Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:286, Did:0, useCase: 3

Tikai vīriešiem – kā tikt galā ar sievas draudzenēm

Esiet laimīgi precējušies, taču jūsu kopdzīvi apēno sarežģītās sievietes, kas negribēti kļuvušas par jūsu laulības piedevu?

-Piedāvā pamieru. Pavadi laiku sarunās ar sievas labāko draudzeni. Kad iepazīsi viņu labāk, varbūt izrādīsies, ka viņa nav tīra ļaunuma iemiesojums.

-Mēģini iedraudzēties ar viņas draugu vai vīru, jūs varat kopīgi pavadīt laiku, kamēr sievietēm ir savas darīšanas.

-Palūdz sievai, lai viņa nestāsta draudzenei intīmus noslēpumus. Ja tu viņai precīzi nepateiksi, ko uzskati par jūsu privātām lietām, tava sieva var domāt, ka visa informācija ir sabiedrības īpašums.

-Neiepazīstini sievas draudzeni ar kādu no saviem draugiem, ja negribi viņu sastapt vēl biežāk!

-Izturies pret viņu jauki. Kad viņa zvana tavai sievai, apvaicājies par viņas veselību. Kad viņa ierodas ciemos, apkamp un noskūpsti viņu. Pārvērt ienaidnieci par draudzeni, apberot ar laipnības apliecinājumiem.

-Izvairies spēlēt ar viņu galda spēles. Nekas nesabojā vakaru ātrāk kā strīds par to, kurš blēdījies, spēlējot ''cūkas''.

-Mīlīgi palūdz sievai, lai viņas labākās draudzenes jūsu mājā ciemojas retāk. Nav taisnīgi, ja ir sajūta, ka šī draudzene pastāvīgi atrodas šeit un tev nav vietas, kur patverties.

/Vendija un Deivids Haberti.
‘’Es un Tu. Mūsu kopdzīves sākums’’ /