Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:270, Did:0, useCase: 0



Rīgas restorānu nedēļā jauns rekords – pasniegts 3591 īpašais piedāvājums

Pavasara Rīgas restorānu nedēļas laikā jau atkārtoti būtiski pieaudzis restorānu apmeklētāju skaits ­ pasniegta 3591 īpašā piedāvājuma maltīte, kas ir par tūkstoti vairāk nekā iepriekšējā restorānu nedēļā pērnā gada decembrī.

Pavasara Rīgas restorānu nedēļa, kas notika no 5. līdz 11.maijam un tika veltīta pavasara sezonas aktuālajiem produktiem, piedalījās 35 Rīgas labākie restorāni. Starp visvairāk apmeklētajiem restorāniem ierindojās restorāni “Ostas skati”, “Elements” un “Avalon”. 


Kā norāda restorāna „Ostas Skati” šefpavārs Ingmārs Ladigs, viņa vadītais restorāns piedalās projektā no pirmās dienas. Restorānu nedēļas laikā to apmeklējušas gan draugu kompānijas, gan biznesa partneri, gan ģimenes ar bērniem. Iedzīvotāju lielā interese un stabilais apmeklējuma rādītājs liecina par šepavāra un restorāna mūsdienīgo domāšanu, kas apvieno kvalitāti un cenu.

Restorānu nedēļas rīkotāji – Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs un Pavāru klubs – ir gandarīti par arvien pieaugošo interesi par projektu un norāda, ka šī ir kļuvusi par ļoti jauku tradīciju, kas priecē ne vien vietējos iedzīvotājus, bet arī pilsētas viesus. Jau rudenī no 13.-19. oktobrim ikvienu iepriecinās Rudens Rīgas restorānu nedēļa.

Pavasara Rīgas restorānu nedēļā piedalījās “3 naži”, “3 pavāru restorāns “Tam labam būs augt””, “Academy”, “Ambiente”, “Aqua Luna”, “Avalon”, “B-Bārs restorāns”, “Benjamiņš”, “Bergs”, “Burkāns”, “Čarlstons”, “C.U.T.”, “Dārzs”, “D’vine bar”, “Elements”, “Fazenda”, “Kaļķu vārti”, “Key to Riga”, restorāni “KID”, “Kilimanjaro”, “Laine”, “Le Dome”, “MUUSU”, “Olive Oil Trading Co”, “Ostas skati”, “Pinot”, “Piramīda”, “Ribs&Rock”, restorāni “Steiku haoss”, “Tinto”, “Valtera restorāns”, “Zaļais Maksis” un “Zvejnieks dēls”.