Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:270, Did:0, useCase: 3


Coca-Cola uzsāk jaunu vispasaules kampaņu “Taste the Feeling”

Redakcija
Redakcija

Šodien, 19. janvārī Parīzē Coca-Cola uzņēmums pasaulei prezentēja jauno mārketinga stratēģiju“ONE BRAND”, kas pirmo reizi kopš dažādu zīmola produktu - Coca-Cola, Coca-Cola Light/Diet Coca-Cola, Coca-Cola Zero, un Coca-Cola Life, radīšanas sekmēs to vienotu komunikāciju. Kā apliecināja uzņēmuma mārketinga vadītājs Marcos de Quinto, šādas pieejas ieviešanai uzņēmums īstenos vispasaules kampaņu “Taste the Feeling”, kas Latvijā ar interneta, televīzijas un vides reklāmām aizsāksies jau 25.janvārī.

"Katru dienu miljoniem cilvēku visā pasaulē izbauda savu ledusauksto dzērienu Coca-Cola. Jaunā "One Brand" mārketinga stratēģija izcels Coca-Cola zīmola produktu vienlīdzību, ļaujot mūsu patērētājiem veikt brīvāku un skaidrāku izvēli. Katram Coca-Cola produktam ir liela vērtība, un ar šo pieeju mēs vēlamies parādīt, ka ikviens var baudīt savu īpašo ledusauksto dzērienu - ar kalorijām vai bez, ar kofeīnu vai bez", stāstīja Marcos de Quinto, Coca-Cola mārketinga vadītājs.

“Taste the Feeling” kampaņa 2016.gadā aizsāksies visos lielajos pasaules tirgos, ietverot 10 iespaidīgas televīzijas reklāmas, vairāk nekā 100 vizuāļus, speciāli kampaņai izstrādātu skaņu celiņu, kā arī jauno vizuālo identitāti un atraktīvus, aizraujošus digitālos risinājums.

Coca-Cola uzņēmums, uzsākot globālo kampaņu, vēl vairāk nekā agrāk apzinās, ka katram garšo savs produkts, taču tas, kas vieno visus patērētājus, ir lieliska Coca-Cola garša un iedvesmojošs svaigums. Ar "One Brand" pieeju uzņēmums atsakās no vairākām kampaņām, kas tika īstenotas, lai izceltu kāda konkrēta Coca-Cola dzēriena priekšrocības. Tagad tiks akcentēts zīmols un tā kopējās priekšrocības.

Lai prezentētu “One Brand” mārketinga pieeju Latvijas auditorijai, janvāra beigās pie mums Latvijā viesosies Anna Jakubowski, “The Coca-Cola Company” ģenerāldirektore Polijā un Baltijā. Coca-Cola pārstāve Rīgā ne tikai pastāstīs par jauno pieeju un gaidāmajām “Taste the Feeling” aktivitātēm, bet arī ļaus ieskatīties kampaņas aizkulisēs un iepazīties ar jau izstrādātajiem vizuāļiem un reklāmas un sociālo tiklu video, kas plašākai sabiedrībai pakāpeniski tiks prezentēti šī gada laikā.