Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:270, Did:0, useCase: 3


Klajā nāk jauni Selga Nature maizcepumi ar jūras sāli un sēkliņām

Redakcija
Redakcija

Vadošais konditorejas izstrādājumu ražotājs Latvijā Staburadze zīmolam Selga piedāvā jau trešo produktu maizcepumu līnijā – Selga Nature maizcepumus ar jūras sāli un sēkliņām, tādējādi paplašinot iespējas produkta izmantošanā un arī garšu dažādošanā. Produkta izstrādē un palaišanā tirgū investēti 20 tūkstoši eiro.

Selga Nature maizcepumi ar jūras sāli un sēkliņām ir lieliska ikdienas alternatīva maizei un piemērota baudīšanai visās dzīves situācijās – mājās, ceļā, darbā, atrodoties zaļumos vai dodoties ciemos. Īpaši atlasītā jūras sāls un sēkliņas piešķir rudzu cepumam lielisku garšu ar kripatiņu pikantuma, bet, baudot to kopā ar iecienīto sieru, uzgriežamo gaļu vai svaigiem dārzeņiem – ir pilnvērtīga un garda uzkoda.

Jaunie maizcepumi ar jūras sāli un sēkliņām papildina jau tirgū pieejamos divus maizcepumu veidus – auzu un rudzu. Rudzu maizcepumus ieteicams baudīt sāļajās uzkodās, savukārt auzu maizcepumi lieliski garšo kopā ar ievārījumu, medu, augļiem vai biezpienu. Tāpat kā citi Selga Nature produkti, arī jaunums pieejams ērtā iepakojumā, kas ļauj ilgāk saglabāt maizcepumus svaigus arī pēc iepakojuma atvēršanas, neļaujot tiem salūzt vai sadrupt.

Maizcepumi ir Skandināvijā ļoti iecienīts ikdienas pārtikas produkts, kuru lieto kā veselīgāku alternatīvu maizei. Maizcepumu ražošana tika uzsākta 2013.gada nogalē, kad uzņēmums investēja vairāk nekā 500 tūkstošu eiro modernās ražošanas iekārtās.