Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:270, Did:0, useCase: 3


Pārdots vairāk nekā miljons piena šokolādes līnijas “Tagad” produktu

Redakcija
Redakcija

Vadošais konditorejas un uzkodu ražotājs Latvijā “Orkla Confectionery & Snacks Latvija” pēc veiktajiem uzlabojumiem mīlētākā saldumu zīmola “Laima” piena šokolādes ražošanas tehnoloģijā, kā arī jaunas piena šokolādes līnijas “Tagad” ieviešanas, nostiprinājis savas pozīcijas piena šokolādes tirgus segmentā. No 2016. gada februāra līdz 2017. gada janvārim Latvijas iedzīvotāji iegādājušies vairāk nekā miljons piena šokolādes līnijas “Tagad” produktu.

“Zīmols “Laima” vēsturiski ir bijis līderis ar spēcīgām pozīcijām tumšās šokolādes tāfelīšu segmentā. Pilnveidojot, attīstot piena šokolādes ražošanas procesu un piesakot modernu piena šokolādes līniju “Tagad” ar aizraujošām garšām, “Laima” ir nostiprinājusisavas pozīcijas arī lielākajā saldumu tirgus segmentā – piena šokolādes tāfelītēs,” uzsver“Orkla Confectionery & Snacks Latvija” sabiedrisko attiecību un komunikācijas vadītāja Lineta Mikša.

“Laima” piena šokolādes līniju“Tagad” veido 90g piena šokolādes tāfelītes sešos unikālos tandēmos – piena šokolāde ar mini zefīriem, citronu kraukšķiem,sprakšķošo zemeni, sāļo karameli, drupinātiem lazdu riekstiem, kā arī porainā piena un baltā šokolāde. Papildus tam, “Tagad” līnija piedāvā divu veidu piena šokolādes batoniņus ar banānu un sāļās karameles pildījumu, kā arī sāļo kukurūzu un rīsu bumbas piena šokolādē.

“Mēs esam papildinājuši “Tagad” piena šokolādes līniju ar vairākiem jauniem produktiem, kuri atzinīgi novērtēti patērētāju vidū.Iecienītākaisprodukts no “Tagad” līnijasir piena šokolāde ar sprakšķošo zemeni, kas saglabā savas līdera pozīcijas jau no“Tagad”ienākšanas tirgū, bet tai seko jaunums – “Tagad” porainā šokolāde ar balto šokolādi,”papildinaLineta Mikša.

Jau ziņots, ka 2016. gadā “Orkla Confectionery & Snacks Latvija” ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda atbalstu veica uzlabojumus “Laima” piena šokolādes ražošanas tehnoloģijā un procesos. Ieguldot 1,5 miljonus eiro, tika iegādātas jaunākās paaudzes iekārtas, kas paredzētas vienīgi piena šokolādes ražošanai, sniedzot iespēju radīt vēl nebijušu, izteikti maigu piena šokolādes struktūru un garšu. Līdz ar ieguldījumiem jaunajās iekārtās, “Laima” iepazīstināja ar jaunu piena šokolādes līniju “Tagad”.

“Laima” ir atpazīstamākais saldumu zīmols Baltijā, kas apvieno visas Latvijas saldumu rūpniecības vēsturi vairāku gadsimtu garumā. Pašlaik “Laima” produktu portfelī ir teju 200 dažādi produkti, kas pieejami Latvijā un ārvalstīs. “Laima” produkcija tiek eksportēta uz 27 pasaules valstīm – ASV, Kanādu, Ķīnu, Izraēlu, Lielbritāniju, Īriju, Krieviju, Baltkrieviju, Azerbaidžānu, Kazahstānu, Turkmenistānu un citām.