Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:270, Did:0, useCase: 3


Coca-Cola atklāj divas interaktīvas autobusu pieturas Rīgas centrā

Redakcija
Redakcija

No 6. līdz 19.jūlijam, Coca-Cola piedāvā ikvienam rīdziniekam un Rīgas viesim doties uz kādu no divām Coca-Cola interaktīvajām autobusu pieturām, kas viena atrodas Brīvības ielā pie Esplanādes un otra 13.janvāra ielā, lai izmantotu iespēju nofotogrāfēties mirklī, kad sniedz skūpstu savam tuvajam. Lai veiktu fotouzņēmumu nepieciešams tikai nospiest pogu un stendā iebūvētā kamera pēc neliela brīža jau uzņēms attēlu, kuru vēlāk var aplūkot Coca-Cola facebook lapā. Akcija risinās Coca-Cola vasaras kampaņas “Laimes skūpsts” ietvaros.

Ieva Matulaitienė, Coca-Cola mārketinga direktore Baltijas valstīs: “Mēs esam sākuši jaunu kampaņu, kas saistīta ar skūpstiem, tāpēc vēlējāmies uzzināt, kāda ir attieksme pret skūpstīšanos Baltijas valstīs. Aptauja atklāj, ka mēs esam diezgan romantiskas tautas un ka mēs skūpstiem piešķiram īpašu nozīmi. Tāpēc mēs uzskatām, ka mūsu jaunā koncepcija "kad jūs dzerat Coca-Cola, tā noskūpsta jūs" būs ļoti novērtēta visās trīs Baltijas valstīs.

Piektā daļa Baltijas valstu iedzīvotāju apliecina, ka viņiem patīk skūpstīties un ka viņi labprāt to dara. Tikai 7% latviešu, 6% lietuviešu un 5% igauņu atzina, ka izvairās skūpstīties. Lielākā daļa respondentu skūpstās, lai izteiktu siltas un draudzīgas jūtas pret citu personu. Tomēr vairākums apstiprina, ka viņi skūpstās tikai ar savu mīļoto cilvēku (54% latviešu, 44% lietuviešu un 64% igauņu).