Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:289, Did:0, useCase: 3


VEIKSMES HOROSKOPS KATRAI ZODIAKA ZĪMEI. Kurā jomā 2015.gadā veiksies tev

Redakcija
Redakcija

2015.gadā veiksme būs kopā ar tiem, kas prot novērtēt skaistumu, rūpējas par apkārtējo vidi un nodarbojas ar labdarību. Arī tiem, kas prot piemēroties apstākļiem un no jebkuras situācijas māk gūt sev maksimālo labumu. Fortūna uzsmaidīs visiem, kas prot izmantot savu šarmu un izraisa citos vēlmi palīdzēt un atbalstīt. Par to, kurā jomā nākošgad veiksies tev, lasi epadomi.lv sagatavotajā astrologu prognozē.

AUNS (21.03.–20.04.)

Auniem 2015.gadā veiksies mīlestībā. Ja vēl neesat atradis savu otro pusīti, tad liela ir iespēja, ka tas notiks šogad. Nopietnas un dziļas attiecības ātri vien novedīs pie ģimenes veidošanas. Ja esat precēts un jums ir bērni, tad tieši viņi būs pozitīvo emociju avots un veiksme jums uzsmaidīs caur jūsu atvašu sasniegumiem.

Bez tam, gada otrajā pusē, jums radīsies iespēja būtiski pavirzīties uz augšu pa karjeras kāpnēm. Tas notiks līdzīgi brīnumam- nav izslēgts, ka jūs apstiprinās augstākā amatā pēc kaut kāda skandāla, kad būsiet pārliecināts, ka no jums vēlas atbrīvoties.

VĒRSIS (21.04 - 20.05)

Vēršus 2015.gadā gaida super veiksme. Jūs tiksiet vaļā no daudzām problēmām, pie kam lielu lomu tajā nospēlēs radinieki. Pateicoties laimīgai apstākļu sakritībai un negaidītai, bet savlaicīgai tuvu cilvēku reakcijai, atbrīvosieties no tā, kas šobrīd jūs ļoti nomāc. Tā ka par īpašu Fortūnas dāvanu kļūs arī brīvības sajūta, tai skaitā arī finansiālajā jomā.

Bez tam, veiksme jūs gaida darījumu sfērā- pieaugs jūsu ieņēmumi. Ja gadījumā patreizējais darbs jūs neapmierina, tad rudenī varēsiet nomainīt to uz prestižāku un labāk apmaksātu darbu. Paralēli tam, jums radīsies iespēja pārvērtēt visu un beidzot atrast sevi.

DVĪŅI (21.05 - 21.06)

Dvīņiem 2015.gadā veiksies ar ceļojumiem. Jums samērā bieži radīsies iespējas, kas ļaus apskatīt pasauli un kaut kādā veidā ar to arī nopelnīt vai iegūt garīgas vērtības. Piedevām veiksme jums uzsmaidīs tad, ja sāksiet kaut ko mācīties. Pirmie septiņi ar pusi mēneši ir lieliski piemēroti tam, lai apgūtu jaunas zināšanas vai iemaņas un atrastu jaunu, kompetentu vērtīgas un aktuālas informācijas avotu.

Bez tam, vasaras beigās vai rudenī laimīgs notikums jums palīdzēs sakārtot attiecības ar tiem radiniekiem, ar kuriem patreiz jums ir kaut kādas domstarpības, vai arī tiem, ar kuriem jums vēl stāv priekšā strīds kādā no nākošā gada pirmajiem septiņiem mēnešem.

VĒZIS (22.06 - 22.07)

Vēžiem 2015.gadā veiksies ar pirkumiem. Jums gaidāmi samērā veiksmīgi un lieli ieguvumi, kas ne tikai būtiski izdaiļos jūsu eksistenci, bet kaut kādā veidā arī atvieglos to. Gaida jūs arī liktens dāvana savlaicīgas materiālās palīdzības veidolā no tiem, kuriem esat sirdij tuvs un dārgs. Bez tam, visticamāk, tikko kā dabūsiet no saviem tuviniekiem kaut kādu naudas summu, arī jūsu personīgās finansu lietas sāks iet uz augšu.

Ja darbojaties litereatūras lauciņā, tad jūs gaida atzinība. Fortūna būs jums labvēlīga- jūs precīzi piemeklēsiet vajadzīgos formulējumus, jūsu rakstītais iegūs plašu popularitāti, bet stāstu vai romānu sižetus jums diktēs pati dzīve.

LAUVA (23.07 - 22.08)

Lauvām 2015.gadā veiksies radošajā darbībā. Jums radīsies iespēja atklāt savus talantus, iegūt vai palielināt pppularitāti, kā arī nostiprināt savu autoritāti. Veiksme pie jums atnāks jaunu un interesantu projektu veidā, kuri, līdztekus veiksmīgai pašrealizācijai, nesīs arī papildus peļņu. Bez tam, jūs gaida arī personīgā un profesionālā izaugsme un attīstība, kā arī pašapziņa, bet tam visam par impulsu kalpos kārtējā Fortūnas veiksme.

Pateicoties laimīgai apstākļu sakritībai, 2015.gadā jūs iegūsiet kaut ko vērienīgu, kas cels gan jūsu statusu, gan pašvērtējumu. Nav izslēgts, ka negaidīti kaut kam dabūsiet lielu atlaidi, tāpēc varēsiet šo pirkumu atļauties ātrāk, nekā bijāt plānojuši.

JAUNAVA (23.08 - 23.09)

Jaunavām 2015.gadā veiksies karjerā. Visticamāk, ka tiksiet paaugstināts amatā, pie kam pāriešana uz to notiks ļoti svinīgos apstākļos- skaisti un grezni. Laimīgs gadījums savedīs jūs ar partneri, ar kuru kopā varēsiet realizēt visas savas erotiskās fantāzijas, un tas krietni uzlabos jūsu garastāvokli un pašsajūtu. Par Fortūnas dāvanu var uzskatīt lielākus ieņēmumus, kā arī tuvinieku dāsno palīdzību.

Bez tam, jūs gaida veiksmīga pašrealizācija. Jūs izvēlēsieties kaut kādu jaunu attīstības ceļu, un tas izrādīsies ļoti veiksmīgs- jūs ne tikai paplašināsiet savu redzesloku, bet arī kļūsiet par sociālā jomā daudz adaptētāku cilvēku.

SVARI (24.09 - 23.10)

Svariem 2015.gadā paveiksies ar aizgādņiem. Visticamāk, ka jūsu tuvumā parādīsies cilvēks, kurš uzņemsies uz sevi daudzas jūsu rūpes un regulāri kaut kādā veidā palīdzēs. Iespējams, ka pateicoties viņa protekcijai, jūs iekārtosieties labi apmaksātā darbā vai iegūsiet iespēju vispār nestrādāt, baudot dzīvi un nododoties saviem hobijiem. Bez tam jūs gaida veiksme visos jaunoajos projektos.

Kaut kādas laimīgas apstākļu sakritības dēļ iegūsiet jaunus un uzticamus draugus. Kopā ar šiem cilvēkiem jūsu dzīvē ienāks jaunas aizraušanās, jūsu priekšā pavērsies jaunas apbrīnojamas perspektīvas un jūs varēsiet atbrīvoties no tā, kas jūs pašlaik nomāc.

SKORPIONS (24.10 - 22.11)

Skorpioniem 2015.gadā veiksies sociālajā jomā. Jūs ļoti precīzi reaģēsiet uz visām pārmaiņām, kas notiks jums apkārt un pratīsiet gūt no tām maksimālu labumu sev. Bez tam, jums blakus regulāri parādīsies vajadzīgie cilvēki- jūs gaida daudzskaitlīgas protekcijas, savlaicīga palīdzība, vērtīgi padomi. Visdrīzāk, ka tiklīdz jums kaut kas būs nepieciešams, tūlīt pat kāds jums to sniegs.

Bez tam, par īstu veiksmi var uzskatīt arī to, ka no jūsu dzīves pazudīs kaut kas tāds, kas līdz šim jūs bremzēja un traucēja visu paveikt un attīstīties daudz harmoniskākā veidā. Tas kļūs par zīmīgu progresu jūsu lietu virzībā.

STRĒLNIEKS (23.11 - 21.12)

Strēlniekiem 2015.gadā veiksme smaidīs tālumā no mājām. Nav izslēgts, ka dosieties uz citu valsti mācīties vai strādāt un tieši tur viss, ko vēlaties, nokārtosies ļoti veiksmīgi. Gaida jūs tur gan peļņu nesošs darbs, gan aizraujoši piedzīvojumi. Bez tam, pastāv iespēja, ka laimīgs gadījums savedīs jūs kopā ar cilvēku no vadošām aprindām, un viņš palīdzēs atrisināt kaut kādas jūsu problēmas.

Veiksme jums uzsmaidīs arī kaut kādu plānu realizācijā, kurus apdomājat jau pašlaik. Iespējams, tieši Fortūnas iejaukšanās palīdzēs jums pārvarēt kaut kādus šķēršļus. Tiesa, notiks tas, visticamāk, tikai rudenī, toties jūs paspēsiet kā nākas sagatvoties savu plānu realizācijai.

MEŽĀZIS (22.12 - 20.01)

Mežāžiem 2015.gadā veiksies daudzās jomās, ja vien viņi nebaidīsies riskēt. Ja būsiet izlēmīgāki, tad Fortūna ņems jūs savā aizbildniecībā un laimīgas sagadīšanās kļūs par jūsu dzīves normu. Bez tam, pateicoties veiksmei, pieaugs jūsu autoritāte, apkārtējie izvēlēsies jūs par savu līderi un labprāt sekos jums kā vadītājam vai savam skolotājam.

Par likteņa dāvanu var kļūt arī finansiāls ieguvums- algas paaugstinājums, mantojums, prēmija vai laimests. Nav izslēgts, ka tas dos jums iespēju doties ceļojumā, kur vēl vairāk varēsiet vairot savu labklājību un apgūt jaunas zināšanas.

ŪDENSVĪRS (21.01 - 18.02)

Ūdensvīriem 2015.gadā veiksies ar darījumu partneriem. Visticamāk, jūs noslēgsiet izdevīgu darījumu ar cilvēkiem, kas pēc kāda laika veicinās jūsu karjeras izaugsmi vai lielu peļņu. Bez tam, kaut kādu labvēlīgu apstākļu sakritība palīdzēs jums savlaicīgi un svarīgu personu klātbūtnē izrādīt savu uzņēmību un enerģiskumu, kas arī nesīs lieliskus augļus.

Paveiksies jums arī ar pozitīvās enerģijas avotu. Nav izslēgts, ka negaidīti atklāsiet jaunu un ļoti efektīvu veidu, kā atjaunot savas enerģijas rezerves. Tas jums dos iespēju daudz produktīvāk funkcionēt. Tāpat jūs gaida Fortūnas dāvana savstarpējas mīlestības veidolā.

ZIVIS (19.02 - 20.03)

Zivīm 2015.gadā veiksmi pievilinās viņu labsirdība. Visticamāk, Fortūna pievērsīs jums uzmanību pēc tam, kad palīdzēsiet kādam no apkārtējiem. Jūsu labie darbi novedīs pie tā, ka jums veiksies bez apstājas. Tiesa, pamatā tas būs sīkumos, taču tie ļoti būtiski atvieglos jums dzīvi. Bez tam, par laimīgu gadījumu var pārtapt pat kaut kādas problēmas.

Veiksies jums arī mīlestībā. Un vēl Fortūna veicinās kādas jūsu vēlmes piepildīšanos. Nav izslēgts, apstākļi veidosies tādā veidā, ka tas, ko ļoti gribat, jums burtiski tiks pasniegts kā uz paplātes.

.