Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:270, Did:0, useCase: 0



Rosio takos jeb brančs Vincentā

Redakcija
Redakcija

Meklējot Rosio recepti Kopenhāgenā, un kā restorāna Noma šefpavārs René Redzepi palīdzēja manos meklējumos, lai atvestu uz Rīgu pašus satriecošākos, garšīgākos takos, kādus jūs nekad vēl nebūsiet baudījuši, vai kā mani garlaiko visur esošie burgeri.

Pagājušā gada septembrī, vakariņojot Kopenhāgenā restorānā NOMA, es baudīju gardāko desertu savā dzīvē. Aronijas ar jūras zāļu saldējumu, kuru ar izcilību bija pagatavojusi NOMAS konditore Rosio Sanchez.

Pagājušajā nedēļā es atkal biju NOMA. Es zināju, ka Rosio ir aizgājusi no restorāna, lai atvērtu pati savu tako stendu ar nosaukumu „Hija de Sanchez” Torvehallernes tirgū. Es zināju, ka NOMA cieši uzrauga un seko līdzi viesu plūsmai, vēlmēm un iepriekšējām vizītēm. Un kā Jūs domājat, ko es saņēmu desertā, un ko nesaņēma neviens cits no tā vakara viesiem? Tieši tā (savaldies, Mārtiņ!) – aroniju un jūras zāļu saldējumu! Man ir jādabū šī deserta recepte!

Svētdien, joprojām nedaudz noreibis no vakara, es devos meklēt Rosio Torvehallernes tirgū, kas tieši slavens ar savu specializāciju uz dažāda veida ielas ēdieniem „street foods”. Visa veida ēdieni no visas pasaules. Nebija ilgi jāmeklē - viņas stendam bija pati garākā rinda.

Bet, nedaudz saīsinot manu stāstu līdz tapas izmēram, es dabūju recepti, un Rosio ir ļoti īpaša! Burvīgā, fantastiskā Rosio!

Mēs abi saprotam, ka cilvēki nav tikai izsalkuši pēc ēdiena, bet tie ir izsalkuši pēc garšas!

Berga bazāra un Kalnciema ielas zemnieku tirgū Vincenta pavāri gatavoja labākos Slow Food burgerus. Mums bija garas rindas, kā tagad Rosio. Tad visi sāka gatavot burgerus, jo tā izrādījās lieliska ideja.

Tagad mums pienācis laiks virzīties uz priekšu. Rosio tako Vincentā!

Katru sestdienu Vincents atvērsies vēlajām brokastīm, jeb brančam. Pašu gatavoti kukurūzas plāceņi, takos un načos, salāti, fahitas, čurros un paštaisīts saldējums.

Vēl daži oriģināli dzērieni un mūsu bārmeņa Mārtiņa eksperimentālie kokteiļi – Margaritas, Asiņainās un Nevainīgās Mērijas.

Mēs zinām, ka šo izsludinām pēdējā brīdī, bet jau šo sestdien no 11:00 līdz 15:00 restorāna Vincents terasē jūsu pašu acu priekšā mēs gatavosim izslavētos Rosio tacos.

Veicot rezerāciju jūs varat zvanīt uz restorānu pa tel. 29422446, vai arī izmantot mūsu jauno rezervāciju sistēmu un veikt galdiņa rezervāciju restorāna mājas lapā Vincents Restorāns

Ticiet man, tas būs karstākais jaunums pilsētā! Nekā garlaicīga! Tikai viss īpašs un oriģināls!