Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:270, Did:0, useCase: 3


Ukraina savas produkcijas popularizēšanai Eiropā izvēlas „Riga Food 2014”!

Redakcija
Redakcija

Par spīti karam un ekonomiskajai nestabilitātei Ukrainā, Baltijas lielākajā pārtikas izstādē „Riga Food 2014” no 4. līdz 7. septembrim Ķīpsalā savu produkciju Eiropas tirgum prezentēs Ukrainas labākie iepakojuma, pārtikas rūpniecības iekārtu, pārtikas produktu un dzērienu ražotāji. Pirmo reizi izstādē būs Ukrainas nacionālais stends!

„Ukraina ir lielu iespēju zeme, kas vienmēr ir atvērta ekonomiski izdevīgai sadarbībai, un šobrīd tā ir gatava piedāvāt Eiropas tirgū kvalitatīvus un konkurētspējīgus izstrādājumus. Mūsu valsts ir vienota! To apstiprina arī fakts, ka izstādē Ukrainas ekspozīcijā būs pārstāvji gandrīz no visiem Ukrainas reģioniem – no rietumiem, dienvidiem, austrumiem un centra! Īpaši mūsu – Ukrainas nacionālo – stendu aicinām apmeklēt speciālistus, kuri ir ieinteresēti sadarboties,” norāda uzņēmuma „Ukraine Collective EXPO” vadītāja Ņina Lanovenko.

Izstādē „Riga Food 2014” Ukrainas nacionālajā stendā būs pārstāvēti vairāk nekā 20 uzņēmumi, kā, piemēram, viens no lielākajiem stikla taras ražotājiem Ukrainā – AS „Vetropak Gostomeļas Stikla rūpnīca”, lokano iepakojumu ražotājs Nr. 1 Ukrainā – „Aventin”, vīna ražošanas holdings „Šabo” u. c.

Pārtikas rūpniecības, fasēšanas, iepakošanas, aizkorķēšanas un izpūšanas iekārtas izstādē prezentēs Baras Mašīnbūves rūpnīca, iepakojumu iekārtu rūpnīca „Termo-Pak”, uzņēmumi – „Iepakošanas tehnoloģijas”, „Master-Pak” un „Tehnolog” no Harkovas, „Inta” no Kijevas, „Nadija” no Čerkasi un „PET Techologies” no Čerņigovas.

Plašo iepakojumu klāstu un fasēšanas iespējas demonstrēs uzņēmumi „Servis Pak”, „Askanija Pak”, kafijas un tējas iepakojuma ražotājs – „Aris LTD” no Harkovas, vienreizējā iepakojuma no polistirola un polipropilēna ražotājs „Treid Pak” no Dņepropetrovskas u.c. Savukārt svēršanas iekārtu ražošanas iespējas, augstākās klases svaru un dozēšanas tehniku pārtikas nozares profesionāļiem izstādē piedāvās uzņēmums „Tehnovagi” no Ļvovas.

Ukrainas nacionālo stendu organizē „Ukraine Collective EXPO”, Ukrainas Iepakotāju klubs un atbalsta Ukrainas vēstniecība Latvijas Republikā.

Izstādē “Riga Food 2014” varēs iepazīties arī ar citu valstu potenciālu pārtikas nozarē, apmeklējot, Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Baltkrievijas, Gruzijas, Itālijas, Polijas, Kanādas, Ungārijas, Uzbekistānas un citu valstu nacionālos stendus.

„Riga Food” – gada nozīmīgākais pārtikas nozares pasākums Baltijā
Izstāde “Riga Food” katru gadu iezīmē pārtikas nozares attīstību kopumā, izceļ jaunumus un sniedz iespēju iepazīties ar nopietniem un uzticamiem nozares uzņēmumiem. Ķīpsalā ikviens gardēdis var smelties idejas savai ēdienkartei, nogaršot daudz ko jaunu un baudīt pavāru, konditoru un bārmeņu šovus, savukārt profesionāļi – smelties idejas, gūt jaunas zināšanas un informāciju, kā arī veicināt sava biznesa attīstību.

”Riga Food” rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 sadarbībā ar Latvijas Republikas Zemkopības ministriju, Latvijas Valsts agrārās ekonomikas institūtu, Latvijas Tehnoloģisko centru, “EEN Latvija”, Pavāru klubu, Latvijas Bārmeņu federāciju, “Diplomatic Economic Club Latvia” un ārvalstu vēstniecību Latvijā ekonomiskajām nodaļām.