Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:270, Did:0, useCase: 3


Piena dzēriens Lāsēns pārtop par Rasēnu

Bērnu iecienītais piena dzēriens Lāsēns ir piedzīvojis kvalitatīvas pārmaiņas un tagad pieejams jauna dizaina iepakojumā ar nosaukumu Rasēns. Piena dzēriena sastāvs ir kļuvis bērniem vēl veselīgāks – tā jaunajā sastāvā nav konservantu, sintētisko krāsvielu un aromātvielu. Piena dzērienam Rasēns pievienoti A, B6, B12 un D vitamīni. Papildu jau iecienītajām piena dzēriena garšām – zemeņu, banānu, šokolādes un karameļu, Rasēns tagad pieejams arī ar vaniļas saldējuma garšu. Īpašs jaunums ir Rasēns bez piedevām (2% piens).

Šis ir stratēģisks Latvijā vadošā piena pārstrādes uzņēmuma Food Union solis iekļaut piena dzērienu Rasēns produktu grupā RASA, pārveidot to uz pilnībā dabīgu piedevu izmantošanu. Attīstot RASA dabīgo produktu sortimentu, Food Union vēlas padarīt šo zīmolu par orientieri, pircējiem izvēloties vietējā ražojuma augstākās kvalitātes piena produktus bez konservantiem.

“Šī ir laba ziņa bērniem un viņu vecākiem. Zīmols Rasēns būs vēl spilgtāks, pamanāmāks un atraktīvāks, bet produkts – vēl veselīgāks. Tas būs būtisks atsvars, lai jau no mazotnes radinātu bērnus pie veselīga ikdienas uztura, kurā pienam ir ļoti svarīga loma,” stāsta Sergejs Beshmeļņickis, Food Union ģenerāldirektors un valdes priekšsēdētājs.

Domājot par to, lai veicinātu veselībai tik nepieciešamā piena iekļaušanu bērnu un jauniešu ēdienkartē, Rasēns tagad ir pieejams arī bez piedevām. Piens Rasēns būs galvenais produkts Skolas piena programmā. Tā parocīgais iepakojums ir ne tikai ērts, bet arī higiēnisks veids, kā dzert pienu skolā – katrs skolēns saņem savu piena paciņu, ko var lietot gan uzreiz, gan vēlāk. Savukārt 200 ml tilpums ir tikpat, cik viena piena glāze, un nodrošina vitamīnus un vērtīgās uzturvielas. Tādā veidā Food Union vēlas demonstrēt, ka piena dzeršana skolā nav tikai valsts noteikts veselības veicināšanas pasākums, bet mūsdienīga un stilīga jaunieša ikdienas daļa.