Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:288, Did:0, useCase: 3

10 lietas, kurām noteikti jābūt ikviena vīrieša garderobē

Neskati vīru pēc cepures - tā vēsta senais sakāmvārds. Un tomēr - lai radītu un atstātu lietišķa veiksminieka iespaidu, arī vīriešiem nākas piedomāt pie savas garderobes un tās detaļām. Piedāvājam lietu topu, kas palīdzēs ērti justies un labi izskatīties ikvienā dzīves situācijā.

1.Polo T-krekls

Tam būtu jābūt izgatavotam no kvalitatīvas kokvilnas, (uz piedurknēm drīkst būt ieloces, taču tām nevajadzētu atrasties krekla lejas daļā) tā, lai to varētu valkāt arī virs biksēm. Jūs varat iegādāties visplašākā krāsu spektra polo kreklus – dažādām kombinācijām un noskaņojumiem.

2. Džinsi

Šis ir viens no nepieciešamākajiem apģērba gabaliem garderobē, kuru jūs varat valkāt kā savā brīvajā laikā, tā arī dodoties uz neoficiāliem pasākumiem. Rūpīgi izvēlieties bikšu griezumu – vislabākās ir tās, kurām ir taisna griezuma staras.

3. Kvalitatīvs tumšs uzvalks

Ja skapī karājas tikai viens uzvalks, raugiet, lai tam būtu daudzfunkcionāls pielietojums. Tam vajadzētu derēt gan dodoties uz kāzām, gan uz darba interviju, gan arī uz bērēm. Uzvalka pogu skaits nedrīkst pārsniegt trīs pogas.

4. Īpaša kaklasaite

Jūsu kaklasaitei ir jāpauž pašpārliecinātība. Nebīstieties sakombinēt košu kaklasaiti ar tumšu uzvalku – šis ir kontrasts, ko varat atļauties, paužot savu pašapziņas līmeni.

5. Krekls ar platiem piedurkņu atlokiem

Šādi krekli nepārprotami liecinās par jūsu izsmalcinātību. Krekla piedurknēm jābūt mazliet garākām, nekā parastā krekla piedurknēm – tā, lai varat piestiprināt aproču pogas. Vislabākos padomus šajā jautājumā noteikti sniegs vīriešu apģērba veikala konsultanti.

6. Džemperis ar V-veida kakla izgriezumu

Gadalaiku pārejas periodā šo džemperi velk virs krekla un zem žaketes vai mēteļa. Džemperim jābūt ar nošūtu (stingru) apakšējo malu, lai tas labāk piegulētu biksēm. Zem džempera ar V-veida kakla izgriezumu varat uzvilkt kreklu ar krādziņu, kas ir cieši aizpogājama, vai arī kreklu bez krāgas. Nevelciet zem šāda džempera kreklu ar V-veida kakla izgriezumu, jo jūs izskatīsieties dīvaini.

7. Pelēkas vilnas bikses

Arī šīs bikses noderēs dažādiem pasākumiem. Tās labi saderēs kopā ar košu un tumšu apģērba augšējo daļu. Neliels raksts, piemēram, tikko manāmas svītras vai skujiņa, pārvērtīs citkārt garlaicīgo apģērbu pēdējā modes kliedzienā.

8. Haki bikses

Kāpēc? Jo jūs taču nevalkāsiet visu laiku tikai džinsus. Lai šajās biksēs justos ērti, izvēlieties tās, kuras ir darinātas no mīksta kokvilnas auduma un tumšas haki krāsas.

9. Ziemas mētelis

Vislabākā izvēle aukstajām ziemas dienām ir 3/4 garš mētelis. Tas būs ideāli piemērots gan lietišķām tikšanās reizēm, gan piektdienas vakara pasākumiem. Atcerieties, slēpošanas jaka nebūs piemērotākais mēteļa aizstājējs.

10. Melnas kurpes

Lai ko arī uzvilktu, jūsu vizītkarte ir jūsu apavi. Lai izskatītos labi un radītu pieklājīgu koptēlu, izvēlieties kvalitatīvus apavus ar apaļiem purngaliem un noteikti izgatavotus no ādas.