Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Ekstrēmais „DTV Shredder“,kurš apvieno skrituļdēļa, tanka un visurgājēja labākās īpašības

Redakcija
Redakcija

Ko iegūst, ja krusto skrituļdēli ar tanku un visurgājēju? Tiek iegūts jauns un ekstrēms pārvietošanās līdzeklis bezceļa apstākļos – „DTV Shredder“. Pirmo reizi Latvijā tas tiks prezentēts izstādē „Nature Expo 2015“, kas notiks jau šajā nedēļas nogalē – no 24. līdz 26. aprīlim.

Ekstrēmais „DTV Shredder“ ir kompakts bezceļu braucamrīks, kurš apvieno skrituļdēļa, tanka un visurgājēja labākās īpašības. Tas spēj pārvarēt visdažādākos reljefa un klimatiskos apstākļus – dziļu sniegu, dūksnainus meža ceļus un smilšu kāpas. Pateicoties noslēgtajam karburatoram, „DTV Shredder“ var pārvietoties pat ūdenī, ja vien tā dziļums nepārsniedz 25 cm.

Braucamrīks noteikti sajūsminās ekstrēmo sporta veidu entuziastus, tomēr tas nav paredzēts tikai izklaidei. Tas ir lielisks palīgs privātās saimniecībās, mežsaimniecības un zivjsaimniecības uzņēmumos, tāpat to var izmantot arī mednieki, glābēji, policisti, neatliekamās medicīniskās palīdzības darbinieki, ugunsdzēsēji un karavīri. Turklāt „DTV Shredder“ ir pieejams arī papildaprīkojums – dažādas piekabes, ragavas, sāls-smilšu maisījuma kaisītāji, pļaujmašīnas, vinčas un vēl citi.

Jaunais un ekstrēmais braucamrīks aprīkots ar benzīna motoru un tā jauda ir 13 zirgspēki. Maksimālais ātrums ir apmēram 45 km/h, kas ir augstākā robeža, kuru pārsniedzot, vairums cilvēku izjūt diskomfortu, pārvietojoties stāvus. „DTV Shredder“ sver aptuveni 130 kg un ir ērti salokāms, lai to varētu ievietot vidēja izmēra automašīnas bagāžniekā. Šis noteikti nebūs pirkums tikai vienai sezonai, jo „DTV Shredder“ var izmantot visu cauru gadu un uz jebkāda zemes seguma!

Ekskluzīva iespēja izmēģināt un iegādāties ekstrēmo braucamrīku!
Igaunijas uzņēmums „DTV Shredder Baltic OÜ“ atklāj, ka pirmo reizi Latvijā jaunumu prezentēs tieši izstādē „Nature Expo 2015“. Ekstrēmo sajūtu cienītājiem, kā arī ikvienam citam interesentam būs iespēja pārbaudīt un izmēģināt šo braucamrīku darbībā. Savukārt iegādāšanās iespēja izstādē būs pavisam ekskluzīva – to varēs izdarīt divi veiklākie pircēji, jo uzņēmums izstādē pārdos tikai divus „DTV Shredder“ braucamrīkus!

Kā zināms, Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā no 24. līdz 26. aprīlim nozares profesionāļiem un plašākai publikai tiek piedāvāta starptautiskā lauksaimniecības, dārzkopības un mežsaimniecības izstāde „Nature Expo 2015”. Tajā būs atrodams viss nepieciešamais, lai pavasara darbi dārzā, laukā un mežā izdotos, – sēklas un stādi, ražošanas tehnoloģijas, mežizstrādes tehnika un vēl daudz vairāk!