Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:270, Did:0, useCase: 3


„Borjomi” nāk klajā ar īpašu svētku karnevāla iepakojuma dizainu

Redakcija
Redakcija

Prieka, kopābūšanas un draudzības pilnais Ziemassvētku un gadumijas laiks ir sācies. Jau daudzus gadus šis laiks nav iedomājams bez dabīgā minerālūdens „Borjomi”, kas katru gadu rada unikāla svētku dizaina minerālūdens iepakojumu. Ūdens ražotāji šī gada svētkus aicina atzīmēt karnevāla tematikā, par ko liecina svētku dizaina iepakojums.

„Dabīgais minerālūdens „Borjomi” svētkos vēlas iepriecināt savus pircējus, sniedzot tiem inovatīvus un kosmopolītiskus nestandarta risinājumus. Šogad dizaineri Ziemassvētkiem ir radījuši īpašu iepakojuma dizainu karnevāla noskaņās. Ne mazāk nozīmīgs ir fakts, ka svētku dizaina iepakojums sniedz iespēju patērētājam izvēlēties dabīgus un estētiskus produktus, kas reizē ir arī videi draudzīgi,” stāsta „IDS Borjomi Europe” mārketinga vadītāja Tatjana Rudiene.

Jautrības pilnais svētku karnevāls ir brīnumains laiks, kurā savijas senās tradīcijas un kopā būšanas prieks. Tas ir notikums, kuru kopīgi rada radoši un ar bezgalīgu fantāziju apveltīti cilvēki. Jaunā gada sagaidīšana masku ballē ir lieliska ideja. Grezni rotātās pudeles var kļūt ne vien par katra svētku galda akcentu, bet arī par lielisku dāvanu kādam tuviniekam. „Borjomi” radīs arī īstenu svētku sajūtu pie galda, mežā pie eglītes vai Ziemassvētku pārgājienā.

Latvijā var iegādāties videi draudzīgo „Borjomi” īpašā Ziemassvētku dizaina alumīnija skārdeņu iepakojumu.