Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Latvietis tuvojas „Harley Davidson Discover More 2015 competition” finālam

Redakcija
Redakcija

Latvietis Mārcis Zariņš starp 10 000 dalībniekiem ir iekļuvis „Harley Davidson Discover More 2015 competition” otrajā kārtā. Šobrīd interneta vietnē „Youtube.com” ir apskatāms video klips, kuru kopīgojot, iespējams atbalstīt motociklista sapni piedalīties Harley Davidson konkursa finālā.

Šovasar viens no leģendārākajiem motociklu ražotājiem „Harley Davidson” atkārtoti organizē konkursu, kurā tā laureātam būs iespēja divu mēnešu garumā apceļot Eiropu pa ceļotāja izvēlētu maršrutu.
No šīs nedēļas sākuma interneta vietnē „Youtube.com” ir apskatāms video klipas, kurā konkursa dalībnieks Mārcis Zariņš stāsta par savu sapni - https://www.youtube.com/watch?v=I2m...
No 10 000 dalībniekiem pirmajā kārtā latviešu motociklists ir iekļuvis otrajā kārtā, kur par finālu cīnās ap 100 dalībnieku. Kopīgojot šo video saiti un pievienojot klāt #RIDERWANTED ir iespēja atbalstīt Mārča sapni doties ceļojumā pa Eiropu ar Harley Davidson motociklu un pārstāvēt šajā ceļojumā Latviju.
„Kas ir brīvība - vai tā ir tava neatkarība, varbūt tā ir melodija mums apkārt vai arī vējš matos” video klipā vēsta konkursa dalībnieks Mārcis Zariņš.