkura, pat visnenozīmīgākā, iemesla dēļ. Šajā dienā būs grūti viņas apstrīdēt vai pārliecināt, un patiesībā nemaz nav vērts censties. Visticamāk, pēc vienas vai divām dienām strīda iemesls Zivīm šķitīs sīks un smieklīgs. Tātad, vai tāpēc ir vērts lauzt šķēpus? Piektdien nopelnīt spītīga debatētāja reputāciju būs ļoti viegli.

Zivīm var būt aktuāls sakāmvārds: "Mana mēle - mans ienaidnieks". Turklāt tas notiks ne tik daudz kā vēloties aizskart mīļoto cilvēku, bet gan neveiksmīgi izvēloties vārdus. Lai tas nenotiktu, Zivīm jāseko, lai viņu vārdi neskrietu priekšā domām. Piektdien labāk izskatīties lēnprātīgam, nevis pārmest sev par nesavaldību un vieglprātību.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!