Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:22, Did:0, useCase: 3

Ko uzdāvināt dabas un dzīvnieku mīļotājam

Redakcija
Redakcija

Viens no kritērijiem, ko parasti izmanto dāvanu izvēlē, ir gaviļnieka hobiji un intereses. Tas palielina iespēju, ka dāvana saņēmējam patiešām patiks un būs noderīga. Šoreiz piedāvājam iepazīties ar dažām dāvanu idejām priekš cilvēka, kurš ir liels dabas un dzīvnieku mīļotājs.

• Pārgājiena un tūrisma aprīkojums
Dabas mīļotāji parasti cenšas pēc iespējas vairāk brīvā laika pavadīt ārpus telpām un dodas baudīt skaistākās vietas gan tepat Latvijā, gan ārzemēs. Lai šie piedzīvojumi būtu patīkamāki, droši varat uzdāvināt kaut ko no pārgājienu un tūrisma aprīkojuma klāsta. Varbūt jau zināt, kā tieši viņam trūkst. Jā nē, tad noderēs dāvanu karte tūrisma preču veikalā, kur gaviļnieks varēs izvēlēties kaut ko sev tīkamu un nepieciešamu, lai dabas baudīšana būtu vēl aizraujošāka.

• Brauciens ar laivu vai SUP dēli
Izbrauciens ar laivu vai SUP dēli būs lieliska dāvana dabas mīļotājam, jo tas ļaus ne tikai pavadīt laiku aktīvi un svaigā gaisā, bet arī baudīt lieliskas dabas ainavas, kas paveras apkārt dažādām ūdens tilpnēm. Tā arī būs ļoti laba relaksācija brīvdienās, mazinās stresu un uzlabos noskaņojumu. Šāda dāvana būs piemērota gan sievietēm, gan vīriešiem.

• Izjāde ar zirgu
Izjāde ar zirgu būs laba izvēle tiem, kuri ir īsti faunas mīļotāji un vienmēr ir priecīgi satikt kādu dzīvnieku. Zirgi ir vieni no skaistākajiem un cēlākajiem dzīvniekiem, ko cilvēki pieradinājuši. Mūsdienās zirgus reti vairs izmanto darbam, tie palikuši kā prieka avots, kā arī ieņem nozīmīgu lomu dzīvnieku terapijā. Tāpēc izjāde ar zirgu ir ļoti laba ideja, ja gribat uzdāvināt kādu patiesi iepriecinošu aktivitāti. Uzziniet vairāk par to, kā izjāde ar zirgu var kļūt par dāvanu, ko pasniedzat jubilāram: lieliskadavana.lv/aktiva-atputa/izjades

• Kamieļu parka “Rakši” apmeklējums
Mazākajiem dzīvnieku mīļiem un ģimenēm ļoti jauka dāvana būs kamieļu parka “Rakši” apmeklējums. Tas iepriecinās gan lielus, gan mazus. Parkā sastopami dažādi mīlīgi dzīvnieki, kurus var ne tikai pabarot, bet arī izvest pastaigā, pamīļot. Turpat var arī sarīkot pikniku un jauki pavadīt laiku. Tā ir kā eksotiska oāze, kur baudīt svaigu gaisu un apskatīt vairāk nekā 100 jauku dzīvnieku.

• Fototūrisma pārgājiens
Tiem dabas mīļotājiem, kuri labprāt vienmēr visu skaisto grib nofotografēt, laba dāvana varētu būt fototūrisma pārgājiens pieredzējuša dabas fotogrāfa pavadībā. Viņš palīdzēs apgūt labākās tehnikas, kā katrā vietā uzņemt labākas fotogrāfijas, kā rīkoties ar kameru dabā, lai pēc tam pašiem būtu prieks par iegūtajiem attēliem. Pārgājieni tiek organizēti dažādās ainaviskās vietās Latvijā.

• Dāvanu karte zooveikalā
Reti kuram dzīvnieku mīlim pašam mājās nav neviena mīluļa. Tas iespējams vienīgi tad, ja mājokļa īpašnieks nav ar to mierā. Vai arī kādam no mājiniekiem ir alerģija. Citos gadījumos – viņam būs kāds mīlulis, ko viņš lutina un mīl. Praktiska dāvana būs dāvanu karte zooveikalā, kur jubilārs pats var iegādāties tieši to, kas nepieciešams viņa mīlulim – sunim, kaķim, putnam, zivīm, kāmim vai jebkuram citam mīlulim, ko viņš izvēlējies pieņemt savā ģimenē.

• Grāmatas par dzīvniekiem un dabu
Grāmatas vienmēr ir laba dāvanu ideja. Tās var atrast par jebkuru tēmu. Arī par dabu un dzīvniekiem. Tās var būt gan enciklopēdijas, gan izzinošā un ceļojumu literatūra, kas iedvesmos jauniem piedzīvojumiem un ceļojumiem dabā. Grāmatnīca noteikti ir tā vieta, kur sameklēt foršu dāvanu arī dabas un dzīvnieku mīļotājiem. It īpaši bērniem un jauniešiem, jo šajā segmentā pieejams īpaši plašs grāmatu klāsts par šīm tēmām.