Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:270, Did:0, useCase: 3


TOP 4 nepieciešamās lietas cepšanai mājās

Redakcija
Redakcija

Labākie smalkmaizīšu un kūku meistari visā pasaulē ir pazīstami ne tikai ar radošo izdomu un kvalitatīvajām produktu sastāvdaļām, bet arī profesionālu pieeju darbam. Fiskars Functional Form cepšanas piederumu komplekts ir profesionālā palīdzība cepšanai mājās, kas ļauj ikvienam aizrautīgam kulināram gūt pozitīvu pieredzi arī mājas virtuvē, strādājot ar cepšanas piederumiem, ko veidojuši profesionāļi un kuru dizainu izstrādājuši starptautiski apbalvoti dizaineri.

Fiskars Functional Form cepšanas piederumi, ko veidojuši starptautiski atzīti dizaineri Tobiass Vandrups (Tobias Wandrup) un Džeikobs Heibergs (Jakob Heiberg), cepšanas procesu padara īpaši vieglu un patīkamu. Komplektā ietilpst četri būtiski piederumi, lai smalkmaizītes un kūkas izdotos lieliskas: mīklas kuļamais, mīklas nazis, mīklas rullis un silikona otiņa. Produktu veidošanas procesā dizaineri T.Vandrups un Dž.Heibergs īpašu uzmanību pievērsuši instrumentu ērtai lietojamībai, formai, ergonomikai, materiāliem, tekstūrai, izturībai un vizuālajam izskatam.

“Mani saista enerģija, kas piemīt kustīgiem objektiem, piemēram, mašīnām un lidmašīnām: ja tu pārvietojies vai rīkojies ar kādu tehnisku aprīkojumu vai virtuves instrumentu, tam jābūt tādam, kas vislabāk atbilst konkrētajam nolūkam,” savu dizaina filozofiju skaidro Tobiass Vandrups.

T. Vandrups Fiskars produktu dizainu veido jau kopš 90.gadu beigām, un viņa veidotais dizains ir ieguvis daudzas starptautiskas balvas. Arī viņa sekotāja Džeikoba Heiberga galvenā ideja ir radīt produktus, kas uzlabo un padara vienkāršāku darba procesu. Virtuves piederumu dizaina veidošanu viņš sauc par saistošu un izaicinājumiem pilnu.

Fiskars Functional Form cepšanas piederumi veidoti raksturīgajās krāsās – melnajā un oranžajā. Ergonomiskie rokturi pieguļ rokai gluži kā cimdi, nodrošinot ērtu leņķi darbam. Piemēram, silikona otiņa ar trīs iespējamajām pozīcijām nodrošina ērtu lietošanu un rezultātā – zeltainas un vienmērīgi noklātas smalkmaizītes. Arī mīklas nazis dažādos leņķos nodrošina minimālu piepūli, bet asimetriskais silikona naža gals spēj izturēt vairāk nekā 180°C temperatūru.

Mīklas kuļamais ir veidots no nerūsējošā tērauda un pārklāts ar silikonu un speciālu pārklājumu, kas samazina mīklas pielipšanu, turklāt tas ir dizainēts tā, lai aizsniegtu visus bļodas vai sķīvja stūrus.

Mīklas rullis, kas ieguvis dizaina balvas (iF Product Design Award 2010, Red Dot Design Award 2010), ir katra kulinārijas entuziasta sapņu instruments, kas izstrādāts, konsultējoties ar profesionāļiem. Tas ir pārklāts ar teflonu, tādēļ pat vislipīgākā mīkla tam nepielips. Mīklas rulli īpašu padara arī rokturi, kas izvietoti 70° leņķī gluži kā velosipēda stūre, tādējādi samazinot slodzi uz plaukstām. Šāds rokturu dizains ir ne tikai ērtāks, bet aizņem arī mazāk vietas nekā tradicionālie mīklas ruļļi.

Functional Form virtuves piederumi apmierina visplašāko nepieciešamību klāstu ikvienā modernā virtuvē. Lai par to pārliecinātos, izmēģiniet piedāvātās receptes, izmantojot jaunos Functional Form cepšanas piederumus.

Par Fiskars
Fiskars ir viens no vadošajiem uzņēmumiem pasaulē, kas piedāvā patēriņa preces mājas, dārza un ārpustelpu vajadzībām. Grupai ir spēcīgs uzticamu starptautisku zīmolu portfolio, tai skaitā Fiskars®, Iittala®, Gerber®, Silva® un Buster®. Dibināts 1649. gadā un ierindots NASDAQ OMX Helsinki sarakstā, Fiskars ir Somijas vecākais uzņēmums. Fiskars