Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:288, Did:0, useCase: 3

Zolmaniem.lv. Jauna interneta vietne zoles spēlētājiem

Redakcija
Redakcija

Zole ir latviešu tradicionālā kāršu spēle, kas agrāk bija pazīstama kā Revelīts. Zole ir prāta spēle, kurā, lai uzvarētu, vairāk par veiksmi nepieciešamas prasmes un ass prāts. Zole internetā ir pieejama jau aptuveni desmit gadus un to internetā spēlēt iecienījuši vairāk kā 300’000 spēlētāju. Dzīvē šo spēli iecienījuši krietni vairāk spēlētāju, tādēļ, lai zoli internetā tuvinātu spēlei dzīvē, tika radīta jauna un pilnīgi neatkarīga mājas lapa zoles spēlētājiem – zolmaniem.lv.

Tā kā zolmaniem.lv ir neatkarīga mājas lapa, tās spēlētājiem pievienoties var ikviens, jo nav nepieciešami īpaši ielūgumi vai abonementi. Šeit ir iespēja spēlēt ne tikai klasisko zoli ar pulēm, bet arī zoli ar galdiņu un mazā zoli. Lai zole būtu pieejama ikvienam interesantam, to mājas lapā var spēlēt arī bez maksas.

Spēle atbilst aktuālajiem noteikumiem un principiem kādi tie ir spēlējot zoli dzīvē, jo mājas lapa tika radīta sadarbībā ar Latvijas Zoles federāciju. Un zolmaniem.lv veidotie turnīri ir vienīgie virtuālie turnīri, kuri ir pēc principiem, kādi tie ir turnīriem klātienē, lai noteiktu, kurš patiesi ir labākais spēlētājs.

Ar šīs mājas lapas starpniecību zoli internetā var spēlēt ne tikai caur savu personālo datoru, bet arī planšetdatoriem, viedtālruņiem un Apple produktiem.

Nāc un uzspēlē: Zolmaniem.lv