Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:270, Did:0, useCase: 3


Martin`s Mercato un Itālijas garšas Kalnciema kvartālā

Šo sestdien, 28 septembrī, restorāna Vincents komanda cienās gardēžus Kalnciema kvartālā notiekošajā tirdziņā. Tēma „Itālija", kurā vēl joprojām ir saule un to mēs atvedīsim uz šejieni.

Bagātīga fokačas maize, karsta tagliatelle Bolognese un Toskānas jūras velšu zupa. Pastas salāti ar baravikām, arancini di riso – rīsu kroketes, dažādi salāti no Rušonas Martinelli siera, Sarmītes tomātiem, kailgraudu miežiem un Dženovas pesto.

Un, protams, deserti – grappa panna cotta, tiramisu un Amedei šokolādes puslodes. Desertus papildinās pasaulē labākā kafija Illy, kuru atbilstoši tieši jūsu gaumei pagatavos Vincents Espresso meitenes. Ja gribēsiet arī mājās baudīt pilnmiesīgu espresso, zīdainu cappucino vai gaisīgu caffee latte, tikai itāļu tirdziņa dienā Vincents Espresso baristas atklās jums īpašu noslēpumu, kā to izdarīt.

Šoreiz nebūs mūsu slavenais Slow Food burgers, bet porchetta - sivēns ar ķiplokiem un fenheli, cepts vesels uz iesma, uzlikts uz pašceptas čiabata maizes, ar Anniņas svaigi pagatavotajiem mārrutkiem un Dižonas sinepēm.

Kur laba Illy kafija, tur jābūt arī labai šokolādei. Mūsu viesi un labie draugi no Amedei šokolādes nama Toskānā, kur gatavotā šokolāde jau četrus gadus pēc kārtas ir apbalvota kā labākā pasaulē, stāvēs mums blakus ar savu bagāto klāstu.

Uz tikšanos sestdien!

Sākums 10:00 – 16:00 pēcpusdienā.

Restorāna VINCENTS

šefpavārs Mārtiņš Rītiņš