Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:270, Did:0, useCase: 3


Prezentējot "Miķeļa alu", brāļi Rēdlihi atklāj savus talantus bārmeņu lomā

Redakcija
Redakcija

Vasara ir atvaļinājumu laiks, ko daudzi steidz pavadīt pludmalē, nododoties ūdens peldēm un saules stariem. Tomēr, plānojot ilgstošu uzturēšanos atklātā saulē, jāpatur prātā, ka saules stari līdz ar daudzu kāroto zeltaino iedegumu var cilvēka veselībai radīt būtiskus apdraudējumus. Lai sauļošanos padarītu pēc iespējas nekaitīgāku, būtiski lietot saules aizsarglīdzekli. Par to, kā izvēlēties vispiemērotāko aizsarglīdzekli, stāsta „BENU Aptieka” farmaceits Vitālijs Mitrohins

Katram brālim pārdošanā bija savs īpašais kokteilis, ko apmeklētāji varēja novērtēt ar dzeramnaudas palīdzību. Šajā cīņā vislabāk veicās Jēkabam, kurš pārdeva vairāk kokteiļus, kā arī nopelnīja 68 eiro un 80 centus lielu dzeramnaudu, savukārt Miķelis „iekasēja” 42 eiro un 35 centus. Visa dzeramnauda vakara izskaņā tika ziedota Klondaikas organizētā labdarības projekta Laimīgā Zvaigzne fondam, kas šobrīd atbalsta ventspilnieci Martu Fogeli, kurai nepieciešama operācija acs audzēju limphangeoma mazināšanai.

Visa vakara garumā par lielisku atmosfēru rūpējās šarmantā un enerģiskā vakara vadītāja, izklaides un atpūtas vietas Klondaika mārketinga speciāliste, Agnese Puriņa, neļaujot ne mirkli kādam atslābt vai garlaikoties. Tāpat ikvienam apmeklētājam bija iespēja piedalīties dažādos konkursos, kur varēja iegūt oriģinālas balvas. Tomēr vislielāko atsaucību apmeklētāju vidū izraisīja iespēja nobildēties ar brāļiem Rēdlihiem un saņemt ekskluzīvus hokejistu autogrāfus.

“Jomas ielas Klondaika jebkurā gadalaikā ir karstākais punkts Jūrmalā, jo šeit notiek trakākās ballītes pilsētā, kur regulāri uzstājās populāri vietējie un ārzemju skatuves mākslinieki. Tāpēc aicinu ikvienu cilvēku nākt pie mums un izbaudīt lielisku ballīšu atmosfēru, kā arī atveldzēties ar jauno alu,” stāsta izklaides un atpūtas vietas Klondaika, Majoros, direktors Miks Liepiņš.

Jau ziņots, ka 2014. gada martā populārais Latvijas hokejists Miķelis Rēdlihs dibināja savu alus darītavu – SIA “Miķeļa alus darītava”. “Miķeļa alus” ir dabīgs alus, ko gatavo, izmantojot klasisko vārīšanas metodi – ar vaļēju raudzēšanu un trīs nedēļu izturēšanu. Alus sastāvā ir augstākās kvalitātes izejvielas – vairāku veidu apiņi, raugs un dažādas iesala šķirnes.

Kā zināms, izklaides un atpūtas vieta Klondaika, Majoros, ar grandiozu burziņu tika atklāta pirms vairākām nedēļām, kā ietvaros Miķelis Rēdlihs prezentēja „Miķeļa alu”, kas nu jau nopērkams teju desmit Klondaikās. Jauno alu iespējams baudīt kopā ar plašu sporta pārraižu klāstu. Tāpat, jaunajā izklaides vietā apmeklētājiem tiek piedāvāts daudzveidīgs bāra sortiments, aizraujoši šovi un izklaides spēles.