Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:90, Did:0, useCase: 3

Kā pareizi skūpstīties. 3 seksuāli skūpsti

Kā pareizi skūpstīties. 3 seksuāli skūpsti
Lēns, seksuāls skūpsts ir neatņemams pavasara aksesuārs.
Publicitātes foto

Pareizi skūpstīties ir jāiemācās, ar šo spēju nepiedzimst. Dažkārt skūpstu mākslu der mācīties. Skūpsts ir jūtu izpausme, kā rezultātā gūst baudu.

Pirmais skūpsts

Procesā piedalās tikai lūpas. Pilnīgi izslēgta jebkāda seksualitāte vai agresija. Pie pareizas skūpstīšanās piedienīgi ir arī maigi glāsti un atbilstoši vārdi pēc skūpsta, kas tiek veltīti partnerim. Galvu vēlams noliekt nedaudz uz sāniem, lai deguns neatduras partnera degunā. Lūpas ir tikai viegli pavērtas, pieskāriens partnera lūpām ir maigs un viegls.

Seksuāls skūpsts

Ja partneris ir zināms kādu laiku un kaisle ir tikai augusi, agri vai vēlu iestājas seksuālā skūpsta laiks. Tas jau ir daudz spēcīgāks un izteiksmīgāks kā pirmais skūpsts, pieskārieni partnera lūpām ir tādi, kas liecina par vēlmi iegūt kaut ko vairāk. Skūpstoties saskaras arī partneru mēles. Skūpsta laikā nemitīgi tiek mainīta ķermeņa un galvas poza, taču nevajadzētu ar to aizrauties, jo visi pārspīlējumi izskatās smieklīgi un partnera kaisle ar aizlidot vējā. Seksuāla skūpsta laikā ritmiski tiek mainīta spēcīgāka un maigāka skūpstīšanās.

Ļoti seksuāls skūpsts

Ar lūpām vien nepietiks, skūpstīts tiek arī kakls un ausu ļipiņas, kurās drīkst arī viegli iekost. Gan vīriešiem, gan sievietēm patīk, ka ausīs čukst dažādus mīļus un nerātnus vārdiņus. Pēc ausu skūpstīšanas, var atkal pievērsties lūpām un ar rokām maigi glāstīt partnera kaklu. Kad partneri jūtami uzbudinājušies, skūpsti paliek ilgāki, neatlaidīgāki, kaislīgāki, lietā jāliek arī mēle. Vajadzētu atcerēties, ka skausts ir erogēnā zonā, tātad skausta skūpstīšana var novest partneri līdz baltkvēlei labā nozīmē. Glāstiem jābūt sākotnēji maigiem, pēc tam arvien spēcīgākiem. Partneriem ir cieši jāsakļaujas – šī poza uzbudina sievietes un viņas nevilšus ar gurniem mēģina ciešāk piekļauties vīrietim. Tas nozīmē, ka ir laiks vīrietim izmantot seksuālus glāstus, cik tālu vien sieviete ļauj. Taču par zvēru pārvērsties nevajadzētu.