Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:270, Did:0, useCase: 3


Aicina uz Vispasaules šokolādes dienu Rīgā

Redakcija
Redakcija

11.jūlijā, saldumu fabrika “Laima” aicina ikvienu rīdzinieku un pilsētas viesi uz Vispasaules šokolādes dienassvinībām pie “Laimas" pulksteņa no 12.00 līdz 16.00. Uz svinībām aicināts ir ikviens pilsētas iedzīvotājs un viesis. Visas Vispasaules šokolādes dienas aktivitātes ir bezmaksas.

Šodien “Laima” visus svinētājus priecēs ar īpašu tematiski iekārtotu džungļu oāzi pilsētas centrā, kurā būs iespēja sajusties kā īstos džungļos. Ikkatram svinību dalībniekam būs iespēja nofotografēties un iegūt unikālu fotogrāfiju no Vispasaules šokolādes dienas svinībām. Šogad “Laima” atzīmē 145 gadu jubileju. Par godu šim notikumam, “Laima” būs sarūpējusi iespēju nosūtīt īpašas jubilejai radītas retro stila pastkartes, kā arī nobaudīt “Laima” 145. jubilejai veltītās Retro kolekcijas šokolādes konfektes.

Medijus aicinām ierasties uz svinībām pie “Laimas” pulksteņa laikā no 12.00 līdz 14.00, kad uz jūsu jautājumiem par “Laima” šokolādes tapšanu, Vispasaules šokolādes dienas svinību tradīciju un aktivitātēm šogad varēs atbildēt “Laimas” Šokolādes muzeja darbinieces. Šajā laikā būsim arī sarūpējuši jums īpašu “Laima” šokolādes sveicienu.