Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Jaunās Blizzak LM-80 EVO- vadošo riepu testu uzvarētājas. Bridgestone nepārtraukti uzlabo visus savus produktus!

Redakcija
Redakcija

Bridgestone piedāvā Blizzak LM-80 EVO, premium klases ziemas riepu uzlaboto versiju, kas paredzēta pilnpiedziņas apvidus automašīnām. Blizzak riepas kļuvušas par vadošo riepu testu ADAC, TCS un ÖAMTC uzvarētājām 2012. gadā.

Ražota Eiropā, riepa LM-80 EVO ir ieguvusi uzlabojumus trīs raksturlielumos: vadāmība uz apledojuša un sniegota ceļa virsmas, degvielas ekonomija un jauns lameļu izvietojums. Jaunais ar silīciju bagātinātais gumijas sastāvs speciāli izgatavots, lai atbilstu Eiropas ziemu laikapstākļiem. Tam pašam nolūkam optimizēts arī protektora zīmējums – lai uzlabotu saķeri un vadāmību uz ziemīgajiem ceļiem.

Jau riepas Blizzak LM-80 bija izpelnījušās iepriekšējo gadu ziemas testu, ko organizēja ACE (Auto Club Europe) un GTÜ (German Association for Technical Inspection), uzvarētāju titulu.

Blizzak LM-80 EVO kļuvušas par 2012. gada trīs vadošo Vācijas ziemas riepu testu ADAC / ÖAMTC / TCS uzvarētāju. Ziemas SUV / CUV riepu testos Blizzak LM-80 ieguvušas Eiropas vadošo auto ekspertu augstāko vērtējumu- “ļoti rekomendējam“.

Bridgestone riepas iekļuvušas labāko riepu skaitā ne tikai kādā atsevišķā nominācijā, bet pēc visiem nepieciešamākajiem darba raksturlielumiem kopumā.

“Blizzak LM-80 riepas nodemonstrēja lielisku vadāmību un īsu bremzēšanas ceļu visdažādākajos braukšanas apstākļos, labu pretestību akvaplanēšanai, ilglaicīgu kalpošanas laiku un augstu komforta līmeni”, rezumēja Hosē Enrike Gonzales (José-Enrique Gonzalez), Bridgestone Europe mārketinga direktors. Bridgestone nepārtraukti strādā pie visu savu produktu uzlabošanas.

Blizzak LM-80 EVO riepas paredzētas ziemas braukšanai ar pilnpiedziņas apvidus automašīnām, lai šo auto vadītājs spētu maksimāli izbaudīt savas mašīnas spējas, tai pat laikā nodrošinot augstu manevrētspēju un drošibu visos ziemas braukšanas apstākļos. Protektora zīmējums ar speciāli izvietotiem lameļu blokiem domāts vilcei uz ziemas ceļiem, vadāmību uz sniegotas un apledojušas ceļa virsmas, mitras un sausas brauktuves, kam pateicoties samazinās arī degvielas patēriņš.