Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:379, Did:0, useCase: 3

Izšūti kaķēni – eglīšu rotas

Ja jums patīk nodarboties ar izšūšanu un savu brīvo laiku pavadāt, darinot skaistus spilvenus, galda sedziņas vai pat gleznas, varat izšūt oriģinālas eglītes rotas- mīlīgus kaķēnus.

Nepieciešams:

kartons vai plāns porolons (to liksim kaķēniem vidū),
kanvas auduma atgriezumi kaķēnu izšūšanai,
jebkāda auduma atgriezumi kaķēnu mugurpusei,
mulinē diegi,
šķēres,
līme,
lentes izšūto kaķēnu pakāršanai eglītē.

Darba secība:

1. Uz kanvas auduma izšūt kaķēnus pēc klāt pievienotajiem zīmējumiem (krāsas, kādās šūsiet, lai paliek jūsu ziņā). Gatavo izšuvumu izmazgāt un izgludināt. Izgriezt izšūto kaķēnu formas (tā būs eglītes rotas priekšpuse), atstājot brīvo malu 0,5-1 cm.

2. Izgriezt no kartona vai porolona pēc nepieciešamajām kontūrām šablonus- kaķēnu pamatnes.

3. No jebkura cita auduma, uzliekot tam sagatavotos kartona (porolona) šablonus, izgriezt aizmugurējo kaķēna detaļu, tieši tāpat kā priekšpusei, atstājot malās 0,5-1 cm.

4. Salikt kopā kaķēnu izšūtās priekšpuses ar no auduma izgrieztajām mugurpusēm, pa vidu ievietojot kartona šablonu un sašūt kopā. Šuves vietas var noslēpt ar dekoratīvu lentīti.

5. Pie kaķēniem piešūt lentītes, aiz kurām tos iekarināt eglītē.