Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:249, Did:0, useCase: 3

Apzeltīta medaļa, kas veltīta vienam no skaistākajiem kultūras notikumiem Latvijā – Dziedāšanas svētkiem

Redakcija
Redakcija

Dziesmu un deju svētku tradīcija Latvijā ir nepārtraukts radošā darba process, kurā sadarbojas tautas mākslas kolektīvi, profesionālie mākslinieki un tradicionālās kultūras lietpratēji. Atšķirībā no mūsu kaimiņvalstīm – Igaunijas un Lietuvas – Latvijā Vispārējie latviešu dziesmu un deju svētki gadu gaitā ir kļuvuši par Latvijas nacionālās kultūras un nācijas identitātes svinībām.

Šie svētki ir kļuvuši par spēcīgu mūsu tautas kopā saucēju un saliedētāju. Latvijas kā nacionālas valsts izaugsmes ceļā 2013.gada svētkiem būs īpaša loma – tie ieskandinās Latvijas ceļu uz tās neatkarības simtgades svinībām 2018.gadā, kad nozīmīgo svētku gaisotnē notiks nākamie dziesmu un deju svētki.

Ar patiesu prieku piedāvājam jums apzeltītu medaļu, kas veltīta vienam no skaistākajiem kultūras notikumiem Latvijā – Dziedāšanas svētkiem.

Pasūti pirmo kolekcijas medaļu par iepazīšanās cenu tikai - 9 Ls!

medaļa pārklāta ar tīru 24 karātu zeltu
bez priekšapmaksas - medaļu apmaksājat to saņemot
pirmā medaļa no aizraujošās kolekcijas "Latvijas vēsturiskie notikumi"
iepazīšanās cena – tikai 9 lati

Ar tīru zeltu pārklātā medaļa "Dziedāšanas svētki" aizsāk skaistu un aizraujošu piemiņas medaļu kolekciju "Latvijas vēsturiskie notikumi". Pasūtot medaļu "Dziedāšanas svētki" turpmāk katru mēnesi sava pasta kastītē saņemsiet pa vienai kolekcijas medaļai.

Pasūti šeit