Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:418, Did:0, useCase: 3


Tava vārda skaidrojums un ietekme uz likteni. 30. janvāris – Pārsla, Tīna, Valentīna

Redakcija
Redakcija

Kā apgalvo numerologi, vārds, kas dots mums dzimšanas brīdī, ietekmē visu mūsu dzīvi. Tajā esošais burtu virknējums glabā sevī mūsu likteņa skaitli, kas ir viens no pieciem nozīmīgākajiem katra cilvēka dzīves kartes skaitļiem. Tas parāda mūsu lielāko dzīves mērķi, dvēseles misiju, iespējas gūt veiksmi un vēlamā dzīves ceļa izvēli.

Šodien vārda dienu svin Pārsla, Tīna, Valentīna. Noskaidrosim šo vārdu likteņa skaitļus un to nozīmi.

Pārsla

Pārsla ir šarmanta, jauka un strādīga būtne, kas atgādina trauslu ziedu. Tomēr ta ir māīgs iespaids: iekšēji Pārsla ir stipra, izturīga un var kalnus gāzt. Viņai ir ļoti svarīga ģimene, tuvinieki un bērni. Vienmēr ir atsaucīga, izpalīdzīga un rīpīga. Domājot par citiem, bieži vien aizmirst par sevi. Viņai nav svarīgas uzvaras un uzslavas, tomēr labu vārdu no mīļa cilvēka labprāt dzirdētu. Emocionālā ziņā Pārsla ir viegli ievainojama, taču rūgtumu glabā dziļi sevī un pasaulei savu sāpi nerāda. Ir laba māte un sieva. Attiecībās meklē harmoniju, maigumu un patiesu mīlestību.

Pārslai likteņa (vārda) skaitlis ir 6

Jūsu misija ir kalpošana.
Jūsu uzdevums- atbalstīt ģimeni un mīlēt savus tuviniekus, pastāvīgi trenējot savu mīlestību skaistumā pret sabiedrību, lai radītu apkārtējās dzīves harmoniju.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties izrādīt augstsirdību un radīt komfortu citiem. Pat, ja esat atkarīga no citiem vai jums ir nosliece mocīt sevi, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jūs esat dzimusi, lai rūpētos un būtu dzīves rota. Uzturiet savu mīlas liesmu vienmērīgu.

Tīna

Tīna ir spēcīga, drosmīga un neatlaidīga būtne ar savu personīgo viedokli ikvienā lietā un jautājumā. Viņa ir cilvēks ar spēcīgu raksturu, kas tiecas sasniegt dzīves augstumus un neapstājas nekādu grūtību priekšā. Tīna ir pašapzinīga, nelokāma un tic tikai pati sev. Viņas lēmumi un risinājumi vienmēr ir oriģināli un veiksmi nesoši. Cilvēkiem Tīna patīk,- no viņas staro pārliecība, enerģija, spēks un arīdzan dzīvesprieks, kas iedvesmo un uzlādē arī apkārtējos.

Tīnai likteņa (vārda) skaitlis ir 1

Jūsu misija ir garīgi augt un kļūt par līderi.
Jūsu uzdevums- būt neatkarīgam un drosmīgam, uzņemties iniciatīvu, saglabāt savdabību, novatorismu un būt atbildīgam- attīstot pašapziņu, gribu un izlēmību.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā var iemācīties patstāvīgu izlēmību, darbību un individuālu pieeju . Jaunas idejas, jaunas lietas un unikāla aktivitāte paver jums milzīgas iespējas virzīties pretī savam liktenim. Pat, ja pārāk neuzticaties citiem vai paliekat ēnā, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jūs esat dzimuši, lai būtu līderi. Esiet tāds un māciet citiem būt tādiem.

Valentīna

Valentīna ir labsirdīga, taču stingra, ar lielu gribasspēku apveltīta un pārlieku nopietna attiecībā pret sevi. Viņai patīk pašai plānot savu dzīvi un notikumus. Ar radošu talantu apveltīta, Valērija labprāt iedvesmo arī citus. Viņa ir dzīvespriecīga, rosīga, sabiedriska un labprāt iesaistās dažādās aktivitātēs. Patīk būt noteicējai, taču nepatīk ievērot kārtību un noteikumus Valentīna slikti orientējas cilvēkos, tāpēc veikla prāta vadīta, viegli var tikt maldināta, kā rezultātā nonākt dažādās sarežģītš situācijās un konfliktos.

Valentīnai likteņa (vārda) skaitlis ir 3

Jūsu misija ir uzlādēt ar enerģiju un iedvesmot.
Jūsu uzdevums- iedvesmot citus ar savu optimismu un entuziasmu, izmantojot radošo dzirksti un izplatot ap sevi prieku.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties izrādīt savas emocijas caur vārdu, būt asprātīga un bezrūpiga. Pat, ja esat kritiska vai grūtsirdīga, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jūs esat dzimuši, lai pašizteiktos. Esiet atklāta, pozitīva un drosmīga. Izsakieties atklāti.