Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:270, Did:0, useCase: 3


Rīgā durvis vēris jauns „Charlie pizza“ restorāns ar atvērtā tipa virtuvi

Tirdzniecības centrā „Spice” atklāts jauns „Charlie pizza” restorāns, kura interjera galvenais akcents ir atvērta tipa virtuve. Pateicoties šim konceptam, restorāna viesi var redzēt, no kādām sastāvdaļām un kā tiek pagatavoti pasūtītie ēdieni.

„Atvērtas virtuves koncepcija izvēlēta, lai akcentētu grupai piederošo restorānu rokrakstu un izceltu galveno principu – celt galdā tikai svaigu ēdienu,” atklāj Gediminas Balnis, „Vičiūnu restorānu grupas” valdes priekšēdētājs. „Visus apmeklētāju pasūtītos ēdienus gatavojam turpat restorānā esošajā virtuvē, un izmantojam tikai svaigus produktus. Mūsu restorānā nav saldētu pusfabrikātu, kurus centralizēti piegādātu ražošanas cehs,” skaidro Balnis.

Jaunās „Charlie pizza“ interjers pasvītro restorānu grupas filosofiju – apmeklētāji var vērot profesionālus pavārus, kuri ēdienu gatavo atvērtās telpās, un ikviens savām acīm var pārliecināties par produktu svaigumu.
Pēc „Vičiūnu restorānu grupas“ pasūtījuma šogad veiktā pētījuma dati rāda, ka restorānu apmeklētāji novērtē svaigu, restorāna virtuvē uz vietas pagatavotu pārtiku. Liela daļa aptaujāto norādīja, ka, izvēloties ēdināšanas iestādi, viņi ņem vērā to, vai ēdiens tiek svaigi gatavots uz vietas.

„Mūsu restorānu viesu gaume rāda, ka viņiem ir ļoti svarīgi, lai ēdiens būtu svaigs un uzturvielām bagāts. Īpaši vasarā lielu popularitāti gūst veselīgi, svaigi ēdieni – salāti, makaroni, zupas, karstie ēdieni ar zivi, putna gaļu, dārzeņiem. Nešaubāmies, ka Latvijas patērētāji novērtēs mūsu centienus pasniegt tikai svaigu, tikko gatavotu ēdienu,“ stāsta G. Balnis.