Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:270, Did:0, useCase: 3


Valentīna diena Vincentā sveču gaismā

Ja būtu jāizvēlas starp seksu un ēdienu, ko izvēlētos vairākums? Ēdienu, protams.
Un šis ir iemesls, kāpēc Vincents ir ēdināšanas biznesā nevis otrajā.

Bet ,neapšaubāmi, gan ēdiens, gan sekss nav savstarpēji izslēdzošas nodarbes.
Savās ikdienas darba gaitās visi cilvēki mēdz iedomāties par seksu, un mēs Vincentā entuziastiski tam piekrītam.

Bet ir kas tāds, kas mūs padara atšķirīgus no ,piemēram, papīra smalcināšanas biznesā nodarbinātajiem vai radošajiem grāmatvedības darboņiem. Mūsu radošā darba gala rezultāts, kas ar dziļu mīlestību tiek pasniegts mūsu viesiem, ir tapis ar burvestību un maģijas pieskārienu. Un ēdiena, kas tiek nolikts jūsu priekšā, patiesā būtība ir -„ar mīlestību gatavots”. Pat vīns elpo savādāk kā citās kalendārajās dienās. Jo ir Valentīna diena!
Valentīna diena STĀSTS

Iedomājieties sekojošo. Plaukstošs zieds, caur vēsā gaisa plūsmām tic solījumam par pavasara atnākšanu. Šādu ainu jūs varat novērot arī mūsu restorānā. Visu telpu ir elektrizējuši izmisuma pilni acu skatieni, kuri ilgojas sastapties ar Tavējo. Ļoti negribīgi jūs atraujaties no tvaicētajiem langustiem ar hiacinšu armātu un kontakts ir noticis. Tai pat brīdī jūs pārņem izsmalcinātas trīsas. Juteklisks sajūsmas vilnis pārņem visu jūsu ķermeni, neatstājot neskartu ne šūnu.

Acis , lielas kā apakštasītes ,vēsta: „Es aizeju! Ejam nekavējoties prom.”
Kārdinājuma augstākā pakāpe! Tā tas nenotiek katru dienu.
Jūs stāvat ceļa krustcelēs! Jums jāizvēlas sekot likteņa aicinājumam. Vai man iet vai tomēr palikt?
Mocības!
Jūs tomēr saņematies iet, bet sākat šaubīties. Iekšējā cīņa plosa jūs būtību un gandrīz skaļš sauciens nāk pār jūsu vīna iekrāsotajām lūpām.

Palīgā!
Lēnām, ļoti lēnām Tu slīgsti atpakaļ savā komforta zonā, jo redzi, kā viesmīlis tuvojas ar maigi grilēto paipalas krūtiņu. Tu cieši jo cieši satver dakšiņu savā plaukstā.

Tu esi izdarījis izvēli!
Jūsu vakariņu partnerim rodas aizdomas par to, kas tikko notika, un viņš atviegloti nopūšas. Vēlāk jūs viņu pārliecināsiet, ka viņš kļūdījās un pat tad ja tomēr, ja nu tomēr, mīļais, es nekad nevilcinātos ar izvēli.

Bet mirklī kad viesmīlis atnes rēķinu, Tev nākas sev atzīties...
Tas bija ēdiens, no kura Tu nevarēji atteikties...

Vakariņu ēdienkarte

Ņemot vērā to, ka vakariņu vietu skaits ir ierobežots, lūdzam veikt rezervāciju, sazinoties telefoniski 67332830 vai evita.brence@restorans.vincents.lv.

Jūsu Amora pavārs