Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:270, Did:0, useCase: 3


RASA krēmsieru klāstu papildinājis jaunums – krēmsiers ar jogurtu

Latvijā vadošais piena pārstrādes uzņēmums Food Union papildinājis piena produktu grupu RASA ar jaunumu – RASA krēmsieru ar jogurtu (“Vieglais ar jogurtu”). Pateicoties samazinātajam tauku saturam produktā, RASA krēmsiers ar jogurtu izpelnīsies īpašu to cilvēku atsaucību, kuri rūpīgi seko līdzi savai ikdienas ēdienkartei.

Jaunais RASA krēmsiers ar jogurtu būs piemērots kā vienkāršu, tā izsmalcinātu maltīšu un desertu pagatavošanai gan mājas apstākļos, gan restorānos un kafejnīcās. Krēmsiers “Vieglais ar jogurtu” papildinās jau iecienīto RASA krēmsieru saimi, kurā ietilpst klasiskais krēmsiers, krēmsiers ar saldo papriku un tomātiem, ar zaļumiem un garšaugiem un krēmsiers ar gailenēm.

"Krēmsiers ir lieliski piemērots, lai ēdiena gatavošanas procesā nedaudz "padauzītos". Pašlaik tas ir vēl pilnībā neatklāts produkts, ar ko iesaku eksperimentēt. Ja ikdienā sieru nelieto, tā ir laba alternatīva, ko izmantot klasiskā siera vietā. Ikvienam pavāram gatavošanas procesā ik pa laikam ir nepieciešams izmantot krēmsieru, tādēļ RASA ir laba izvēle, īpaši tādēļ, ka tas ir Latvijas produkts," saka kustības "Ze Food" dibinātājs un idejas autors Arvis Zēmanis.

Jaunais RASA krēmsiers ar jogurtu būs sabiedrotais ne tikai uzkodu, sviestmaižu, salātu un pamatēdienu pagatavošanā, bet lielisks komponents dažādu saldo un sāļo desertu bagātināšanai kā ikdienā, tā svētkos.

„RASA krēmsiers ir lielisks Filadelfijas siera aizstājējs, turklāt ekonomiski daudz izdevīgāks. Ļoti labi der gan neceptajām, gan ceptajām siera kūkām, sāļajām kūkām, pildījumiem, brokastu maizītēm sviesta vietā. Krēmsiers vieglais ar jogurtu ir ļoti līdzīgs klasiskajam sieram, taču ir maigāks, liesāks, der kūkām, desertiem, brokastu maizītēm, uzkodām. Man ļoti patīk šī siera garša – tā ir maiga, neitrāla un savienojama ar dažādām garšām,“ krēmsiera pielietošanu konditorejā komentē Liene Tomsone, kafejnīcas "Kūkotava" īpašniece.

Pērn jau tika ziņots, ka produktu grupas RASA mērķis ir kļūt par galveno orientieri, pircējiem izvēloties vietējā ražojuma augstākās kvalitātes piena produktus bez konservantiem.

Food Union ir apvienoto uzņēmumu AS Rīgas piena kombināts un AS Valmieras piens jaunais nosaukums, kas atspoguļo jaunu darbības filosofiju un vērtības, kuru pamatā ir jaunrade, radoša pieeja produktu izstrādē, vēlme pastāvīgi meklēt jaunas idejas un izvirzīt ambiciozus plānus. Food Union šobrīd kopumā ir vairāk nekā 600 darbinieki, uzņēmuma apgrozījums pārsniedz 100 miljonus eiro gadā. Food Union ražotnes iepērk pienu no vairāk nekā 400 Latvijas zemnieku saimniecībām un piena ražotājiem.