Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:270, Did:0, useCase: 3


Par teju 40% pieaudzis pieprasījums pēc Laimas zefīriem

Redakcija
Redakcija

Šī gada pirmajā pusē būtiski pieaudzis AS “Laima” piedāvāto zefīru un zefīra Maigums produktu noiets, liecina uzņēmuma pārdošanas rezultāti. Šī gada pirmajos piecos mēnešos ieņēmumi no zefīru pārdošanas pieauguši par 39,7% salīdzinājumā ar to pašu periodu pērn.

“Mēs patiesi priecājamies par augošo pieprasījumu pēc “Laimas” ražotajiem zefīriem un zefīra “Maigums”, kas apliecina pircēju mīlestību uz “Laimas” saldumiem. Varētu teikt, ka zefīrs ir “Laima”, jo tā recepte ir radīta Latvijā septiņdesmitajos gados un arī tehnoloģijas zefīra gatavošanai radītas īpaši pēc "Laimas" pasūtījuma. Arī šodien zefīrs un “Maigums” līdztekus šokolādei ir nozīmīga daļa no “Laimas” zīmola mantojuma, kuru uzņēmums turpina lolot un uzlabot,” pārdošanas rezultātu pieaugumu skaidro Dana Erciņa – Užāne, “NP Foods” Komunikācijas direktore.

Visiecienītākie “Laimas” zefīri ir Maigums ar Vaniļas garšu šokolādē 200g, Vaniļas zefīrs 200g, Melleņu zefīrs 200g, Mini Maigums vaniļas 2kg zefīrs un Krējuma zefīrs 200g.

Aveņu zefīrs 200g ir iekarojis cilvēku sirdis kā pirktākais no jaunajiem zefīru veidiem, kas tirgū ieviesti pērn. Kopumā “Laima” Latvijas tirgū gada laikā ir ieviesusi 4 jaunus zefīra veidus - Aveņu zefīru, Maigumu ar melleņu pildījumu, Maigumu ar kafijas pildījumu un Banānu zefīru šokolādē.

“Zefīra pieprasījuma pieaugumu var skaidrot arī ar to, ka “Laimas” zefīrs ir ideāls našķis – gards kārums, kas īpaši piemērots cilvēkiem, kas seko līdzi savam uzturam. Tādēļ “Laima” zefīru iesaka Latvijas Diētas ārstu asociācija,” papildina Dana Erciņa – Užāne.

AS “Laima” ir atpazīstamākais saldumu zīmols Baltijā, kas apvieno visas Latvijas saldumu rūpniecības vēsturi vairāku gadsimtu garumā un šogad atzīmē 145 gadu jubileju. Šobrīd AS “Laima” ir vienīgais šokolādes un atpazīstamākais saldumu ražotājs Baltijā, kas izvērsis eksportu vairāk nekā 37 pasaules valstīs – ASV, Kanāda, Ķīna, Izraēla, Lielbritānija, Īrija, Krievija, Baltkrievija, Azerbaidžāna, Kazahstāna un Turkmenistāna. Eksporta apjomi kopumā veido 15% no saražotās produkcijas.