Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:379, Did:0, useCase: 3

Par oriģinālāko 8.marta pušķi šogad atzīst krāsainos un veselīgos Veggie pušķus

Redakcija
Redakcija

Svētku ir daudz, tieši tāpēc Veggie ir jauns un praktisks dāvanu risinājums ar dziļu, zaļi domājošu domu, turklāt vēl skaists, oriģināls un stilīgs. Latvijā pirmā specializētā dārzeņu un augļu floristikas darbnīca “Veggie Bouquet Rīga” laiž klajā īpašu Veggie pušķu līniju, kas ir speciāli veltīta Starptautiskajai Sieviešu dienai saņemot oriģinālākā pušķa statusus šogad.

“Veggie Bouquet Rīga” sevi dēvē par īstiem dārzeņu estētiem un cienītājiem, un kā savu galveno uzdevumu un misiju norāda: “Parādīt dārzeņu dabas skaistumu, un ieaudzināt mīlestību pret tiem!” Veggie – tā sauc pušķi, kurā ierasto puķu vietā tiek izmantoti augļi un dārzeņi, kas ir salikti skaistā, oriģinālā un stilīgā floristikas kompozīcijā.
Aleksandra Gordina, “Veggie Bouquet Rīga” īpašniece: “..Lielākoties cilvēkiem garšo augļi, kas arī tiek aktīvi izmantoti Veggie pušķu kompozīcijās, bet mēs uzskatām, ka dārzeņu vērtība un skaistums viennozīmīgi nav novērtēti pilnā mērā. Mūsu uzdevums ir parādīt, ka pat ķiploks vai sīpols, kurš sākumā var likties ne tik pievilcīgs, ir skaists un elegants, un tā tiešām ir! Mēs esam kā dārzeņu stilisti, vizāžisti un dizaineri, kuri tos no lauku dārzu delveriem pārvērš par skaistiem skatuves modeļiem!..”

“Veggie Bouquet Rīga” šādā radošā veidā vēlas mainīt attieksmi pret dārzeņiem Latvijas iedzīvotāju un it īpaši - bērnu acīs ieaudzinot mīlestību pret dārzeņiem no pašas bērnības. “..Ja mūsu bērni redzēs, ka dārzeņi mēdz būt tik skaisti, stilīgi un oriģināli, ka dārzeņi ir tik forši, ka tos var pat pasniegt kā dāvanu, esam pārliecināti, ka jaunās paaudzes attieksme pret dārzeņiem būs pozitīva un labi ietekmēs viņu dzīvi!..” piebilsts Aleksandra.
Iedvesmojoties no marta svētkiem “Veggie Bouquet Rīga” radījusi īpašu līniju, kas ir veltīta Starptautiskajai Sieviešu dienai. Veggie piedāvātajā pušķī tiek izmantoti vieni no galvenajiem pavasara un 8.marta svētku simboliem - tulpes un mimoza. Gribi būt radošs un zaļi domājošs – Veggie īpašais 8.marta pušķis būs pareizā dāvana!

Jāpiebilst, ka 8.marta speciālais piedāvājums ir pieejams ierobežotā daudzumā! Jo ātrāk veiksi pasūtījumu, jo lielāka iespēju tikt pie sava Veggie pušķa un kļūt par oriģinālāko apsveicēju šajos burvīgajos pavasara svētkos! Pasūtīt var jebkurā laikā Veggie mājas lapā: Veggie Bouquet Riga | Pirmā dārzeņu floristikas...

Seko “Veggie Bouquet Rīga” aktualitātēm šeit:
https://www.facebook.com/veggiebouq...
https://www.instagram.com/veggiebou...