Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Lauksaimniecības tehnikas riepas Firestone Maxi Traction IF – jaunums no Bridgestone

Redakcija
Redakcija

Neatkarīgi riepu testi, kas tika veikti visa 2012. gada garumā Beļģijā un Vācijā, pierādījuši lauksaimniecības tehnikas riepu Firestone Maxi Traction IF efektivitāti.
Smaguma testos un Maxi Traction IF salīdzinājumos ar trīs vadošo konkurentu līdzīgiem izstrādājumiem, Firestone riepām bija labākie rezultāti. Arī testos uz lauka pierādījās Maxi Traction pārākums.

Paaugstināta efektivitāte

Bridgestone riepas ar Firestone brendu - Firestone Maxi Traction IF piemērotas lieljaudas spēcīgiem traktoriem un tās atšķirībā no parastajām traktoru riepām var izturēt līdz pat 20% lielāku slodzi pie tāda paša spiediena, vai tādu pašu slodzi pie mazāka spiediena riepās. Maxi Traction IF samazina lauksaimnieku izdevumus, pateicoties iespējai pārvietoties ar lielāku ātrumu, samazinot riepas saskares pēdu, tā samazinot ražas zudumus, jo augsne netiek tik daudz noblietēta.

Augsnes sablietēšanās zem traktora svara rada negatīvu ietekmi uz augu attīstību, jo palēnina bioloģisko augsnes aktivitāti, porainību un mitruma apmaiņu tajā. Smagās lauksaimniecības tehnikas regulāra pārvietošanās rada kumulatīvi negatīvu ietekmi tieši uz augsnes virskārtu, tādēļ radot jaunās riepas arī Bridgestone piedomājis pie šīs problēmas risinājuma.

"Firestone cenšas radīt jaunus produktus, kuru efektivitātes uzlabojumus būtu iespējams izmērīt. Neatkarīgie testi pierāda Maxi Traction IF pārākumu pār konkurentiem", stāsta Haralds Van Otehems (Harald Van Ooteghem), vecākais mārketinga plānošanas vadītājs, Bridgestone Europe. Ražotājs raksturo jaunās riepas kā augsti efektīvas ilgi kalpojošas, lauksaimnieku izdevumus samazinošas riepas. Pie tam tās samazina ietekmi uz apkārtējo vidi, minimizē grunts noblietēšanos un samazina degvielas patēriņu.

Lielāka slodze un mazāks spiediens

Salīdzinot ar standarta riepām, Maxi Traction IF spēj izturēt lielāku slodzi pie tā paša spiediena vai tādu pašu slodzi pie mazāka gaisa spiediena.

Firestone Maxi Traction IF riepām to palīdz veikt īpaša korpusa konstrukcija un elastīgas sānu malas, kas dod iespēju lauksaimniekiem pie zemāka riepu spiediena, izmantot tās tādas pat kravas pārvadāšanai tādā pat ātrumā kā iepriekš. Riepas Firestone Maxi Traction ražotas, izmantojot patentēto Dual Angle tehnoloģiju, kas nodrošina lielisku izturību, pašattīrīšanos, vienmērīgu nodilumu un augstu braucēja komforta līmeni. Firestone Maxi Traction IF – traktoru riepa ar paaugstinātu kravnesību, palielinātu riepas pēdu, kuram pateicoties samazinās spiediens uz augsni, līdz ar to arī nelabvēlīgā ietekme uz vidi.

"Jaunā riepu Firestone Maxi Traction IF korpusa konstrukcija palīdz pie mazāka spiediena izmantot riepu tās pašas kravas pārvietošanai vajadzīgajā ātrumā. Tas palīdz sabalansēt nepieciešamību pēc pārvietošanās ātruma uz ceļa un mazāku spiedienu apstrādājot laukus, kas palīdz gūt lielāku ražu.", skaidro Haralds Van Otehems.

Izstrādātas un pārbaudītas Eiropā

Maxi Traction IF piemērotas lauksaimniecības tehnikai virs 180 Zs. Tās radīja Firestone European R&D zinātniski- pētnieciskajā centrā Itālijā un ražo Spānijā, rūpnīcā SanMigelā.
Firestone Maxi Traction IF 800/70R38 – traktora riepa ar paaugstinātu kravnesību, riepas pēdu, kam pateicoties samazinās grunts blietēšana. Tai piemīt ātruma marķējums D un piemērota arī 710/70R42 un 650/85R38 riepu izmēru maiņai.

Pie Firestone Maxi Traction IF priekšrocībām var minēt arī, ka nav nepieciešams iegādāties citus riteņu diskus. Maxi Traction IF riepas var tikt uzstādītas kā standarta riepas, vai arī, ja nepieciešams, tās var uzstādīt arī uz platākiem diskiem. Daudzi traktoru ražotāji jau šobrīd Bridgestone brendu Firestone izvēlas savu traktoru pamatkomplektācijai.

„Izstrādājot šos riepu modeļus mēs lauksaimniecības mašīnu vadītājiem un īpašniekiem varam piedāvāt augstu efektivitāti, ilgu kalpošanas laiku, kas vienlaicīgi samazina lauku darbu izmaksas un aizsargā apkārtējo vidi. Tas ir pateicoties gan ietekmei uz augsni, gan degvielas patēriņa samazinājumam.” - apstiprina Īvs Kerstens (Yves Kerstens), Bridgestone Lauksaimniecības un kravas mašīnu riepu Eiropas nodaļas direktors.