Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:270, Did:0, useCase: 3


Nedēļas nogalē kultūras vasarnīcā „Esplanāde 2014” sagaidāmi dažādi kulināri pārsteigumi.

Redakcija
Redakcija

16. un 17. augustā kultūras vasarnīcā „Esplanāde 2014” notiks vairāki kulināri pasākumi - Rīgas svētku laikā, sestdien, 16.augustā, no plkst.12.00 līdz 15.00 notiks „Krāsainais Rīga 2014 brančs Rīgas svētku laikā”, savukārt svētdien, 17.augustā, „Rīgas Bebra svētdienas ballītes” ietvaros no plkst.11.00 līdz 16.00 Esplanādē pirmo reizi tiks atklāts bērnu pop-up restorāns ar garajām brokastīm, īpašu ēdienkarti un multenēm.

Sestdienas branči kultūras vasarnīcā notiek jau vairākas nedēļas, taču šoreiz apmeklētājus gaidīs īpaša svētku ēdienkarte ar gardiem un saulainiem ēdieniem. Apmeklētājiem tiks piedāvāta krāsaina ēdienkarte - apmeklētāji varēs nogaršot sarkanās Rīgas svētku pankūkas, dzelteno tomātu aukstu zupu, Esplanādes parka zaļos pērļu salātus, Saules maizi ar oranžo biezpiena krēmu un daudz citu neparastu ēdienu.

Svētdien īpašajā bērnu pop-up restorānā bērniem būs sagatavota īpaša ēdienkarte - ikviens varēs nogarošot saulainās smaidiņmaizītes, banānu pirātus, veselīgos krāsainos bērnu dzērienus, būs karsto zefīru enerģijas darbnīca un bebra gardās medus pankūkas. Netiks aizmirsti arī pieaugušie.

Svētdienas bērnu pop-up restorāns darbosies pasākuma „Rīgas Bebra svētdienas ballīte” ietvaros. Pasākumā paredzēts atklāt bērnu restorānu ar garajām brokastīm, īpašu ēdienkarti bērniem un multenēm, darbosies Bebra bērnības mīļāko spēļu parks, Bebra diskotēka, foto stūrītis un citas izdarības. Savukārt plkst.13.00 Esplanādē notiks Lielo leļļu un talismanu gājiena lielā talismanu deja.

„Esmu talismans un gribu gozēties saulītē. Uzskatu, ka multenes un garšīgs brančs ir vislabākais veids kā pavadīt svētdienu. Ja vēl klāt ir dejas uz skatuves un ciemos mani draugi - talismani, ko vēl vairāk var vēlēties,” uz pasākumu aicina Rīgas Bebrs. Rīgas Bebrs vienlaikus sevi arī pasludina par „Rīgas Bebra svētdienas ballītes” vismaz patronu un šis pasākums notiek viņa protektorātā.

Programma publicēta arī „Esplanādes 2014” programma Kultūras vasarnīcas aktualitātes facebook.com www.twitter.com/vasarnica2014