Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:22, Did:0, useCase: 3

Ziemassvētku vecīša dāvanu maisā- grāmatas! 2.daļa

Redakcija
Redakcija

Uzdāviniet saviem mīļajiem patiesi vērtīgu dāvanu- grāmatu, kas atbilst viņu interesēm. Lai arī kādas būtu jūsu draugu un ģimenes locekļu aizraušanās, piedāvājuma klāsts ir pietiekami plašs, lai katrs atrastu sev ko piemērotu un noderīgu.

Lielajām un mazajām saimniecēm

Uzkodas. Pipars&Oga /Zane Kilbloka/ apgāds Zvaigzne ABC

Šajā grāmatā ir viss, ko meklē mūsdienīgas saimnieces. Grāmata ir kā pierādījums tam, ka lai taptu acij tīkami un baudāmi gardumi, nebūt nav jāstāv pie plīts stundām ilgi un nav jātērē milzu līdzekļi. Vajadzīgs tikai pavisam nedaudz kvalitatīvu izejvielu, mazliet izdomas un daži virtuves piederumi, lai taptu pasakaini gardumi, kas pārsteigs un priecēs ikvienu to baudītāju.
Pati autore par savu grāmatu saka tā: "Kāpēc manas grāmatas nosaukums ir “Pipars un oga”? Ar ogām, kas aug Latvijā, es gribu uzsvērt tieši šīs zemes ēdienu gatavošanas tradīcijas, jo te augošo ogu garša nav salīdzināma ar citām. Turklāt ogas mani vienmēr ir iedvesmojušas un saistījušas ar krāsas un garšas īpatnībām, Savukārt pipars ir svešzemnieks, kas man asociējas ar citzemju ēdienu gatavošanas tradīcijām. Tas ir savdabīgs, pikants, ar asumiņu. Abi kopā – pipars un oga – veido drosmīgu un visai neparastu salikumu gluži tāpat kā modernais un senais. Un tā, apvienojot paaudžu paaudzēs koptās ēšanas tradīcijas ar vismodernākajiem garšu salikumiem, esmu radījusi grāmatu, kurā iekļautas nelielas, krāsainas uzkodas ar tik dažādām garšas niansēm, ka tās katru ēdēju spēj pārvērst baudītājā.

500 kūku receptes /Sūzena Bleika/ apgāds Zvaigzne ABC

Šis kūku krājums ietver 500 kārdinošas kūku receptes. Grāmatā atradīsiet padomus, kā izcept gardu torti. Plašā izvēlē gan vienkāršas receptes, lai ar paša cepto kūku varētu iepriecināt draugus pie kafijas tases vai viesībās, gan izsmalcinātas Ziemassvētku vai Lieldienu kūku receptes, gan sapņu kūkas īpašiem gadījumiem, piemēram, kāzām vai bērnu dzimšanas dienas svinībām.

- Klasiskas biskvītkūkas, kas izdodas vienmēr
- Krēmīgas siera kūkas, kas pašas kūst mutē
- Izsmalcinātas tortes – pasaulslavenā Zahera torte un Bostonas krēma pīrāgs
- Kūkas īpašiem gadījumiem – Baltā kāzu torte un Pavasara ziedu torte
- Kūkas īpašām diētām

Pamēģiniet un pārliecinieties – šis patiesi ir gadsimta labākais kūku recepšu krājums!

Mazās princeses pavārgrāmata apgāds Zvaigzne ABC

Mazās princeses pavārgrāmatā tu atradīsi padomus, kā izcept dažādus kārumus – gan gaisīgus kēksiņus un kūkas, gan pavisam vienkārši pagatavojamas “burvju nūjiņas” un cepumiņus. Tu pavisam viegli iemācīsies arī, kā pagatavot izsmalcinātas uzkodas savām viesībām, kurās labprāt ierastos pati Siržu karaliene, ja vien kāds viņu uzaicinātu.
Te tu atradīsi arī norādes, kā interesanti izrotāt tavus kulinārijas brīnumus.

Grāmatā ir četras karaliskas nodaļas
- Uzkodas
- Ballīšu cienasts
- Šokolādes kūkas
- Kēksiņi

Tradicionālie latviešu ēdieni. No senatnes līdz mūsdienām /Lolita Šelvaha/ apgāds Zvaigzne ABC

Šī grāmata daudziem liks atcerēties bērnību un gardumus, ko pusdienu galdā cēla mūsu vecmāmiņas un vecvecmāmiņas. Sutinātas cūku pupas, zirņu pikas, jaunpiena sacepums, pentaks, gaļas siers, dradži, bukstiņbiezputra, koča un daudzi citi ēdieni, kas šajā grāmatā aprakstīti ir manas (un esmu pārliecināta, arī daudzu citu) bērnības ikdienas un svētku galda kārumi.
Tāpēc ir tik patīkami, ka latviešu tautas kulinārais mantojums tiek iedzīvināts arī mūsdienās, tādējādi godinot mūsu senču veikumu un tradīcijas.






Īstam saimniekam

Būvējam māju no A līdz Z /Pērs Hemgrēns, Henriks Vanforss/ apgāds Zvaigzne ABC

Visiem, kas vēlas būvēt māju atbilstoši Ziemeļvalstu pieredzei un Eiropas standartiem un grib, lai tā kalpotu ilgi, būtu ērta, silta un droša, lieti noderēs šī grāmata. Tā palīdzēs novērtēt savus spēkus un saprast, ko varat izdarīt paši un kad jālūdz speciālista padoms. Izlasot šo grāmatu, katrs varēs kļūt par savas mājas celtniecības „darbu vadītāju” un brīvi apspriest ar mājas būvēšanu saistītos jautājumus gan ar dizaineriem, gan ar celtniecības speciālistiem un meistariem, kuri sagatavo ekspluatācijai un pieslēdz dažādas iekārtas, kā arī kompetenti sekot, kā tiek veikti jūsu mājas celtniecības darbi.
Grāmatā ir apkopota māju celtniecības pieredze Ziemeļvalstu skarbajā klimatā. Kaprīzie laikapstākļi ar bargu salu, biežiem atkušņiem un nokrišņiem ir rosinājuši zviedru celtniekus meklēt optimālākos variantus māju būvēšanai un labiekārtošanai.
Šis ir otrais, papildinātais un pārstrādātais izdevums.

Praktisks labs saimnieks. Rokasgrāmata pašpietiekamai dzīvei /Diks un Džeims Strobridži/ apgāds Zvaigzne ABC

Daudzi no mums vēlas dzīvot vienkāršāk – saskaņā ar mūžam mainīgajiem dabas ritmiem, uzņemoties atbildību par to, ko un cik daudz patērējam un kā ietekmējam mūsu planētas globālos procesus. Arvien plašāk tiek runāts par “oglekļa pēdu nospiedumiem”, ilgtspējību, stabilitāti, pašpietiekamību, dabas aizsardzību un veselīgu dzīvesveidu – lai “vilks būtu paēdis un kaza dzīva”, t.i., cilvēki dzīvotu pēc iespējas pilnvērtīgāku dzīvi šajā, daudzuprāt, pārapdzīvotajā pasaulē, kuras iedzīvotāju skaits nupat jau pārsniedzis 7 miljardus.
Šajā grāmatā skaidrots, kā ikviens var dzīvot “zaļāk” – vai nu audzējot pats sev pārtiku piepilsētas sakņu dārziņā, vai turot bites, vai nodrošinot sevi ar elektroenerģiju lauku apvidū.
Tēvs un dēls Diks un Džeimss Strobridži ir BBC televīzijas šova It’s Not Easy Being Green (“Nav viegli būt zaļiem”) vadītāji. Šajā aizraujošajā praktiskas ievirzes grāmatā viņi stāsta par visu, ko izmēģinājuši un pārbaudījuši savā lauku saimniecībā Kornvolā Anglijas dienvidrietumos.
Šeit ikviens lasītājs atradīs kaut ko ievērības vērtu. Liela nozīme piešķirta lauku dzīves stratēģijai – savu vēlmju, iespēju un reālās situācijas novērtēšanai, darbu plānošanai, resursu taupīšanai, efektivitātes un produktivitātes uzlabošanai. Tradicionālās amatniecības prasmes, siera siešana, maizes cepšana, kultūraugu audzēšana un mājdzīvnieku turēšana aprakstīta vienuviet ar 21. gadsimta tehnoloģijām, kas radītas atkritumu pārstrādei, kā arī vēja, ūdens un saules enerģijas izmantošanai gan mājā, gan ārpus tās.
Grāmatā sniegtie padomi, apraksti, shēmas un fotogrāfijas aicina ar svaigu skatienu paskatīties uz dažādiem praktiskās saimniekošanas aspektiem un īstenot pārmaiņas, kuras dažkārt var būtiski uzlabot visu dzīvi. Un šķiet, ka daudzviet pasaulē, arī Latvijā, šāds skatiens un šādas pārmaiņas ir nepieciešamas.




Jaunajām māmiņām

Turpinām saprasties ar bērnu. Vai tā? /Jūlija Gipenreitere/ izdevniecība Nordik

Bērns - tas ir brīnums, kas dzīvo mums līdzās. Mēs cenšamies viņu pasargāt un palīdzam viņam attīstīties. Mēs turpinām uzdot sev jautājumus: "Kā saprasties, audzināt, ievirzīt, sodīt, labot?"
Lai rastu saprātīgas atbildes, mums vajadzīgas zināšanas par šā "brīnuma" dabu un īpašībām. Autores jaunais darbs padziļina jau aizsāktās tēmas un meklē atbildes uz pašiem būtiskākajiem jautājumiem:
Kā radināt bērnu pie disciplīnas? Vai un kā sodīt? Kā panākt, lai bērns mācītos?
Jūlija Gipenreitere ir talantīga pedagoģe, daudzu zinātnisku rakstu, monogrāfiju un mācību grāmatu autore, Maskavas Valsts Universitātes profesore. Viņas iepriekš izdotā grāmata "Kā saprasties ar bērnu?" (2006) Latvijā guvusi lielu lasītāju atzinību.


Mazuļa masāža /Pīters Volkers/ apgāds Zvaigzne ABC

Šajā izsmeļošajā rokasgrāmatā atradīsiet detalizētas, ar fotogrāfijām ilustrētas pamācības, kas atvieglos mazuļa masāžas svarīgāko paņēmienu apguvi un veikšanu. Šie pārbaudītie paņēmieni palīdzēs attīstīt jūsu mazuļa kustīgumu un pilnībā sasniegt bērna fizisko potenciālu. Grāmatā aprakstīti arī daži izplatīti veselības traucējumi un paskaidrots, kā tos novērst un atvieglot ar masāžas un kustību palīdzību. Grāmatas autors ir starptautiski pazīstams un atzīts mazuļu masāžas speciālists.









Makšķerniekam un medniekam

Makšķerēšanas pamati /Armīns Gelners/ apgāds Zvaigzne ABC

Makšķerēšana ir kas vairāk nekā tikai zivju ķeršana, vairāk nekā tikai loma iegūšana. Tā dzīvē ienes gan apcerīgu mieru skaistā upes vai ezera līcītī, gan azartu, cīkstoties ar nepiekāpīgu zivi. Makšķerēšana ir nodarbošanās, kurā svarīgi respektēt visas dzīvās radības un to dzīves telpu.
Šīs grāmatas uzdevums ir pamudināt iesācējus ņemt rokā makšķeri un izmēģināt savu veiksmi dažādās ūdenstilpnēs. Tajā atrodama nepieciešamā informācija par pludiņmakšķerēšanas, spiningošanas un mušiņmakšķerēšanas piederumiem un tehniku, par dažādām zivju sugām.

Makšķerēšanas enciklopēdija apgāds Zvaigzne ABC

Vispusīgākā grāmata par makšķerēšanu gan upēs un ezeros, gan jūrā. Grāmatā ietverta noderīga praktiska informācija par zivīm, makšķerēšanas piederumiem un tehnikām. Tā būs labs padomdevējs kā pieredzējušam makšķerniekam, tā iesācējam.

Medniecība /Arvīds Kalniņš/ apgāds Zvaigzne ABC

"Katra grāmata par medībām ir liels ieguvums gan jaunajiem, gan pieredzējušajiem medniekiem un visai sabiedrībai. Mežs, dzīvā daba un viss, kas ar to saistīts, vienmēr ir interesējis lielu daļu cilvēku. Dažiem tas ir profesionālais darbs, citiem – kaislīga aizraušanās un vaļasprieks. Šī grāmata, kura izdota Otrā pasaules kara laikā, ir unikāla. Tā kļuvusi par bibliogrāfisku retumu, kuru katrs tās īpašnieks – mednieks glabā un sargā tāpat kā savu medību ieroci. Tā vēl joprojām ir izcila zināšanu bāze par meža iemītniekiem, medībām un visu, kas ar tām saistīts. Tajā ir vēstures liecības par to, kādi dzīvnieki un putni ir medīti Latvijā pirms septiņdesmit gadiem, kāda ir bijusi medību likumdošana un kādas vispār tolaik bijušas medības.
Katrs lasītājs lasot varēs padomāt par to, kā laikā pēc šīs grāmatas iznākšanas 1943. gadā ir attīstījusies medniecība – ir nākušas jaunas mednieku paaudzes, mainījusies medību likumdošana, izmaiņas skārušas arī medību ieročus un rīkus. Medības vienmēr ir medības, bet tās izmainās un attīstās un ir katra laika posma sabiedrības spogulis. To mēs varam secināt, izlasot gan šo grāmatu, gan citas medību grāmatas, kuras ir izdotas jaunākos laikos.
Man ļoti patīk šī uzdrīkstēšanās – atkārtoti, faksimilizdevumā izdot Arvīda Kalniņa grāmatu “Medniecība”. Iesaku to izlasīt katram, kuram ir patiesa interese par medībām. Jūs gūsiet senas, bet vēl joprojām patiesas zināšanas. Būs arī sarūgtinājums un pat skaudība par to, ko esam neatgriezeniski zaudējuši medību jomā, un gandarījums par to, kā esam kopuši un attīstījuši medību saimniecību un ko esam tajā saglabājuši."

Nomedī, pagatavo un apēd! Praktiski padomi un medījumu ēdienu receptes /Inese Pelūde/ apgāds Zvaigzne ABC

Šajā grāmatā atradīsiet visu, kas jāzina īstam makšķerniekam un medniekam par zivju un medījumu gatavošanu. Praktiski uu noderīgi paomi, kā arī gardas un vienkārši pagatavojamas receptes.










Rokdarbniecēm

Greznumlietas /Madlēna Gulbe/ apgāds Zvaigzne ABC

Šajā grāmatā parādīts, cik dažādas greznumlietas iespējams izveidot, izmantojot pavisam vienkāršu tehniku. Tas patiešām ir viegli izdarāms! Pacietīgi liekot pērlīti pie pērlītes, jūs spēsiet radīt gan greznas rokassprādzes, kaklarotas un auskarus, gan elegantas grāmatzīmes, piespraudes un pat pulksteņus. Vērīgi apskatiet greznumlietu fotogrāfijas, izlasiet nepieciešamo materiālu sarakstu un ķerieties pie darba! Eksperimentējiet ar stiliem, izvēlieties dažādus materiālus – lai top jauna rota par godu ikvienam svarīgam jūsu dzīves notikumam!


Sutaša rotas /Inga Priedīte/ apgāds Zvaigzne ABC

Sutaša rotu darināšana ir aizraujošs un vienlaikus arī mazliet neparedzams process – kā improvizācija vai eksperiments. Citiem vārdiem sakot, tā ir lieliska iespēja kļūt par unikālu rotu dizaineru, jo rotu izveidē jāievēro vien daži vienkārši noteikumi, kas aprakstīti grāmatas ievaddaļā. Turklāt sutaša rotu gatavošanu var sekmīgi apvienot ar pērļošanu, izšūšanu un citām rokdarbu tehnikām, bet izmantojamo materiālu klāstu iespējams paplašināt ar dažnedažādiem interesantiem “nieciņiem” – košām spalvām, lentītēm, podziņām, kristāliem utt. Atliek vien ļauties jaunrades priekam, un drīz vien varēsiet lepoties ar pašdarinātām rotām, kas atklāj tieši jūsu oriģinalitāti!
Grāmatas sākumā aprakstīti rotu darināšanas pamatprincipi, bet turpmākajās lappusēs parādīts, kā soli pa solim izveidot auskarus, piespraudi, matu rotu, rokassprādzi, kulonu un greznu kaklarotu.


Rotas bērniem /Dzintra Ziemele/ apgāds Zvaigzne ABC

Grāmatā aprakstītās rotas var izmantot ne tikai kā piespraudes vai magnētiņus, bet arī kā jautras rotaļlietas. Jaunākie bērni, spēlējoties ar filca zvēriņiem, var izbaudīt krāsu bagātību un faktūras dažādību, savukārt lielākie bērni – mācīties krāsu nosaukumus un izdomāt aizraujošus stāstiņus par dzīvniekiem. Sākumskolas vecuma bērni, iespējams, jau paši var ķerties pie darba: uzzīmēt sev tīkamu piegrieztni un soli pa solim, sekojot instrukcijām, uzšūt filca rotu, ko piestiprināt pie apģērba vai skolas somas.

Lielā adīšanas grāmata /Frederika Petmora, Vikija Hefendena/ apgāds Zvaigzne ABC

Grāmatā padomus atradīs visi – gan tie, kuru aizraušanās ar adīšanu tikai sākas, gan arī tie, kuri jau ir ieguvuši pieredzi.

- Katrs tehniskais paņēmiens ir aprakstīts un atainots krāsainās fotogrāfijās soli pa solim.
- Rakstu galerijā apkopoti vairāk nekā 120 dažādi raksti, tie parādīti attēlos, sniegti adīšanas apraksti un tehniskie zīmējumi.
- Grāmatā ievietota plaša informācija par dziju un nepieciešamajiem piederumiem, lai adīšanas process būtu patīkams un aizraujošs.
- Modeļu sadaļā ietvertas idejas lielisku bērnu un pieaugušo apģērbu un aksesuāru, kā arī interjerā noderīgu priekšmetu darināšanai.

Grāmata būs noderīgs ceļvedis katram adītājam, lai iemācītos kaut ko jaunu, rosinātu eksperimentēt un pilnveidot meistarību.




Modes dāmām

Lakatu sējumi /Ieva Auziņa/ apgāds Zvaigzne ABC

Lieli un mazi, raibi un vienkrāsaini, rotaļīgi un atturīgi – it visi lakati reiz atrod savu īsto valkātāju, kuras sirdi spēj sasildīt jebkurā gadalaikā. Bet kā rīkoties, lai iemīļotais lakats kalpotu ne vien kā funkcionāls “kakla apģērbs”, bet arī kā krāšņs akcents vai eleganta rota? Šajā grāmatā piedāvātas lieliskas idejas gan klasiskiem, gan neordināriem lakatu sējumiem, kā arī sniegti noderīgi padomi par lakatu izvēli un iegādi.

Apģērba radoša pārveidošana /Ilze Kalve/ apgāds Zvaigzne ABC

Ilzes Kalves grāmatā “Apģērba radoša pārveidošana” atrodamas 25 idejas, kā vienkārši un bez īpašām zināšanām radīt ekskluzīva dizaina tērpus.
Ideju īstenošanai nav vajadzīga ne šujmašīna, ne kāds cits speciāls aprīkojums – nepieciešams tikai radošs noskaņojums un vēlme darboties.
Krāšņās fotogrāfijas sniedz iespēju soli pa solim izsekot katra apģērba brīnumainajām pārvērtībām.
Apģērbu radošā pārveidošana ir tieši tāds pats hobijs kā izšūšana, adīšana vai gleznošana, tikai šajā gadījumā par pamatu tiek izmantots nevajadzīgs apģērbs.

Pati autore saka: “Vai mīļākās drēbes pēc neilgas valkāšanas vajadzētu mest ārā? Vai tikko nopirktam topam jāizskatās tieši tāpat kā tūkstošiem citu? Protams, nē! Traips uz mīļākā topa? Brīnišķīgi! Labs iemesls, lai ķertos pie ekskluzīva dizaina radīšanas! Ir daudz veidu, kā padarīt apģērbu neatkārtojamu un pagarināt tā dzīvi, turklāt to var paveikt ikviens pats savām rokām un tas nemaksā gandrīz neko! Lielākā daļa tehnisko risinājumu ir nevis citur noskatīti, bet gan manis pašas izdomāti, tādēļ šis ir absolūti unikāls materiāls.”

Kā izmantot, pielāgot un modelēt apģērba piegrieztnes /Lī Holahena/ apgāds Zvaigzne ABC

Apģērbu šūšana ir vienmēr aktuāla un radoša nodarbe, kas sniedz daudz prieka. Bet kā lai zina, kāda izmēra piegrieztne nepieciešama un kāda modeļa ģērbu izvēlēties? Un ko lai dara, ja uzšūtais ģērbs glīti nepiekļaujas augumam?

Šajā grāmatā detalizētos aprakstos un krāsainās ilustrācijās atklāts ceļš no vienkāršas pamatpiegrieztnes līdz unikālam, profesionāli modelētam tērpam.

- Darbam nepieciešamie darbarīki un materiāli
- Auduma izvēle, sagatavošana un piegriešana
- Piegrieztņu konstruēšana, pielāgošana un modelēšana
- Šuvekļa apstrāde

Metodes, kas aprakstītas šajā grāmatā, ir piemērotas darbam ar jebkādu izmēru un modeļu piegrieztnēm, turklāt tās ir saprotamas un noderīgas kā šuvējiem iesācējiem, tā arī profesionāļiem.

Svārki pāris stundās /Ilze Sausiņa/ apgāds Zvaigzne ABC

Šīs grāmatas mērķis ir aicināt meitenes un sievietes atteikties no nogurdinošās veikalu “ķemmēšanas” un ziedot tikai dažas stundas, lai uzšūtu tieši savām vēlmēm un vajadzībām atbilstošus svārkus. Jums būs nepieciešams tikai piemērots audums, pāris stundu brīva laika un, pats galvenais, vēlme radīt kaut ko skaistu. Turklāt jums nebūs jānopūlas ar sarežģītiem aprēķiniem – lai uzkonstruētu jebkuru šajā grāmatā aprakstīto svārku piegrieztni, jāprot tikai uzzīmēt kvadrātu, taisnstūri vai apli.




Ģitāras virtuozam

Tava ģitāra Stīvs Makajs apgāds Zvaigzne ABC

Vienmēr esi vēlējies iemācīties spēlēt ģitāru? Esi pilnīgs iesācējs vai tikai gribi aizpildīt robus ģitārspēles tehnikā un zināšanās par šo instrumentu? Neatkarīgi no pieredzes Stīva Makaja grāmata "Tava ģitāra" tev lieti noderēs.
Šis 64 lappušu biezais izdevums no pašiem ģitārspēles pamatiem aizvedīs līdz daudz sarežģītākiem paņēmieniem un plašam akordu klāstam. Tavas ģitāras DVD ir ietvertas 48 minūtes interaktīvu, daudzpusīgu nodarbību, kas sniegs tev visas galvenās iemaņas ģitāras spēlē.
Sekojot Stīva Makaja norādījumiem, no elementāras atsevišķu nošu atskaņošanas tiksi līdz akordu secību izpildījumam. Šī grāmata padziļinās izpratni par to, ko iespējams paveikt ar ģitāru – šo jaunrades iespējām bagāto, ekspresīvo mūzikas instrumentu – un, pats svarīgākais, kā ar to sev un citiem dāvāt prieku!

Mācies spēlēt ģitāru /Fils Kapone/ apgāds Zvaigzne ABC

Fila Kapones sarakstītā rokasgrāmata „Mācies spēlēt ģitāru” noderēs gan tiem, kuriem ir vēlēšanās iemācīties spēlēt ģitāru, bet vēl nav sava instrumenta, gan tiem, kuri jau muzicē un grib pilnveidot savu spēles tehniku un zināšanas.
Grāmatas autors Fils Kapone, kurš pats ir izcils koncertējošs ģitārists, pedagogs un vairāku ģitārspēles mācību grāmatu autors, papildus vairāk nekā trīsdesmit atsevišķi nodalītām nodarbībām grāmatā piedāvā arī akordu katalogu un gammu krājumu, kurā uzskatāmi atspoguļotas divas dažādas pozīcijas, kādās var spēlēt četrus gammu pamatveidus visās divpadsmit tonalitātēs. Lai gan šī grāmata nesola lasītāju padarīt par profesionāli, tā nodrošina ar visiem nepieciešamajiem elektriskās un akustiskās spēles tehniskajiem paņēmieniem, uzskatāmi palīdzot apgūt muzicēšanu gan ar pirkstiem, gan mediatoru. Nodarbības veidotas tā, lai tajās varētu izmantot jebkura tipa ģitāru.
Grāmatā ir arī fakti no ģitārspēles vēstures un atklātas dažādu pasaulslavenu izpildītāju ģitārspēles tehnikas nianses.
Grāmatai pievienots audio kompaktdisks ar vairāk nekā 50 ierakstiem, kuriem var spēlēt līdzi.

501 ģitāras akords /Fils Kapone/ apgāds Zvaigzne ABC

Šī kompaktā Fila Kapones rokasgrāmata "501 ģitāras akords" piedāvā vairāk nekā 500 populārus akordus to visbiežāk sastopamajos salikumos. Tie papildināti ar fotoattēliem, viegli saprotamām diagrammām un norādījumiem. Grāmata sniedz visu, kas nepieciešams, lai brīvi muzicēt varētu gan roka, popa, blūza, soula, džeza, fanka, kantri, gan klasiskās mūzikas cienītāji un palīdz uzsākt ceļu uz patiesu ģenerālspēles meistarību.

Grāmatas nopērkamas Zvaigzne ABC, kā arī citās Latvijas grāmatnīcās!