Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:22, Did:0, useCase: 3

Desmit Ziemassvētku dāvanu idejas

Redakcija
Redakcija

Viens no aktuālākajiem jautājumiem ik decembri ir, kā iepriecināt svētkos sev tuvos cilvēkus, neiztērējot pārmērīgi daudz naudas. Gudriem.lv piedāvā desmit izdevīgu dāvanu idejas, kuras var ērti iegādāties internetā. Pirms tam uzzini vai atminies savu radu un draugu hobijus, lai iegādātos katram piemērotāko dāvanu!

1. Priekšmeti mājai
Laba dāvana būs ikdienā noderīgi saimniecības priekšmeti vai mājas dekori. Uzdāvini rotājumu vai lampiņu virteni svētku atmosfēras radīšanai vai, piemēram, skaistu gultasveļas komplektu.
Mājas dāvanu varianti – rotājumu virtene pa 8,49 eiro, individuāla foto glezna pa 7 eiro vai skaisti, Itālijā ražoti virtuves dvieļi, sākot no 3 eiro.

2. Sadzīves tehnika un trauki
Padomā, vai tavā ģimenē ir kāds, kurš sapņojis par jaunu trauku komplektu, tosteri, gludekli vai jebkādu citu saimniecībā pielietojamu ierīci, un viņš būs ļoti priecīgs saņemt šo kāroto iekārtu.
Elektriskā vafeļu panna zem 15 eiro, multifunkcionāla rīve pa 11,90 eiro, trīs pannu komplekts pa 14,49 eiro.

3. Automobiļa piederumi vai tūrisma aprīkojums
Ja pazīsti kādu, kas aizraujas ar tūrismu, pārgājieniem un aktīvu atpūtu pie dabas, laba ideja būtu uzdāvināt viņam kādu noderīgu lietu kārtējam piedzīvojumam.
Pārgājiena komplekts izmaksās vien 10,20 eiro, velosipēdam piestiprināma soma nopērkama pa 9 eiro.

4. Kosmētika
Jebkura sieviete būs priecīga par kādu kosmētikas maciņa papildinājumu. Ja nezini precīzu izvēlētās dāvanas saņēmējas gaumi, sagādā universālu dāvanu, piemēram, ēteriskās eļļas vai matu ieveidotāju.

5. Procedūras ķermenim un sejai
Tāpat noteikti nekļūdīsies un iepriecināsi dāmu, ja uzdāvināsi viņai kādu patīkamu un veselīgu procedūru sejai vai ķermenim. Piemēram, vari uzdāvināt kuponu atslābinošai medus masāžai pa 12 eiro vai nomierinošu ēterisko eļļu masāžu.

6. Bērniem – rotaļlietas
Dāvanu sagādāšana bērniem nereti ir patīkamākā iepirkšanās daļa, jo bērni būs priecīgi par jebkādu jaunu rotaļlietu, ko sagādāsi. Preču piedāvājums ir tik plašs, ka iespējams atrast gan jautru un interesantu, gan izglītojošu un piedevām nedārgu dāvanu pašiem mazākajiem.
Mūsu dāvanu piemēri: attīstoša rotaļa – kinētiskās smiltis pa 5 eiro, aizraujoša galda spēle visai ģimenei pa 9,90 eiro, kā arī rotaļlietu komplekti pēc izvēles.

7. Viedierīces pusaudžiem
Jauniešus izdosies iepriecināt ar kādu aksesuāru, kas paredzēts viedierīces personalizēšanai, kā arī parocīgākai lietošanai. Šādi priekšmeti var būt – viedtālruņa maciņš, austiņas vai skaļruņi, arī pārnēsājami akumulatori.
Uzlīmējams ekrāna aizsargstikls pa 2,99 eiro vai klaviatūra un pele ar LED apgaismojumu.

8. Cūkas gada suvenīri
Tā kā nākošais gads ir Cūkas gads, izplatītākais suvenīrs, ko iegādāties dāvanām, ir krājkases – cūciņas. Mīļa dāvana būs arī tematiski eglītes rotājumi, kastītes, atslēgu piekariņi, sveces un ziepes, krūzes un citi suvenīri. Maza suvenīra iegāde visticamāk neprasīs lielu naudas līdzekļu izlietojumu.

9. Paša radītas dāvanas
Par īpašu dāvanu allaž tikusi uzskatīta tāda, ko esi radījis pats ar savām rokām un mīlestību, ieguldot tajā kādas savas prasmes, kā arī laiku un enerģiju. Ļaujies eksperimentiem un pamēģini kaut ko uzgleznot vai izdekorēt, izgatavot konfekšu kompozīciju vai novēlējumu burciņu. Pašdarinātas dāvanas var radīt gan bērniem, gan pieaugušajiem, vajadzēs tikai nedaudz fantāzijas un brīva laika!

Novēlam veiksmīgu, panākumiem bagātu 2019. gadu! Šajā aizņemtajā decembra mēnesī nedrīkst aizmirst sekot līdzi savām finansēm. Ja gadījumā pietrūkst līdzekļu visu dāvanu iegādei, Gudriem.lv nāks talkā ar labākajiem ātro kredītu devējiem uz visizdevīgākajiem nosacījumiem tieši tev.