Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:73, Did:0, useCase: 3

Restorāna tests vīriešiem un sievietēm

Jūs esat sākuši tikties ne tik sen un, lūk, jūsu pielūdzējs aicina jūs uz kafejnīcu vai restorānu. Droši piekrītiet- tas jums palīdzēs labāk iepazīt savu pavadoni!

1. Ja vīrietis piedāvā tikai iedzert kafiju, vai nu viņš nav pārāk turīgs, vai arī pārlieku uzmanās.
Taču tas vēl nav iemesls, lai pārtrauktu attiecības. Iespējams, jūsu partneri šobrīd interesē ne tik daudz ēdiens, cik jūsu kompānija.

2. Ja vīrietis jūs ved uz pašu lētāko kafejnīcu, kaut viņā līdzekļi pieļauj arī dārgāku iestāžu apmeklēšanu, ir vērts aizdomāties par to, cik nopietni ir viņa nolūki attiecībā pret jums? Iespējams, šis vīrietis nevēlas nopietnas attiecības, tāpēc arī nav ieinteresēts lieki tērēties.

3. Ja vīrietis pasūta ēdienu un dzērienu jūsu vietā, pat nepainteresējoties, ko vēlaties jūs, visticamāk viņš ir pašpārliecināts egoists. Tieši tāpat viņš rīkosies kopdzīvē. Var, protams, mēģināt viņu pāraudzināt: kad oficiants ēdienu atnes, jūs varat demonstratīvi tam nepieskarties vai nedaudz pabakstīt ar dakšiņu un pastumt šķīvi malā. Ja jūsu partneris pajautās, kas par lietu, paskaidrojiet, ka jūs to neēdat. Nākamajā reizē viņš noteikti noskaidros jūsu vēlmes pirms ēdiena pasūtīšanas.

4. Ja vīrietis sākumā pasūta ēdienu un dzērienu sev un tikai pēc tam pasniedz ēdienkarti jums, viņš ir apslēpts egoists, kas cenšas samierināties ar nepieciešamību rēķināties ar citiem, taču viņam tas slikti sanāk. Nākamajā reizē uzņemieties iniciatīvu uz sevi, sakot: "Mīļais, drīkst es pasūtīšu pirmā?'

5. Ja vīrietis pasūta visdārgākos ēdienus, nav izslēgts, ka viņš cer uz vakara intīmu turpinājumu, vadoties pēc principa "kas maksā, tas pasūta mūziku". Ja jūs tam neesat gatava, tad labāk, pirms ķerties pie ēdiena, salikt visus punktus uz "i", paskaidrojot, ka šovakar jū brauksiet uz mājām pie sevis, nevis pie viņa.

6. Vīrietis dod jums priekšroku pasūtīt ēdienu un dzērienus, taču piebilst, ka viņam ir maz naudas. Esiet uzmanīga! Visticamāk, jūsu priekšā ir skopulis. Kopdzīvē viņš skaitīs katru iztērēto santīmu un pastāvīgi pārmetīs par liekiem tēriņiem.

7. Ja vīrietis saka, ka ir aizmirsis mājās naudas maku un lūdz jūs samaksāt par pasūtījumu, tā ir slikta zīme. Ja šis ir jūsu pirmais kopīgais kafejnīcas apmeklējums, tad, acīmredzami, jūs esat sastapusies ar "alfonsu" vai viltnieku, kurš nolēmis padzīvot uz jūsu rēķina. Ja tāds variants jūs neapmierina, nav jēgas turpināt attiecības.

8. Vīrietis jau iepriekš vienojas ar jums, ka katrs maksā pats par sevi. Tāds aprēķinātājs viennozīmīgi ir noderīgs vientulības aizpildīšanai, taču noteikti ne ģimenes dzīvei. Viņš acīmredzami nav gatavs uzņemties atbildību par kādu citu.

9. Ja vīrietis pasūta stiprus grādīgus dzērienus, esiet uzmanīga! Nav izslēgts, ka jūsu kavalierim ir problēmas ar alkoholu vai arī viņš grib jūs piedzirdīt. Taču, ja pasūtījumā ietilpst glāze vīna vai šampanieša, tas nav nekas briesmīgs.

10. Ja vīrietis pēc vairākām tikšanās reizēm jūs tā arī nekur nav uzaicinājis, labākajā gadījumā nopērkot saldējumu vai kafiju, ko tirgo uz ielas, ļoti ticams, ka jūsu pielūdzējs vai nu ir ļoti skops vai arī pliks kā baznīcas žurka. Ja jums vienalga un šīs attiecības jums svarīgas jebkādā variantā, varat viņu uzaicināt uz kafejnīcu pati. Taču tādā gadījumā pašai arī nāksies maksāt par visu.

Restorāna testu var piemērot arī sievietēm

1. Ja dāma izvēlas dārgu restorānu vai pasūta daudz ēdamā, viņa pilnīgi noteikti mēģina pārbaudīt jūsu maksātspēju vai izspiest no jums naudu.

2. Ja viņa ļauj jums pašam izdarīt izvēli un pasūtīt mielastu viņas vietā- jūsu priekšā ir kautrīga sieviete, kas nav pieradusi apmeklēt restorānus un vispār nav pieradusi pie vīriešu uzmanības. Izlemiet paši, vajag to jums vai nē. Taču iespējams, tas nav sliktākais variants.

3. Ja sieviete izvēlas lētākos ēdienu no ēdienkartes, jums tas var šķist apsveicami, taču šādā tieksmē ekonomēt var slēpties nopietns risks- kopdzīvē viņa var izrādīties ļoti skopa.

4. Jūsu pavadone gandrīz neko neēd. Visticamāk, tā viņa cenšas sev uzsist cenu un vēlas, lai jūs viņu pierunājat. Ja nopietni esat ieinteresēts šajās attiecībās, varat mēģināt viņu pierunāt.

5. Sieviete uzstāj, ka par savu pasūtījumu maksās pati. Tas nozīmē, ka viņa nevēlas būt jums parādā un izveidot attiecības ar viņu nebūs viegli.

6. Viņa pati maksā gan par pusdienām, gan vakariņām? Šī dāma pieradusi saņemt to, ko vēlas. Ja jums patīk būt par rotaļlietu sievietes rokās, pieņemiet viņas nosacījumus.

Jaukas jums tikšanās!

     [+] [-]

, 2012-02-26 20:20, pirms 12 gadiem
Tāds stūlbums - TADS STULBUMS , ka tik turies toč ja nav ko rakstīt tad labāk neraksti, pilnīgi nopietni šo nevar uztvert vienīgi kā joku.

  +1 [+] [-]

, 2012-02-26 20:36, pirms 12 gadiem
Idiotisms. Gan vienā gan otrā variantā... Ja vienīgi pati pēdējā rindiņa par sievietēm..Visā visumā - ārprāts...

     [+] [-]

, 2012-02-26 20:37, pirms 12 gadiem
Pilnīgi slima suņa murgi! Tāds idiotisms.. nav ko jaukt galvu cilvēkiem, kas varētu uz šo uzķerties.. Murgs. Ja nu vienīgi daļa taisnības pēdējā rindiņā par sievietēm. Savādāk - murgs.

  -1 [+] [-]

, 2012-02-26 20:51, pirms 12 gadiem
man gan šķiet patiesi. tos komentus laikam viens cilvēks rakstījis un bez pieredzes

     [+] [-]

, 2012-02-26 21:05, pirms 12 gadiem
Murgs.

     [+] [-]

, 2012-02-26 21:50, pirms 12 gadiem
Kada starpiba kas tev mugura un cik biez maks, galvenais ir sarunas, acu kontakts.
Ir gadijies randinot ar klusuma, kad tev prieksa sez "caca" ar silikoniem, bet vinai intrese ir tikai matrealais stavoklis!

     [+] [-]

, 2012-02-26 23:03, pirms 12 gadiem
Baigi patika, kolosali..

     [+] [-]

, 2012-02-26 23:32, pirms 12 gadiem
Šo te, lūdzu, uz anekdošu sadaļu. Mēsls pilnīgs.

     [+] [-]

, 2012-02-27 02:03, pirms 12 gadiem
Aha, kāds atpazina sevi un nobijās