Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:270, Did:0, useCase: 3


Video: Atklājot Rīgas restorānu nedēļu, apēd Vanšu tiltu un Bastejkalnu

Redakcija
Redakcija
Atklājot Pavasara Rīgas restorānu nedēļu, Rīgas labāko restorānu šefpavāri kopā ar atzītiem Rīgas arhitektiem no dažādiem produktiem pagatavoja Rīgas arhitektūras pērles – Arhitektu namu un Zviedru vārtus, Vanšu tiltu, Rīgas Dizaina un mākslas vidusskolas koka ēku, kā arī veidoja variāciju par Rīgas pilsētvidi. Šajā restorānu nedēļā, kas notiks no 5. līdz 11.maijam, dalību pieteicis rekordliels restorānu skaits – 36 restorāni.

Tā kā Rīga šogad ir Eiropas Kultūras galvaspilsēta un arhitektūra ir nozīmīga pilsētvides daļa, šefpavāri kopā ar arhitektiem, izmantojot dažādus produktus, radīja ko nebijušu – ēdamu Rīgu. Pavasara Rīgas restorānu nedēļa tiek organizēta sadarbībā ar Pavāru klubu, un tajā piedalīsies 36 Rīgas restorāni, kas saviem apmeklētājiem piedāvās trīs ēdienu maltīti par īpaši pievilcīgām cenām – 15 un 20 eiro (Ls 10,54 vai 14,06).Pavasara Rīgas restorānu nedēļā baudīt svētku maltīti aicina: “3 naži”, “3 pavāru restorāns “Tam labam būs augt””, “Academy”, “Ambiente”, “Aqua Luna”, “Avalon”, “B-Bārs restorāns”, “Benjamiņš”, “Bergs”, “Burkāns”, “Čarlstons”, “C.U.T.”, “Dārzs”, “D’vine bar”, “Elements”, “Fazenda”, “Kaļķu vārti”, “Key to Riga”, restorāni “KID”, “Kilimanjaro”, “Laine”, “Le Dome”, “MUUSU”, “Olive Oil Trading Co”, “Ostas skati”, “Pinot”, “Piramīda”, “Ribs&Rock”, restorāni “Steiku haoss”, “Tinto”, “Valtera restorāns”, “Zaļais Maksis” un “Zvejnieks dēls”. Pavasara Rīgas restorānu nedēļas piedāvājums restorānos pieejams, veicot iepriekšēju galdiņa rezervāciju izvēlētajā restorānā.
Vērtējums: +1