Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:381, Did:0, useCase: 3

Foto: 5 lieliskas idejas kāzu retro auto dekorēšanai

Redakcija
Redakcija
Noslēdzies viens no t/c „Mols” krāšņākajiem konkursiem, kura ietvaros floristi un kāzu auto dekoratori sacentās par skaistākā kāzu auto dekora izveidi. Balsošanas rezultātā noskaidrots konkursa uzvarētājs – SIA „Baart”, kas izveidoja oriģinālu dekoru no rudzu vārpām.

10 dienu garumā Gastona Neimaņa antīkais 1955. gada izlaiduma ZIM GAZ12 piedzīvoja kopumā piecas pārvērtības, un to rotāja idejiski atšķirīgi dekori – no pagājušajā gadsimta tradīcijās ieturētām, klasiskām ziedu vītenēm līdz mūsdienīgajām rudzu un pērļu kompozīcijām.
“Mūsu mērķis bija atšķirties no ierastā. Patiesībā neviena no mums nav mācījusies par floristi. Un šis ir iemesls, kāpēc mēs redzam lietas savādāk, esam cilvēki, kas mīl radīt, pārsteigt un vizualizēt sajūtas. Ziedi mums ir akcents, nevis pamatmateriāls, šādi mēs vēl vairāk izceļam šo ziedu. Mūsu darbā var redzēt ļoti interesantu salikumu - rudzi, rozes un pērles. Tik vienkārši un eleganti! Tik rotaļīgi un piezemēti. Šis viss piestāv pārim, kuri zina, ko vēlas no dzīves, kuri pievērš uzmanību niansēm, kuri izstaro tik lielu emociju gammu - no romantikas līdz kaislei,” savu kāzu auto dekoru raksturo konkursa uzvarētāja – SIA „Baart” pārstāve Agnese Zīle.

Visi konkursa dalībnieki atzīst, ka dekorējot kāzu auto ir iespējams izpausties pēc sirds patikas, sākot no lakoniskām ziedu kompozīcijām, kuras ir saskaņā ar līgavas pušķi, līdz pat nepazīšanai pārvērstiem tematiskajiem dekoriem, piemēram, pārvērst auto virsbūvi par braucošu gulbi. Tomēr būtiskas sastāvdaļas dekora izvēlei ir auto modeļa izvēle, ziedi un jaunā pāra vēlmes, jo auto dekoram būtu jāatspoguļo pāra raksturs un kāzu tematika.