Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Piesakies A kategorijai DBS Autoskolā. Drošas Braukšanas skola- tas vienmēr ir 100% droši

Redakcija
Redakcija

Kaut arī pavasaris nelutina ar siltu un saulainu laiku, DBS Autoskola jūt pavasara iestāšanos un aicina topošos motociklu vadītājus sākt gatavoties 2013.gada motobraukšanas sezonai un iegūt A kategorijas vadītāja apliecību.

Topošajiem motobraucējiem DBS Autoskola piedāvā A kategorijas apmācību, kas ir orientēta uz braucēju sagatavošanu atbilstoši DBS principiem – lai motovadītāji neiekļūtu satiksmes negadījumos, pasargātu sevi un citus no traumām, izvairītos no materiālajiem zaudējumiem un justos drošāki uz ceļa.

A kategorijas apmācības, kas DBS Autoskolā tiek piedāvātas jau trešo gadu. Tiem vadītājiem, kuriem jau ir B kategorijas vadītāja apliecība, teorijas apmācība notiks trīs dienas – 10., 17., 18.maijā.

Teorētisko apmācību laikā DBS Autoskolā kursantus nodrošina ar individuālu attieksmi, visiem nepieciešamajiem mācību materiāliem. Savukārt praktisko braukšanas nodarbību laikā kursanti tiek nodrošināti ar obligāto motobraucēja ekipējumu un aizsarglīdzekļiem.

Praktiskās braukšanas apmācības notiek slēgtā laukumā un uz ielas. Nodarbību laikā kursantam tiek nodrošinātas nodarbības arī kādā no specializētām treniņu trasēm Latvijā.

Sīkāka informācija rakstot uz e-pastu info@dbs.lv vai zvanot pa telefona numuru 67450430.

     [+] [-]

, 2016-11-22 12:52, pirms 7 gadiem
Es pēc sekmīgas A kategorijas nokārtošanas autoskolā https://autoskola-eksperts.com/ arī pēc tam izgāju dbs kursu, tiešām noderīgs.

     [+] [-]

, 2018-08-25 18:35, pirms 6 gadiem
Manuprāt foršākā vieta, kur mācītes braukt - Autoskolas Rīgā | Krustojumi.lv - progresīva...