Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:270, Did:0, useCase: 3


Ekselence ziemas saldējums ar ābolu strūdeles garšu

Latvijā mīlētākā saldējuma zīmolam* Ekselence iznākusi īpaša ziemas garša – dabīgs saldējums no Latvijā iegūta piena un krējuma ar ābolu strūdeles garšu.

Ekselence ziemas saldējuma izsmalcināto garšu veido dabīgs vaniļas saldējums no Latvijā iegūta piena un krējuma ar ābolu strūdeles gabaliņiem, kanēli un rozīnēm savienojumā ar kanēļa mērcē noturētiem, īpaši atlasītiem Latvijas āboliem. Deserta virspuse dekorēta ar aromātisku ābolu ievārījumu un veseliem mandeļu cepumiem. Katrs Ekselence ziemas saldējuma iepakojums ir īpašs, jo pārsteigs saldējuma cienītājus ar intriģējošiem Jaungada pareģojumiem.

Ekselence ziemas saldējums ir pieejams visās Top, Aibe, Mego, Depo, Elkor, Elvi, Iki, Lats, Prisma, Statoil, Stockmann un Lukoil tirdzniecības vietās, kā arī mazajos piemājas veikaliņos visā Latvijā.

Jau tika ziņots, ka saldējums šogad ir Food Union prioritārais segments. Pērn vairāk nekā 12 miljoni eiro tika ieguldīti modernās saldējuma ražošanas tehnoloģijās, savukārt šī gada galvenais mērķis ir iekarot stabilas tirgus pozīcijas Baltijā un Krievijā ar inovatīvu un pilnībā dabīgu saldējumu, kas ražots no Latvijā iegūta piena un krējuma.