Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:270, Did:0, useCase: 3


“Tex-Mex” restorāns Tekilas kvartālā turpmāk būs atvērts visu diennakti

Redakcija
Redakcija

Visiem, kuri strādā naktīs, dodas izklaidēties ar draugiem vai vienkārši sakārojies tikko gatavotu maltīti, vairs nebūs jālauza galva, kurp doties. Tagad restorāns “Tex-Mex” Tekilas kvartālā ir atvērts visu diennakti un parūpēsies par to, lai izsalkušajiem vai ballīšu meklētājiem vienmēr būtu vieta, kur ieturēt gardu maltīti un lieliski pavadīt laiku.

Meksikāņu restorāns ir viens no retajām sabiedriskās ēdināšanas vietām Rīgā, kur iespējams paēst ne tikai pa dienu un vakaros, bet arī agrā rīta stundā vai vēlā naktī. “Mums svarīgs ir katrs klients, tāpēc arī veicām šādas stratēģiskas pārmaiņas. Mūsu galvenais mērķis bija tāds, lai ikviens interesents restorānu var sasniegt, kad vien viņš to vēlas – no rītiem, pusdienlaikā, vakaros vai naktīs. Tāda ir mūsu filozofija – vienmēr esam un būsim pieejami,” stāsta restorānu tīkla “Tex-Mex” mārketinga vadītājs Aleksejs Krivcuns.

Tāpat iepriecinošs jaunums arī tiem, kas labprātāk naktis pavada mājās vai rīko mājas ballītes draugu lokā. Par ķēpīgu gatavošanu mājās vairs nav jāuztraucas, jo ēdienus var baudīt ne vien “Tex-Mex” restorānā, bet arī mājās – pasūtot no “Tex-Mex” restorāna Rīgā un Rīgas robežās.

Par restorānu “Tex-Mex”
“Tex-Mex” restorāns Dzirnavu ielā 59 vienmēr priecē ar jautru atmosfēru un atbilstošu interjeru. “Tex-Mex” apvieno labākos ēdienus no Teksasas un Meksikas reģionu virtuvēm. Restorānu tīkls “Tex-Mex” Latvijā zināms jau vairāk kā 13 gadus un ir lielākais meksikāņu restorānu tīkls Baltijā. Šobrīd Latvijā ir seši “Tex-Mex” restorāni un viens “Tex-Mex Republic” restorāns. TEX-MEX virtuve ir uzskatāmākais piemērs Amerikas un Meksikas multikultūrai, kuru raksturo interesanti savdabīgs ēdiens, tajā dominē tādi produkti kā kukurūza, pupiņas un asas garšvielas. TEX-MEX restorāni ir patīkama atpūtas vieta kā visai ģimenei, tā draugu vai darba kolēģu kompānijai. TEX-MEX virtuve sniegs jums labu noskaņojumu un pozitīvu enerģiju turpmākajai dienas daļai, jo visi ēdieni tiek gatavoti ar lielu dzīvesprieku un fantāziju.