Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:22, Did:0, useCase: 3

Latvijas sievietes 8. marta vakaru vislabprātāk pavadītu ar Intu Teterovski

Redakcija
Redakcija

Latvijas daiļā dzimuma pārstāves Starptautisko sieviešu dienu vislabprātāk pavadītu kopā ar diriģentu, jauniešu kora “Balsis” māksliniecisko vadītāju Intu Teterovski, liecina balsojuma rezultāti interneta vietnē “lieliskais.inbox.lv”.

Balsojumā “Vakariņas ar Lielisko” Teterovskis izrādījies populārākais no astoņiem kandidātiem, un par viņu nobalsojušas 780 daiļā dzimuma pārstāves. Tuvākajā laikā izlozes kārtībā tiks noteikta kāda no balsotājām, kura kopā ar Teterovski dosies vakariņās kādā Rīgas restorānā, kā arī saņems pārsteiguma balvu no “Grenardi”.
Šarmantais un harizmātiskais Ints ir skanīga baritona īpašnieks. Plašāku sabiedrības uzmanību izpelnījās kā dalībnieks televīzijas šovos "Koru kari" un „Dejo ar zvaigzni”. Šis kungs nav atstājis vienaldzīgu ne vienu vien daiļā dzimuma pārstāvi, taču pats joprojām smaidot bauda brīva vīrieša statusu. Kā liecina komentāri pie balsojuma, visvairāk dāmas apbūris Teterovska šarmantais smaids, izcelta arī viņa pozitīvā enerģija, harizma un talants.
“Uzzinājis potenciālos konkurentus, kas jau piekrituši avantūrai, daudz nedomājot piekritu. Ceru lieliski pavadīt vakaru foršā vietā un kompānijā,” stāsta balsojuma favorīts Ints Teterovskis.

Starp balsojuma līderiem ir arī bārddzinis, frizūru “guru” Maksims Podziava, par kuru atdotas 706 balsis, un Hokeja kluba “Dinamo Rīga” balss un seja Armands Simsons ar 570 balsīm. Kopumā par populārajiem vīriešiem saņemtas 4800 balsis.

Projekta mērķis bija piedāvāt Inbox lietotājām interesantu un atraktīvu sacensību, kas ietver arī veiksmes elementu. Balsojumā, kurš notika no 16.februāra līdz 1.martam, piedalījās arī Latvijas Mākslas Akadēmijas Modes nodaļas vadītājs Aigars Bikše, kafejnīcas “Vest” saimnieks Ingemārs Dzenis, Latvijas Nacionālā teātra un iecienītu TV seriālu aktieris Ģirts Liuziniks, politiķis Edgars Jaunups un modes dizaineris, stila eksperts un TV šovu vadītājs Aleksandrs Pavlovs. Tā kā balsojumam bija liela atsaucība Inbox lietotāju vidū, tuvākajā laikā gaidāmi arī citi, līdzīga rakstura konkursi un aktivitātes.